January 10Jan 10 Protiv Valensije se nisu cimali u odbrani kada su stvari krenule nizbrdo. Chima se cima a ostali i ne baš. Tako da ta premisa ne stoji sasvim ali nije bitno. To je logična reakcija na dunster vođenje ekipe. I tako će ostati. I ja bi isto, zašto da neko rizikuje povredu za lika sa sličnom platom pored linije koji najgore može da ugane levo jaje od nerada.
January 10Jan 10 26 minutes ago, Heaviside said:lola ko mu je dao tu platu?Debilizam i prenošenje tračeva, dajte i šta Anđus kaže, baš me zanima.
January 10Jan 10 Iskreno, Dobric i Davidovac nisu kvalitet Nwore i Butlera ali sa njima ne bismo dobili bukkake od 32 poena razlike po faci.Tako da je zaista smesno pricati o ljudima koji nisu igrali. Hajde da pricamo o Nworinoj odbrani ili Kalinicevom zagradjivanju. Da pricamo o onima koji jesu igrali.Tim treba smanjiti vec sada po cenu zahvaljivanja nekome.Imamo 5 plejeva, 5 centara i 0 dvojki.
January 10Jan 10 Mene zaista zanima koliko na njihov sledeći ugovor utiče ako dobiju otkaz na pola sezone.
January 10Jan 10 2 hours ago, JPM said:Iskreno, Dobric i Davidovac nisu kvalitet Nwore i Butlera ali sa njima ne bismo dobili bukkake od 32 poena razlike po faci.Tako da je zaista smesno pricati o ljudima koji nisu igrali. Hajde da pricamo o Nworinoj odbrani ili Kalinicevom zagradjivanju. Da pricamo o onima koji jesu igrali.Tim treba smanjiti vec sada po cenu zahvaljivanja nekome.Imamo 5 plejeva, 5 centara i 0 dvojki.Kad smo kod zagrađivanja
January 10Jan 10 2 hours ago, JPM said:Iskreno, Dobric i Davidovac nisu kvalitet Nwore i Butlera ali sa njima ne bismo dobili bukkake od 32 poena razlike po faci.Tako da je zaista smesno pricati o ljudima koji nisu igrali. Hajde da pricamo o Nworinoj odbrani ili Kalinicevom zagradjivanju. Da pricamo o onima koji jesu igrali.Tim treba smanjiti vec sada po cenu zahvaljivanja nekome.Imamo 5 plejeva, 5 centara i 0 dvojki.Ne bi smo gubili 32 vec 50 razlike.Lepo je sto oni razumeju sta je Zvezda kada kvalitet to ne prati.
January 10Jan 10 42 minutes ago, Fanta said:Ne bi smo gubili 32 vec 50 razlike.Lepo je sto oni razumeju sta je Zvezda kada kvalitet to ne prati.U tome je i poenta. Mislim da je siboc poraz mnogo vise posledica nezalaganja nego kvaliteta. Da su barem malo ponosa imali, izgubili bi ali ne posle 6 minuta igre.
January 11Jan 11 15 hours ago, Dankan Ajdaho said:Kad smo kod zagrađivanja 50 sekundi pre kraja na 30 razlike sigurno nije problem što ne glumata angažovanje i ne skače za ovu loptu.
January 11Jan 11 Распоред Црвене звезде до краја регуларног дела Евролиге:✈️ Милано✈️ Монако✈️ Виртус🏠 Дубаи🏠 Хапоел🏠 Макаби✈️ Олимпијакос🏠 Ефес🏠 Бајерн🏠 Фенер✈️ Панатинаикос✈️ Басконија✈️ Барселона🏠 Партизан🏠 Париз✈️ Асвел✈️ Реал Мадрид9 gostovanja i 8 kod kuce 👀 Edited January 11Jan 11 by Milosh76
January 11Jan 11 Dakle nismo favoriti ni za plej in mesto vise s obzirom na formu i raspored. I dalje smo itekako u igri ali morace da se dobijaju i utakmice na strani a sem Asvela ja bas i ne vidim gde smo favoriti.
January 11Jan 11 3 hours ago, Valk said:50 sekundi pre kraja na 30 razlike sigurno nije problem što ne glumata angažovanje i ne skače za ovu loptu.Za mene jeste ogroman problem, jer dozvoljavaš protivniku da te ponizi.Ja NIKADA, pa ni na basketu nisam dozvolio da me neko dobije, a kamoli sportski ponizi, a da za to uzvrat krv ne propiša.Doduše zato sada imam 7 hernija na kičmi, ali sve u životu ima svoju cenu.