Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

8 minutes ago, Valk said:

S kim smo igrali na Božić? Jedino ako se borio oko česnice, pa i tu ispao.

Bukvalisto nobles

Evo sad smo odigrali 2 tekme da nije moro Srbinin da bude na parketu i primili smo 205 zgoditaka

Bolje je funkcionisalo nazad kad je moro Deda ili Kalenic u svaku petorku

Ova fiksacija Jagom je bas dobra zajebancija, implementirao je i mozemo sat da navijamo po tome. Sedmi minut prve, sedmi minut trece, pri cemu smo po pravilu u najboljem momentumu u trecoj pre nego sto brazilce malecno dobije sansu da nas povede i poveze

• Replies 18.4k
  • Views 823k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Rata i Valk su platončina neviđena.

Što bi rekao Rata, kao Omar Kuk i Tadija Dragićević u smiraj proleća 2009.

26 minutes ago, JPM said:

Butler bukvalno odigra jednu fenomenalnu i jednu dobru tekmu i odmah svi posvrsavaju...jesus christ...kosarka je timski sport.

Mozda je do mene ali ja ne vidim tog fenomenalnog batlera. Cak je mnogo bolji kad seruje loptu.

Provaljen je i Batler. Nisu slepci treneri pa da ne vide kako da ga brane. Teraš ga u levo i telom uz njega dok on pravi piruete i gubi loptu. Nema brzinu ni čvrstinu za EL. Kad maši otvorene šuteve i polaganja kao danas, onda je igrač manje. Jbg ali je tako. Problem je što kad je igrao odlično Obra ga je sekao, a sad kad je u kanalu daje mu 30 minuta, a Grejemu ništa. Očigledno je Grejem prvi igrač koji je izgubio Obrino strpljenje, dok je čudno da Jago nije iako izgleda užasno. Ni zicer više ne može da ubode, šut ni ne uzima, gubi loptu u napadu u serijama. Deda protiv ultra brze Valensije i Pariza igra po 20+ minuta, dok protiv Žalgirisa ni minut a bolji su mu mečap... Ima ti dosta toga... Mislim da se Obra pogubio i izgubio ovu grupu igrača kao i Sferopulos. Sada je samo pitanje koliko će da ga trpe, jer i dalje imamo dobre šanse za plejin... Sa njim to teško. Sumnjam da on može da popravi ovo što je sam razjebao... Ja mu dajem još ove 3 utakmice na gostovanju, I ako ne bude popravio nešto, mislim da će i njega oterati... Pare ćacijima nisu problem da dovedu i trećeg trenera...

Sad čekamo da Drčeli daju Sašinog naslednika a onda će pitanje ugovornih obaveza prema njemu biti rešeno na majbezbolniji način: posetiće ga Vlada Mandić ili neko iz njegove ekipe sa papirima i pokazati mu gde da potpiše.

Praviće Saša Nebojšu od blata.

Jasan je talenat Butlera, za nivo evrolige to je sjajno ali je kosarka timski sport. Mora ekipa cela da nadje nacina da se njegove snage forsiraju a slabosti skrivaju.

ovo trenutno aj sase svi sklonite soliranje ne vodi nicemu.

Dakle tim iz koga se izdvaja talenat Butlera a ne silovatelj koji igra za statse dok mu tim gubi 30 razlike.

Samo se vi zajebavajte, doci ce nama na kraju brat Tonija Parkera

1 minute ago, JPM said:

Jasan je talenat Butlera, za nivo evrolige to je sjajno ali je kosarka timski sport. Mora ekipa cela da nadje nacina da se njegove snage forsiraju a slabosti skrivaju.

ovo trenutno aj sase svi sklonite soliranje ne vodi nicemu.

Dakle tim iz koga se izdvaja talenat Butlera a ne silovatelj koji igra za statse dok mu tim gubi 30 razlike.

Butler po tebi siluje? To je problem ovom timu? Nije Kodi koji se totalno raspao, ili trenerova fiks ideja da je Jago bolji od Grejhema...

2 minutes ago, assignment said:

Butler po tebi siluje? To je problem ovom timu? Nije Kodi koji se totalno raspao, ili trenerova fiks ideja da je Jago bolji od Grejhema...

Da, siluje, solira previse. Ne deli loptu. Ali ostavljam vrlo verovatnu mogucnost da je to uveliko zato sto on ne zna sta treba da radi, to jest da Sasa nije jasno podelio uloge.

• Popular Post

Donatas je blago kosarke, inteligentan centar koji odlicno vidi teren sa niskog posta, ali to ljubiteljima iso divljanja ne znaci nista. Obozavaosi lika i dela Sejna Larkina i Majka Dzejmsa to svakako nece ceniti.

Jos sad ova izjava...

21 minutes ago, kralj said:

Rata i Valk su platončina neviđena.

season 1 episode 10 GIF by SpongeBob SquarePants

E lepo za ovo, @Borca

Moty be like neko mora, evo ja ću.

A sad, shitstorm.

Moti bi bio bolji trener ove Zvezde od Obre...

6 minutes ago, Borca said:

Fala P. Dobrnjcu!

Zamisljam Donatasa na mestu trenera Zvezde koju bih voleo da gledam.

19 minutes ago, Valk said:

season 1 episode 10 GIF by SpongeBob SquarePants

E lepo za ovo, @Borca

Moty be like neko mora, evo ja ću.

A sad, shitstorm.

6 minutes ago, MeanM@ said:

Fala P. Dobrnjcu!

Zamisljam Donatasa na mestu trenera Zvezde koju bih voleo da gledam.

Evo i malo sire sa Meridijana

"Teško je uopšte nešto komentarisati. Iskreno, šta je danas uopšte i funkcionisalo? Mislim da je ekipa potpuno izgubila ritam. Potpuno ga je izgubila. Igramo bez ikakvog plana. Tako izgleda. Tim je razbijen, svako pokušava da radi nešto svoje. Ovo je veliki znak upozorenja i sramota da dve utakmice zaredom odigramo ovako. Mislim da moramo da sednemo i da shvatimo šta se dešava, jer smo pre ove nedelje igrali zaista dobru timsku košarku. Dobili smo tri teške utakmice protiv jakih protivnika koji igraju dobru košarku, što je pokazalo da možemo da igramo zajedno kao tim. I iskreno, raspoloženje je veoma depresivno, jer nikada ne želite da vidite svoj tim kako igra ovako. Kao što sam rekao, tokom sezone postoje padovi u igri, ali ne želite da taj pad bude previše dubok", rekao je Motiejunas za Meridian sport.

Kako Zvezda da ponovo bude tim.

"Povratak osnovama. Nadam se i verujem da su fundamenti najvažnija stvar. Ako trener ne može da stvori hemiju, ništa neće funkcionisati. Dakle, ponovo fokus na osnove, da se igra smislena košarka, igrati zajedno. A kad god počnete da igrate zajedno, desi se nešto lepo", rekao je Motiejunas.

Edited by Borca

7 minutes ago, JPM said:

Da, siluje, solira previse. Ne deli loptu. Ali ostavljam vrlo verovatnu mogucnost da je to uveliko zato sto on ne zna sta treba da radi, to jest da Sasa nije jasno podelio uloge.

Naš prvi plej, na prosečnu minutažu 30:01 ima 6,3 asistencija, 13,3 poena. Butler na 19:40 minuta 3,7 asistencija i 12,4 poena.

Na 14 igranih utakmica Batler ima 4,7 šuta za 2, i 4,5 šuta za tri. Znači Batler siluje 9,2 puta po meču, uz šut 57% za 2 i 38% za 3...

Kodi ima 11,5 šuta za 2 i 5,7 šuta za 3, uz malo lošije procente od Batlera...

Teško da je to što ti vidiš ili osećaš u vezi Batlera pije vodu ..