Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ko je objavio ovo?

• Replies 18.4k
  • Views 822.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Protiv Valensije se nisu cimali u odbrani kada su stvari krenule nizbrdo. Chima se cima a ostali i ne baš. Tako da ta premisa ne stoji sasvim ali nije bitno. To je logična reakcija na dunster vođenje ekipe. I tako će ostati. I ja bi isto, zašto da neko rizikuje povredu za lika sa sličnom platom pored linije koji najgore može da ugane levo jaje od nerada.

26 minutes ago, Heaviside said:

lol

a ko mu je dao tu platu?

Debilizam i prenošenje tračeva, dajte i šta Anđus kaže, baš me zanima.

28 minutes ago, dragance said:

Ko je objavio ovo?

Nebojša dr mr Čović

Iskreno, Dobric i Davidovac nisu kvalitet Nwore i Butlera ali sa njima ne bismo dobili bukkake od 32 poena razlike po faci.

Tako da je zaista smesno pricati o ljudima koji nisu igrali. Hajde da pricamo o Nworinoj odbrani ili Kalinicevom zagradjivanju. Da pricamo o onima koji jesu igrali.

Tim treba smanjiti vec sada po cenu zahvaljivanja nekome.

Imamo 5 plejeva, 5 centara i 0 dvojki.

Mene zaista zanima koliko na njihov sledeći ugovor utiče ako dobiju otkaz na pola sezone.

2 hours ago, JPM said:

Iskreno, Dobric i Davidovac nisu kvalitet Nwore i Butlera ali sa njima ne bismo dobili bukkake od 32 poena razlike po faci.

Tako da je zaista smesno pricati o ljudima koji nisu igrali. Hajde da pricamo o Nworinoj odbrani ili Kalinicevom zagradjivanju. Da pricamo o onima koji jesu igrali.

Kad smo kod zagrađivanja )

2 hours ago, JPM said:

Ne bi smo gubili 32 vec 50 razlike.Lepo je sto oni razumeju sta je Zvezda kada kvalitet to ne prati.

42 minutes ago, Fanta said:

Ne bi smo gubili 32 vec 50 razlike.Lepo je sto oni razumeju sta je Zvezda kada kvalitet to ne prati.

U tome je i poenta. Mislim da je siboc poraz mnogo vise posledica nezalaganja nego kvaliteta. Da su barem malo ponosa imali, izgubili bi ali ne posle 6 minuta igre.

15 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Kad smo kod zagrađivanja )

50 sekundi pre kraja na 30 razlike sigurno nije problem što ne glumata angažovanje i ne skače za ovu loptu.

Распоред Црвене звезде до краја регуларног дела Евролиге:

✈️ Милано
✈️ Монако
✈️ Виртус
🏠 Дубаи
🏠 Хапоел
🏠 Макаби
✈️ Олимпијакос
🏠 Ефес
🏠 Бајерн
🏠 Фенер
✈️ Панатинаикос
✈️ Басконија
✈️ Барселона
🏠 Партизан
🏠 Париз
✈️ Асвел
✈️ Реал Мадрид

9 gostovanja i 8 kod kuce 👀

Edited by Milosh76

Dakle nismo favoriti ni za plej in mesto vise s obzirom na formu i raspored. I dalje smo itekako u igri ali morace da se dobijaju i utakmice na strani a sem Asvela ja bas i ne vidim gde smo favoriti.

Ali ako dobijemo sve do kraja - ulazimo ko kuća! 🥳

Vreme je za pravdu vreme je za istinu

https://x.com/i/status/2009714883286479050

3 hours ago, Valk said:

50 sekundi pre kraja na 30 razlike sigurno nije problem što ne glumata angažovanje i ne skače za ovu loptu.

Za mene jeste ogroman problem, jer dozvoljavaš protivniku da te ponizi.

Ja NIKADA, pa ni na basketu nisam dozvolio da me neko dobije, a kamoli sportski ponizi, a da za to uzvrat krv ne propiša.

Doduše zato sada imam 7 hernija na kičmi, ali sve u životu ima svoju cenu.