January 9Jan 9 Stavio bih Vladea na avatar od sutra kad se Jovanka upokoji u dolini marsovskih kraljeva, ali ne bih da coveku izbaksuziram kao i njojzi
January 9Jan 9 Zar ne držiš ti JJ dugo već?Sumnjam da je do tebe. Ali ako radiš, stavi Vučića.Muž me teši, kaže "svakako lakši poraz nego naš."Ne pomaže baš. Edited January 9Jan 9 by Valk
January 9Jan 9 6 minutes ago, assignment said:Reče upravo Obradović da ne postoji specijalni razlog poraza, jednostavno smo igrali loše...4 minutes ago, arheolog1981 said:Al je bahat ćelafuto... izbija svelepo je krenula da ga roustuje litvanska komentatorka ali se pokupio kao klasicna kukavica. svakako je najbolje kako se ona smeje dok on bezi
January 9Jan 9 2 minutes ago, Valk said:Zar ne držiš ti JJ dugo već?Sumnjam da je do tebe. Ali ako radiš, stavi Vučića.Njemu je zivljenje kazna od malenaObrad je i posle derbija reko dve reci, bolje je da mislimo da se umorio Edited January 9Jan 9 by Ratamahatta
January 9Jan 9 Protiv Valensije 89-10617SedamnajsZvakac zvake -9 za 3 minuta, nepravedno se izvukao Edited January 9Jan 9 by Ratamahatta
January 9Jan 9 Vlade postavlja lestvicu visoko - dobiti jednu od naredna 3 gostovanja. Mada je i to visok domet izgleda…
January 9Jan 9 Zašto ćelafuto nije probao sa Davidovcem da zaustavi bekove Žalgirisa, ubiše nas Edited January 9Jan 9 by Nikodije
January 9Jan 9 Ovaj strucnjak i lici i zvuci kao Loncar, samo ima manje umobolnu frizuru i manje gej cipele i farmerke Edited January 9Jan 9 by Ratamahatta
January 9Jan 9 43 minutes ago, arheolog1981 said:Šta se vama desilo nakon Efesa živ nisam. Bio sam ljubomoran kako lepo igrate a vi sad delujete gore od nas. U 7 dana bukvalnoNije da nije zvezda tu bila dobra ali je Efes bio baš tragičan
January 9Jan 9 1 minute ago, Ratamahatta said:Kaze Vlade Jago ga dotukoPa u pravu je da imamo najgore plejmejkere u ligi, isto to mislim. CMM je imao onih par ludih utakmica, ali ovo je realnost.