Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Da krenemo redom...

Sale - Aj me mene, mislio sam da trener koji je sa timom stigao do F4 zna nešto, ali sada sam definitivno uveren da je tvrdoglav egoman, koji nije dorastao Sferopolusu. Tok utakmice i osećaj za istu nula, taktički nula.

Za njegovu bolesnu ljubav za Jagom je sve rečeno, nemoguće je da bi sa Grejhem ili Miljenovićem moglo gore... Pa sulude kombinacije sa Jagom zajedno sa CMM ili danas Jago i Miljenović... WTF.

Protiv najbrže ekipe daje minute Dedi, danas protiv sporije, nula minuta... U napadu se bukvalno ništa ne zna...

Kodi već nekoliko utakmica ne igra bukvalno ništa, ali ipak počinje, jer je Bogom dat...

Na zadnje četiri utakmice smo tri puta primili 100 poena, šta se desilo odbranom? Jel nisu legla pare?

Bilo kako bilo, čisto sumnjam da Obradović ovo može da pokrene...

• Replies 18.4k
  • Views 823k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Just now, JPM said:

KKP se trenutno ne bruka i to je sve.

I

Mi smo daleko od nebrukanja, toliko daleko da bolje da ne pričamo o tome. Mi smo dve utakmice zaredom grozni na nivou KKP tekmi gde su navijači hteli da tuku igrače.

Ali videćemo šta će biti posle narednog -20, -30 poraza.

Edited by opalac

Batler je bio grozan večeras, ali je odličan igrač i strelac kakav nam je bio potreban nakon povrede Kartera. Jedini problem koji je nastao njegovim dolaskom je to što se odvratno labilni Mekintajer osetio ugroženim, krenuo da izigrava ludilo i uzima kretenske šuteve. Onda je dobio vaspitnu i rečeno mu je da se vrati u opanke, pa se uvredio, deprimirao i ugasio. A i dalje je zakucan na 30 minuta, iako igra preko kurca i ne može da se sastavi sa životom.

Milano, Monako i Virtus, sve tri u gostima

Čestitke sviju na 0:3 koji slede

Butler bukvalno odigra jednu fenomenalnu i jednu dobru tekmu i odmah svi posvrsavaju...jesus christ...kosarka je timski sport.

Mozda je do mene ali ja ne vidim tog fenomenalnog batlera. Cak je mnogo bolji kad seruje loptu.

Možda će od svih ovih invazija NBA uticaja naučiti i da ne treba menjati trenere u sred sezone osim ako si u rebuildingu, da ne treba menjati 26 igrača godišnje sem da žrtvuješ par sezona.

Mada, potpisao bih da dovedemo Žoca. Taj epilog bi skoro pa zasenio Milka Đurovskog.

5 minutes ago, kralj said:

Mada, potpisao bih da dovedemo Žoca. Taj epilog bi skoro pa zasenio Milka Đurovskog.

Ja čekam da se obnovi prijateljstvo Nebojša - Želimir.

Jedino ne znam šta bi Alimpije i Mišlo u toj jednačini. Ne da ga Miško.

Edited by Milošica

Daj Grejema i Miljena na rezervne keceve, probaj tako

Deda i Jago u trenerke da sede u prvom redu pored gazde

Ne mogu da verujem sta sam poco da pricam protiv Dede

Edited by Ratamahatta

8 minutes ago, JPM said:

Butler bukvalno odigra jednu fenomenalnu i jednu dobru tekmu i odmah svi posvrsavaju...jesus christ...kosarka je timski sport.

Mozda je do mene ali ja ne vidim tog fenomenalnog batlera. Cak je mnogo bolji kad seruje loptu.

Iako Butler nije plej, imao je i 6 asistencija danas...stim da kada su poeni potrebni se od njega i Nwore očekuju...

Ali isto tako ima sigurno mnogo stvari zašto tim izgleda kako trenutno izgleda ..

Edited by assignment

Ali Deda nije ni igro protiv Žalgirisa (koji mu je x puta bolji match od Valensije al ajd)

@Ratamahatta

Edited by Valk

5 minutes ago, Milošica said:

Ja čekam da se obnovi prijateljstvo Nebojša - Želimir.

Jedino ne znam šta bi Alimpije i Mišlo u toj jednačini. Ne da ga Miško.

Najprirodniji je tu rat koalicija: Dujan, Žoc i Ćoki vs. Kotur & Štimac

2 minutes ago, Valk said:

Ali Deda nije ni igro protiv Žalgirisa (koji mu je x puta bolji match od Valensije al ajd)

@Ratamahatta

Igro je prekjuce najgoru utakmicu u svom zivotu

S kim smo igrali na Božić? Jedino ako se borio oko česnice, pa i tu ispao.

Just now, Valk said:

S kim smo igrali na Božić? Jedino ako se borio oko česnice, pa i tu ispao.

Ratin trenutak iskrenosti.

Sad sam se probudio, jel dao ostavku?