January 9Jan 9 Donatas i definitivno deluje kao da mu je pun k svega. Obradovića nisam gledala ali ovaj čovek već drugi poraz za redom izlazi pred kamere da glasnogovori i prima šejm. Not cool.
January 9Jan 9 28 minutes ago, Zli Gli said:Na stranu gubljenje Obradovica i Jago, sise su manje vise i svi ostali. Da bas svi ovako upadaju u duboki kanal, pogotovo u sutu, pa jeboteSto neko rece, Batler je isto odvratan kad naleti na tvrdoOdvratan je i bez naletanja na tvrdo, kombinacija lezernosti, manekenstva i egocentrizma. Ponistio efekat smene trenera i ponovo svezao energiju, ubio pola tima.Dok ga nesto ne odvoji od terena nece se videti koliko je stetan. Edited January 9Jan 9 by samo_opusteno
January 9Jan 9 Volim ovakve poraze. Jednostavno vidis odmah kakva je situacija pa uz neku pricu sa drustvom lagano odgledas, ne dotakne te ni malo, cak se i sprdas.
January 9Jan 9 KKP je za mesec dana konsolidovao roster I tim im je danas neuporedivo solidniji od KKCZ. Igra polako dolazi, protiv jake Barse deluju bolje nego mi pre mesec dana. Oni su svoju spiralu slobodnog pada zaustavili dok je naša tek počela.Loša vremena za Ciganiju.
January 9Jan 9 Just now, opalac said:KKP je za mesec dana konsolidovao roster I tim im je danas neuporedivo solidniji od KKCZ. Igra polako dolazi, protiv jake Barse deluju bolje nego mi pre mesec dana. Oni su svoju spiralu slobodnog pada zaustavili dok je naša tek počela.Loša vremena za Ciganiju.Ta spirala je počela porazom protiv Partizana...
January 9Jan 9 Mda...u Batleru je problem. Lik koji je pokazao da ume sam da plodi kad uhvati ritam, koji vidi i asistira vrlo efektno, on je sve zasrao.Nadam se da ćelavi čita forum, ipak ne mora samo po Grejemu da se sere, moze još koji dežurni da se pronadje
January 9Jan 9 Od ćelavog se očekuje samo jedno, završio je on svoje. Niti bilo koga zanima bilo šta iz njegovih usta, ni publiku a bojim se ni igrače.
January 9Jan 9 3 minutes ago, MeanM@ said:Mda...u Batleru je problem. Lik koji je pokazao da ume sam da plodi kad uhvati ritam, koji vidi i asistira vrlo efektno, on je sve zasrao.Nadam se da ćelavi čita forum, ipak ne mora samo po Grejemu da se sere, moze još koji dežurni da se pronadjeTakodje je i pokazao da je veoma sebican potrosac lopti koji napada kao muva bez glave, potpuno na improvizaciju bez konstatovanja ostale cetvorice u istim majicama.
January 9Jan 9 Pa sad, veoma sebičan, ne znam. Ne znam šta je uzorak. Večeras je u prvom poluvremenu imao missmatch na njihovom centru, on je suludo udelio loptu CMMu za neki 3p šut iz istrčavanja. Daleko je on od veoma sebičnog, a nije ni imao prilike da to bas demonstrira Edited January 9Jan 9 by MeanM@
January 9Jan 9 3 minutes ago, opalac said:Od ćelavog se očekuje samo jedno, završio je on svoje. Niti bilo koga zanima bilo šta iz njegovih usta, ni publiku a bojim se ni igrače.Ma, ne verujem da će ga smeniti, i to samo dva meseca nakon smene prvog trenera, bilo neozbiljno.
January 9Jan 9 9 minutes ago, opalac said:KKP je za mesec dana konsolidovao roster I tim im je danas neuporedivo solidniji od KKCZ. Igra polako dolazi, protiv jake Barse deluju bolje nego mi pre mesec dana. Oni su svoju spiralu slobodnog pada zaustavili dok je naša tek počela.Loša vremena za Ciganiju.Kakva crna konsolidacija.Nama su porazi od Olija tamo i Barse kući bolje odigrane utakmice od svih koje su usledile. Edited January 9Jan 9 by Milošica
January 9Jan 9 11 minutes ago, opalac said:KKP je za mesec dana konsolidovao rosterAl smo se konsolidovali do moga
January 9Jan 9 Nije se KKP konsolidovao nego je Zvezda uzasna pa njeni navijaci ne znaju kako da dovoljno jako kritikuju trenutnu formu. A izjava da smo i od Partizana gori trenutno deluje kao prikladna uvreda.KKP se trenutno ne bruka i to je sve.