January 10Jan 10 54 minutes ago, kralj said:Meni deluje da je ključna razlika ta što čak ni ove spore ekipe ne uspevamo više da pretrčimo, a protiv bržih niti da ispariramo, niti da tu razliku kompenzujemo suvim ind. kvalitetom koji bi trebalo da je na našoj strani.Izvini ja moram da pitam - koji je to suvi indvidualni kvalitet? Čiji?
January 10Jan 10 Ma taman posla da se izvinjavaš.Ekipe koje nas jasno šiju pejsom su Valensija i Pariz. Od njih pojedinačno imamo bolje i skuplje igrače sa boljim statusom i pedigreom.
January 10Jan 10 14 minutes ago, JPM said:Nema sta Donatas da izgubi, on igra mozda zadnju sezonu. Ovo je proracunato receno jer ostali samo brinu da legne para na racun.Motty je bukvalno prozvao Obradovića, nisam siguran kako će to proći kod SO. S obzirom da su mnoge bitke zajedno vojevali i da važi za njegovu produženu ruku na terenu, mora da je poprilično popizdeo na sve što se dešava kad nije mogao da uvije u oblandu odgovor. Ali dobra je stvar da veteran izadje i kaže kako stoje stvari, pa ako treba podnese i posledice, valjda se svi malo zapitaju konačno, i igrači i treneri. Respect za muda, deluje da je medju retkima kojima je zapravo stalo.Ali plašim se da volja ovde neće biti dovoljna, trebaće i nešto stručnosti i bolje pripreme mečeva, za početak. Možda se vratiti na osnove, prve mečeve Obradovića - fokus na kidanje u odbrani i limitiran broj šutnutih trojki, pa od nule sve. Jasno je da neće promeniti i drugog trenera u toku sezone pa daj da se koriguje šta može dok nisu otpali svi točkovi. A mi sad već redovno počinjemo mečeve akcijom za ciglu Kalinića iz kornera, da krene sa promašajem, ko ga jebe…Minutaže i petorke tek , najbolje partije (tj poluvremena) smo pružali sa smanjenim rotacijama i bez eksperimentisanja, zašto je toliko teško ne praviti se pametan, ništa mudrije od toga nije potrebno…
January 10Jan 10 Ja sam trenutno u fazi da uopste necu nikome nista da zameram, samo se molim bogu, ja ateista, da nekog pobedimo. Samo to. Jer ako je atmosfera pukla a mi vec menjali trenera, ovo moze da izgleda bas grozno do aprila.
January 10Jan 10 45 minutes ago, steins said:Izvini ja moram da pitam - koji je to suvi indvidualni kvalitet? Čiji?suvi kvalitet su nwora, moneke, butler, cmm, kalinari, donekle i ojelye.to su igraci koji mogu da imaju ovakvu ili slicnu ulogu u recimo 14/15 od 20 ekipa u el.to ne znaci da su oni sad neki krem, el allstar igraci (mada moneke, nwora i butler mogu i to biti), vec da imaju ozbiljan kvalitet, svako u svom domenu.ne pominjem naravno nedokazanog grahama, koji takodje moze biti jedan od takvih.
January 10Jan 10 42 minutes ago, JPM said: samo se molim bogu, ja ateista, da nekog pobedimo. kom bogu se molis ako nije tajna. ja sam u fazonu da je alah dosta jak u fantaziju recimo ali nisam provalio za irl ko rula.
January 10Jan 10 9 minutes ago, uini said:kom bogu se molis ako nije tajna. ja sam u fazonu da je alah dosta jak u fantaziju recimo ali nisam provalio za irl ko rula.Priklonicu se prvom ko objasni trenerski posao Saletu, moze tako?
January 10Jan 10 1 minute ago, Valk said:Mislim da JPM ne pravi pitanje, kažu ljudi na svašta je spreman.Ne pravim, kom god treba, samo da ne gledam ovaj horor od sinoc i pre neki dan.
January 10Jan 10 2 hours ago, Nikodije said:Salo je pričao da je naučio da se prilagodi, i stvarno, u Monaku je to ferceralo, ovde mu igrači očigledno ne verujuRekao jeste, prikazao nije, na kraju su ga smenili u Monaku iako su stigli na F4, i to možda nešto govori.Ja sam bio protiv otkaza Janisa, sada bi digao obe ruke, makar to značilo Radonjić... Edited January 10Jan 10 by assignment
January 10Jan 10 2 minutes ago, assignment said:Rekao jeste, prikazao nije, na kraju su ga smenili u Monaku iako su stigli na F4, i to možda nešto govori.Ja sam bio protiv otkaza Janisa, sada bi digao obe ruke, makar to značilo Radonjić...Ne verujem da Radonja može da se snađe u ovim okolnostima. Njegove ekipe su crpele kvalitet iz uigranosti, utreniranosti i kontinuiteta. Sada nema prostora za bilo šta od toga. Edited January 10Jan 10 by Nikodije
January 10Jan 10 Ćaci košarka na delu, nije moglo da se ne prelije sa komše na komšu. Sad Dr Čela neka pita Pošumljenog šta dalje, kako se tera trener iz ugovora. Ko će vodi KKCZ? Koga briga. Uostalom imamo u gradu trenera dokazanog u ćaci košarci. A verujem i da glavati smatra da će igrači da se sami dogovore.
January 10Jan 10 28 minutes ago, JPM said:Priklonicu se prvom ko objasni trenerski posao Saletu, moze tako?aha, pa to je više od molitve, manje od konsultacije.
January 10Jan 10 Just now, uini said:aha, pa to je više od molitve, manje od konsultacije.Nema šta da se objašnjava.Godinama smo se pitali kako Armani, ili Efes u jednom periodu, sa deset odličnih igrača nema nikakvu igru, potpuno neopterećeni bilo kakvom željom za rezultatom.I to sad gledamo.