Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ok. Meni ovako to izgleda. Kad se stave po stranu statistike napredne ili ne napredne, nas napad izgleda tako sto Kodi predje centar, preda loptu Butleru i ovaj krene da dribla 15 sekundi bez daljih dodavanja.

Naravno, mozda ja nisam u pravu, nije ni bitno, ali ja mislim da Butler treba da bude prva violina ali na mnogo drugaciji nacin da se to forsira, ne ovako.

• Replies 18.4k
  • Views 823k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Nemoj to da mi radiš 🫠

4 minutes ago, JPM said:

Ok. Meni ovako to izgleda. Kad se stave po stranu statistike napredne ili ne napredne, nas napad izgleda tako sto Kodi predje centar, preda loptu Butleru i ovaj krene da dribla 15 sekundi bez daljih dodavanja.

Naravno, mozda ja nisam u pravu, nije ni bitno, ali ja mislim da Butler treba da bude prva violina ali na mnogo drugaciji nacin da se to forsira, ne ovako.

A ja smatram da sem grešaka Obradovića, na parketu riba od glave smrdi. Igra počinje od plejmejkera, a Kodi se vratio na fabrička, a prva zamena zahvaljujući treneru mali, svima nama dragi cirkuzant Jagoslav...

Dok Obradović ne proba ozbiljno sa Grejhemom na 1 na bar 2-3 utakmice u EL ne verujem da je sa Jagom bolje, šta se može desiti? Da izgubimo -40 umesto -30?

Lepo je rekao Litvanac, timska košarka a ne da svako igra za sebe. A ovom treneru je ISO izgleda jedina opcija... Ne pomaže ni kad promašiš prvih 15 šuteva za 3, više od pola otvorenih... Dok on skapira da mu ovo nije Monako i Majk Džejms, padosmo mi na 14. mesto. A delili smo prvo sa Hapoelom...

Mi uopste nismo lose igrali veceras u 1/4 u kojoj su nas rezultatski ugazili, znam da zvuci bizarno

Kreirali smo gomilu otvorenih suteva i lopta je dobro isla. Batler i Kalenic su se ispromasivali k'o konji, ali je selekcija suta bila skroz ok, igralo se

Poispadale su tiple i matice s obruca, pao je moral i ode sve u kurac

Cak smo imali jedno 5-6x drugi napad u 1/4, i promasili smo i to. 4/23 i jbg. Mislim da nikad u EL nisam video da je neko imao 23 FG attempts u jednoj cetvrtini

S takvim sutem se ni u ABA ne dobija niko

Edited by Ratamahatta

Nama se na 1 rotiraju depresivni ciglar Mekintajer i pajac Jago, a na 5 Motiejunas od 35 leta i mašina za faulove Izundu + silom prilika 198 cm visoki Ođelej. Na krilu nam je starter ruinirani, nervozni Kalinić i prosečno igra preko 25 minuta, a trener je jebeni Saša "you know" Obradović pokupljen sa smetlišta nakon godinu dana bez posla.

Poslednjeplasiranom Partizanu su plejmejkeri Pejn, Milton i Kalates, centri Fernando i Džekiri + Osetkovski, startno krilo Bonga, a trener je do juče vodio Barselonu.

Možda ne bi bilo loše da spustimo malo očekivanja. Priče o F4 su crni humor.

1 hour ago, April said:

freepik__assistant__29066.png

(alaj volem otkaz u oktobru)

Kakav smrdljivko, dabogda ceo zivot trosio otpremninu u Grckoj

Edited by Ratamahatta

Jago na akciji, @Midžeta reaguj

Screenshot_20260110-023859.png

7 hours ago, Ratamahatta said:

Kakav smrdljivko, dabogda ceo zivot trosio otpremninu u Grckoj

Grdno si ga zajebo. Btw šta je Janis kriv što Saša nume?

7 hours ago, FPLS said:

Nama se na 1 rotiraju depresivni ciglar Mekintajer i pajac Jago, a na 5 Motiejunas od 35 leta i mašina za faulove Izundu + silom prilika 198 cm visoki Ođelej. Na krilu nam je starter ruinirani, nervozni Kalinić i prosečno igra preko 25 minuta, a trener je jebeni Saša "you know" Obradović pokupljen sa smetlišta nakon godinu dana bez posla.

Poslednjeplasiranom Partizanu su plejmejkeri Pejn, Milton i Kalates, centri Fernando i Džekiri + Osetkovski, startno krilo Bonga, a trener je do juče vodio Barselonu.

Možda ne bi bilo loše da spustimo malo očekivanja. Priče o F4 su crni humor.

Kad sam juče napisao da je KKP trenutno dosta iznad KKCZ, pre svega igrački, ismevali ste me. Imamo trenera koji izgleda kao psihijatrija i bez šansi da bilo šta uradi sa igračima na terenu.

• Popular Post

Mi ovde možemo da laprdamo šta hoćemo, euforični posle pobede, depresija i neutemeljene kritike nakon poraza, sve je to svojstveno navijačima, ali ovaj put imamo igrača, i to najiskusnijeg i najpametnijeg (Moti) koji izjavljuje da trener nije napravio hemiju. To je vrlo ozbiljno kada on tako istupi, a sigurno je svestan svojih reči i njihove težine. Znači da je situacija loša. Koliko Salo to može da preokrene ne znam. Deluje kao rigidan tip koji se teško menja.

Ma nije Moti to mislio izistinski, iznervirala ga publika tamo

Nije dobro ljudi a bolje biti nece.