December 2, 2025Dec 2 Arena rasprodata za nesto manje od pola sata.Da je Covic jos uvek predsednik kako bi sad letele "polusezonske" ulaznice.
December 2, 2025Dec 2 Koliko mi sećanje dobacuje Barsu kući je dobio samo selektor sa Milkom Bjelicom u utakmici karijere.
December 2, 2025Dec 2 I Radonjic sezonu prije. Bio sam na obje tekme. Jedna u Pioniru, druga u Areni cini mi se...
December 2, 2025Dec 2 2 od zadnje 3 su išle ovde u OT uz finu krađu. Inače protiv Barse imamo katastrofalan bilans, teško da protiv nekoga imamo goriCrvena zvezda - BarcelonaEUROPE: Euroleague - Round 14
December 2, 2025Dec 2 3 hours ago, harper lee said:Arena rasprodata za nesto manje od pola sata.Da je Covic jos uvek predsednik kako bi sad letele "polusezonske" ulaznice.Da znaš koliko ima sezonskih uz koje te tapkaroši uvode na nivo 400 za 3-4000 soma dinara. Edited December 2, 2025Dec 2 by sigurnost
December 2, 2025Dec 2 4 minutes ago, sigurnost said:Da znaš koliko ima sezonskih uz koje te tapkaroši uvode na nivo 400 za 3-4000 soma dinara.Nimalo ne sumnjam. Bice 25.000 ljudi u hali k'o da gledam. Mislim da ovakav hajp oko Zvezde nikad nije bio, cak ni u vreme kad je dolazio Divac da odigra dve utakmice u Evroligi. S tim sto je sadasnji hajp utemeljen na zaista odlicnim igrama i odlicnoj atmosferi medju igracima. Mnogo dobru ekipu igraca smo doveli.
December 2, 2025Dec 2 1 minute ago, harper lee said:Nimalo ne sumnjam. Bice 25.000 ljudi u hali k'o da gledam. Mislim da ovakav hajp oko Zvezde nikad nije bio, cak ni u vreme kad je dolazio Divac da odigra dve utakmice u Evroligi. S tim sto je sadasnji hajp utemeljen na zaista odlicnim igrama i odlicnoj atmosferi medju igracima. Mnogo dobru ekipu igraca smo doveli.Ja sam tako ušao na Olimpijakos.Ne ide se preko kapaciteta.Čovek ima 3 koverte. U jednoj random karte, u drugoj odštampane na A4 formatu, u trećoj sezonske.Pošto smo izrazili sumnju u validnost karata, lično nas je odveo do ulaza, redar očitao sezonske i baja pokazao prstom na nas, 'to je za njih dvojicu".Za razliku od karata za FK, gde na tim ulaznicama kod tapkaroša uglavnom piše cena 0 dinara i ti im platiš neki iznos manji od regular cene, na kartama za KK piše pun iznos cene i moraš da platiš više. Npr za Oly nivo 400 centar bio 2400 din, ufur bio 3,5 soma.
December 2, 2025Dec 2 7 hours ago, Dankan Ajdaho said:Luka i Kuzma - Bolomboj 6.12. kontroni pregled, ako sve bude ok, 15. sleće u BG :)Svi na aerodrom!Naći pouzdanog vrača da mu castuje neki protection from evil spell, tu odma u Surčinu.
December 2, 2025Dec 2 Verovatno najteža utakmica dosad. Važimo za favorita i takve utakmice je najteže igrati. Plus sto ih nismo dobili, čini mi se, 8 godina u Beogradu