Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Da li smo razmotrili pasbiliti da je Kalina očekivao drugi penal a ovo npr bilo 2+1 pošto se aktivirao tek kada mu je igrač koji mu je bio sa leve strane ušao u vidokrug?

Inače, najsmešnija teorija od svih je da se ne trudi jer to je upravo ono gde nikad ne omane i često na osnovu tog zalaganja i izvuče neku korist iz sebe kada je napadački Jalov a to nažalost nije retko ove godine.

• Replies 18.4k
  • Views 822.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Izjava Saleta od 06.12 u vezi Devontea.

"Ne znam šta bi moglo da ga sprečava, dobio je šansu, nije dao ono što se očekivalo. Ima i on svoje razloge. Treba ga podržati. Duga je sezona, iako je tek početak drugog dela, moraš da ga imaš negde, doveden je kao jedno od najvećih imena. Imao je tu nesreću oko povrede i nije našao pravi ritam, ni stekao veliko poverenje, na tome se radi. Videćemo u budućnosti kako ćemo ga koristiti"

Dobro je stop nam Jago daje sta se od njega ocekuje, ili jos po neki igrac... A sansu koju je bio dobijo je bila bas golema lolol

Just now, assignment said:

Dobro je stop nam Jago daje sta se od njega ocekuje

Zavisi šta očekuješ. Za mene Yago ispunjava očekivanja.

1 minute ago, JPM said:

Zavisi šta očekuješ. Za mene Yago ispunjava očekivanja.

Znaci ocekujes njegovih redovnih -20 na parketu?

10 minutes ago, assignment said:

Znaci ocekujes njegovih redovnih -20 na parketu?

Da. U evroligaskoj konkurenciji on nema šta da traži, ovo je njegov nivo. Čak je nešto i mogao kad je pogađao one step bek trojke. Sad ni za lek.

20 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Sunce ti jebem

Trac sa VOX-a, ne obracaj paznju. Ti strani sportisti promene tri ribe za tri noci, nije svaki od njih Luka Vildoza.

luka vildoza, jedan je luka vildoza [na melodiju guantanamera]

Just now, uini said:

luka vildoza, jedan je luka vildoza [na melodiju guantanamera]

Ti ces batine da dobijes.lolol Zahvaljujuci tvom preletanju (koje podrzavam) postali smo rezervni polozaj za razne tupave likove sa VOX-a koji tamo popiju ban zbog, na primer, "ekstremne vulgarnosti prema Sashi Obradovicu" pa se onda isfrustrirani registruju ovde i useravaju topik istim govnarskim oneliner-ima kojima su i tamo naterali razne Princetone, Gurue i Chaose da ili smanje pisanje ili potpuno dignu ruke zbog trovacke i histericne atmosfere. Sad neki od nas moraju ovde da ih docekaju na noz i rizikuju banove kako bi ih naterali da se vrate svom jatu cim im tamo istekne ban, pre nego sto i ovde nametnu svoj degenericni stil "pisanja".dry

ja nisam otisao zbog bana, samo sam otisao uz pozdrave.

a guru je lik komicar, kao baster kiton. ne smeje se ali deliveruje komikalije

Jel kuka iko tamo za kronosem?

Sad bio na tom voxu da vidim šta se piše i na keca naletim na @Zli Gli -ja kako ratuje sa jokićevim svedocima, energija i posvećenost dostojna svakog poštovanja fantom

34 minutes ago, uini said:

ja nisam otisao zbog bana, samo sam otisao uz pozdrave.

Šuška se da si ostao na NBA

basketballsphere.com
No image preview

Devonte Graham ostaje motivisan: Sve je to trenerova odlu...

Devonte Graham, prvotimac Crvene zvezde, objasnio je zbog čega još uvek nije pronašao pravi ritam od dolaska u Beograd.

Pretisak na SObrada raste kako popodne odmiče

Edited by opalac

33 minutes ago, harper lee said:

neki od nas

Evo ja ću, evo ja ću

Neko mora

Evo jaa ćuu..