January 9Jan 9 Bukvalno bandoglavi idiot. Što je najgore, ego mu je Mont Everest, pa sebe smatra ozbiljnim trenerom...
January 9Jan 9 Zar nije došo Toma? Za Izundua je bio EL status "slowed/illness", tako nešto, i dole komentar da je bolestan.Tek sam se sad uključila, imala goste. Trika nema da Obradović pomisli da je do njega nešto.Evo, 200+ primljenih poena na dve utakmice, toliko o čuvenoj defanzivnoj košarci KKCZ.Okrećemo se obavezama na ulici.Žalgiris propušta priliku da nas overi stotkom. Nismo zaslužili toliki respect. Edited January 9Jan 9 by Valk
January 9Jan 9 2 minutes ago, kralj said:Efes je bio generalno loša tekma. Baš nikakva referenca.Dobro Efes al ste neke jako lepe utakmice odigrali, poezija za ono što Partizan igra. Kako god, ako je Efes loša šta da se kaže za ovu pogibiju u dva kola
January 9Jan 9 Na stranu gubljenje Obradovica i Jago, sise su manje vise i svi ostali. Da bas svi ovako upadaju u duboki kanal, pogotovo u sutu, pa jeboteSto neko rece, Batler je isto odvratan kad naleti na tvrdo
January 9Jan 9 1 minute ago, arheolog1981 said:al ste neke jako lepe utakmice odigraliTo je bilo daaavnooo, lately smo Bože, što je grdno ovo dete Najdžel Vilijams Gosa što im služi ko maskota...
January 9Jan 9 Ja sam kukao da će biti sranja kad se vaspostavi EL demokratska hijerahija.Ovaj tim ima 5 lidera. Dakle nijednog.
January 9Jan 9 Mora se pronaći način da se igrači kazne sa jednom mesečnom platom a Obradović naravno otkaz. Kome se ne sviđa može odmah da ide iz kluba.To je minimum minimuma.
January 9Jan 9 Trebali su Drčela i Neša da im puste u svlačionici onu rusku narodnu pesmicu iz Arene da ih malo nalože pre meča. Sad je kasno jbg.
January 9Jan 9 23 minutes ago, sasha said:Daj Herberta za trenera, od ovoga nema ništa definitivnoStiže Herbert
January 9Jan 9 Just now, Ratamahatta said:Dobro drugovi, karacemo Dubajija tamo posle svetog saveSa živim i zdravim Kamenjašom... teška priča
January 9Jan 9 Reče upravo Obradović da ne postoji specijalni razlog poraza, jednostavno smo igrali loše... Edited January 9Jan 9 by assignment
January 9Jan 9 1 minute ago, assignment said:Reče upravo da ne postoji specijalni razlog poraza, jednostavno smo igrali loše...Al je bahat ćelafuto... izbija sve