January 9Jan 9 Da krenemo redom... Sale - Aj me mene, mislio sam da trener koji je sa timom stigao do F4 zna nešto, ali sada sam definitivno uveren da je tvrdoglav egoman, koji nije dorastao Sferopolusu. Tok utakmice i osećaj za istu nula, taktički nula.Za njegovu bolesnu ljubav za Jagom je sve rečeno, nemoguće je da bi sa Grejhem ili Miljenovićem moglo gore... Pa sulude kombinacije sa Jagom zajedno sa CMM ili danas Jago i Miljenović... WTF.Protiv najbrže ekipe daje minute Dedi, danas protiv sporije, nula minuta... U napadu se bukvalno ništa ne zna...Kodi već nekoliko utakmica ne igra bukvalno ništa, ali ipak počinje, jer je Bogom dat...Na zadnje četiri utakmice smo tri puta primili 100 poena, šta se desilo odbranom? Jel nisu legla pare?Bilo kako bilo, čisto sumnjam da Obradović ovo može da pokrene...
January 9Jan 9 Just now, JPM said:KKP se trenutno ne bruka i to je sve.IMi smo daleko od nebrukanja, toliko daleko da bolje da ne pričamo o tome. Mi smo dve utakmice zaredom grozni na nivou KKP tekmi gde su navijači hteli da tuku igrače.Ali videćemo šta će biti posle narednog -20, -30 poraza. Edited January 9Jan 9 by opalac
January 9Jan 9 Batler je bio grozan večeras, ali je odličan igrač i strelac kakav nam je bio potreban nakon povrede Kartera. Jedini problem koji je nastao njegovim dolaskom je to što se odvratno labilni Mekintajer osetio ugroženim, krenuo da izigrava ludilo i uzima kretenske šuteve. Onda je dobio vaspitnu i rečeno mu je da se vrati u opanke, pa se uvredio, deprimirao i ugasio. A i dalje je zakucan na 30 minuta, iako igra preko kurca i ne može da se sastavi sa životom.
January 9Jan 9 Butler bukvalno odigra jednu fenomenalnu i jednu dobru tekmu i odmah svi posvrsavaju...jesus christ...kosarka je timski sport.Mozda je do mene ali ja ne vidim tog fenomenalnog batlera. Cak je mnogo bolji kad seruje loptu.
January 9Jan 9 Možda će od svih ovih invazija NBA uticaja naučiti i da ne treba menjati trenere u sred sezone osim ako si u rebuildingu, da ne treba menjati 26 igrača godišnje sem da žrtvuješ par sezona.Mada, potpisao bih da dovedemo Žoca. Taj epilog bi skoro pa zasenio Milka Đurovskog.
January 9Jan 9 5 minutes ago, kralj said:Mada, potpisao bih da dovedemo Žoca. Taj epilog bi skoro pa zasenio Milka Đurovskog.Ja čekam da se obnovi prijateljstvo Nebojša - Želimir.Jedino ne znam šta bi Alimpije i Mišlo u toj jednačini. Ne da ga Miško. Edited January 9Jan 9 by Milošica
January 9Jan 9 Daj Grejema i Miljena na rezervne keceve, probaj tako Deda i Jago u trenerke da sede u prvom redu pored gazde Ne mogu da verujem sta sam poco da pricam protiv Dede Edited January 9Jan 9 by Ratamahatta
January 9Jan 9 8 minutes ago, JPM said:Butler bukvalno odigra jednu fenomenalnu i jednu dobru tekmu i odmah svi posvrsavaju...jesus christ...kosarka je timski sport.Mozda je do mene ali ja ne vidim tog fenomenalnog batlera. Cak je mnogo bolji kad seruje loptu.Iako Butler nije plej, imao je i 6 asistencija danas...stim da kada su poeni potrebni se od njega i Nwore očekuju...Ali isto tako ima sigurno mnogo stvari zašto tim izgleda kako trenutno izgleda .. Edited January 9Jan 9 by assignment
January 9Jan 9 Ali Deda nije ni igro protiv Žalgirisa (koji mu je x puta bolji match od Valensije al ajd)@Ratamahatta Edited January 9Jan 9 by Valk
January 9Jan 9 5 minutes ago, Milošica said:Ja čekam da se obnovi prijateljstvo Nebojša - Želimir.Jedino ne znam šta bi Alimpije i Mišlo u toj jednačini. Ne da ga Miško.Najprirodniji je tu rat koalicija: Dujan, Žoc i Ćoki vs. Kotur & Štimac
January 9Jan 9 2 minutes ago, Valk said:Ali Deda nije ni igro protiv Žalgirisa (koji mu je x puta bolji match od Valensije al ajd)@RatamahattaIgro je prekjuce najgoru utakmicu u svom zivotu
January 9Jan 9 Just now, Valk said:S kim smo igrali na Božić? Jedino ako se borio oko česnice, pa i tu ispao.Ratin trenutak iskrenosti.