Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

23 minutes ago, MiddleClass said:

Plavsic upitan za Barsu

I šta je odgovorio?

• Replies 18.4k
  • Views 821k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Dobijamo

Secam se one nesrecne epohe kad je FC3 igrao pleja a Kemis bio uciteljica na zameni izmedju Tomica i Sakote, u tom nizu su nas ovde okrenuli i dobili, jos je Obren Joksimovic bio kodnji

Bolji smo cak i na papiru odnji, to nije bilo bas nikad. Jedino FG 60%+ moze da ih spasi sutra

Edited by Ratamahatta

Namazani su ti matorci, biće baš teško

30 minutes ago, Ratamahatta said:

sutra

Igra se u petak.

To je to isto, ne igra se proslih sezona pa da se sekiramo

5 minutes ago, Ratamahatta said:

Vidi, nije isto da li ce 60% sut imati sutra ili prekosutra. Sutra mogu i da ne promase nista ako treba.

Bitno je nakosutra.

Dužni su nam. Big time.

55 minutes ago, Ratamahatta said:

Dobijamo

Secam se one nesrecne epohe kad je FC3 igrao pleja a Kemis bio uciteljica na zameni izmedju Tomica i Sakote, u tom nizu su nas ovde okrenuli i dobili, jos je Obren Joksimovic bio kodnji

Bolji smo cak i na papiru odnji, to nije bilo bas nikad. Jedino FG 60%+ moze da ih spasi sutra

Mislim da su tamo okrenuli, pred sam prekid sezone, a u BG su nas lagano dobili.

Njih je tad Kari trenirao?

Edit: ko je Obren, Mirotić?

Edited by Sokrat

Vodili smo ovde desetak razlike na poluvremenu cini mi se, a onda su nam stegli jaja u mengelu i dobili glat, u 3/4 se istakao plejmejker sa telom zategnutim do maksimuma

2 hours ago, Valk said:

I šta je odgovorio?

-Uroše, Barsa?

-Da, Barsa.

Ako postoji tekma u kojoj nam treba hard difens and tranzišn ofens, to je protiv Barse u četvrtak.

Poslednji put, mi igramo u petak!!!

13 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ako postoji tekma u kojoj nam treba hard difens and tranzišn ofens, to je protiv Barse u četvrtak.

Ovaj tim otprilike jedino tako moze da igra a da bude uspesan osim ako Grejem ne pokaze neke neocekivane first-pass plejmejkerske kvalitete. Ako nekom treba da trcimo u ledja sve vreme to je onda vremesna Barselona, ako ih izmorimo na vreme bice ovo laksa utakmica nego sto svi ocekujemo. Ako oni nas budu pripitomili i uvukli u 5 na 5 kosarku bice zajebano odbraniti se, pre svega od Sengelije. Ono sto ce biti posebno zanimljivo videti je kako smo iskoristili ovu praznu nedelju u adaptaciji Grejema i Batlera.

8 hours ago, Ratamahatta said:

Meni je bitno da ti pogađaš istorijske događaje, tipa osvrt na airball fade away Pavela Gromika u smiraj 2006.