Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

To se prevodi ovako:

Screenshot_20251202_103723_Chrome.jpg

• Replies 18.4k
  • Views 821k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Arena rasprodata za nesto manje od pola sata.

Da je Covic jos uvek predsednik kako bi sad letele "polusezonske" ulaznice.lolol

Čak sam uspeo da kupim karte.

Koliko mi sećanje dobacuje Barsu kući je dobio samo selektor sa Milkom Bjelicom u utakmici karijere.

I Radonjic sezonu prije. Bio sam na obje tekme. Jedna u Pioniru, druga u Areni cini mi se...

Prošle godine su nas uvukli u produžetke i (naravno) pokrali.

2 od zadnje 3 su išle ovde u OT uz finu krađu.

Inače protiv Barse imamo katastrofalan bilans, teško da protiv nekoga imamo gori

No image preview

Crvena zvezda - Barcelona

EUROPE: Euroleague - Round 14
3 hours ago, harper lee said:

Arena rasprodata za nesto manje od pola sata.

Da je Covic jos uvek predsednik kako bi sad letele "polusezonske" ulaznice.lolol

Da znaš koliko ima sezonskih uz koje te tapkaroši uvode na nivo 400 za 3-4000 soma dinara.

Edited by sigurnost

4 minutes ago, sigurnost said:

Da znaš koliko ima sezonskih uz koje te tapkaroši uvode na nivo 400 za 3-4000 soma dinara.

Nimalo ne sumnjam. Bice 25.000 ljudi u hali k'o da gledam. Mislim da ovakav hajp oko Zvezde nikad nije bio, cak ni u vreme kad je dolazio Divac da odigra dve utakmice u Evroligi. S tim sto je sadasnji hajp utemeljen na zaista odlicnim igrama i odlicnoj atmosferi medju igracima. Mnogo dobru ekipu igraca smo doveli.

1 minute ago, harper lee said:

Nimalo ne sumnjam. Bice 25.000 ljudi u hali k'o da gledam. Mislim da ovakav hajp oko Zvezde nikad nije bio, cak ni u vreme kad je dolazio Divac da odigra dve utakmice u Evroligi. S tim sto je sadasnji hajp utemeljen na zaista odlicnim igrama i odlicnoj atmosferi medju igracima. Mnogo dobru ekipu igraca smo doveli.

Ja sam tako ušao na Olimpijakos.

Ne ide se preko kapaciteta.

Čovek ima 3 koverte. U jednoj random karte, u drugoj odštampane na A4 formatu, u trećoj sezonske.

Pošto smo izrazili sumnju u validnost karata, lično nas je odveo do ulaza, redar očitao sezonske i baja pokazao prstom na nas, 'to je za njih dvojicu".

Za razliku od karata za FK, gde na tim ulaznicama kod tapkaroša uglavnom piše cena 0 dinara i ti im platiš neki iznos manji od regular cene, na kartama za KK piše pun iznos cene i moraš da platiš više.

Npr za Oly nivo 400 centar bio 2400 din, ufur bio 3,5 soma.

7 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Luka i Kuzma - Bolomboj 6.12. kontroni pregled, ako sve bude ok, 15. sleće u BG :)

Svi na aerodrom!

Naći pouzdanog vrača da mu castuje neki protection from evil spell, tu odma u Surčinu.

Plavsic upitan za Barsu

Pa ko će da komentariše?

Dugo Djurkovic

Verovatno najteža utakmica dosad. Važimo za favorita i takve utakmice je najteže igrati.

Plus sto ih nismo dobili, čini mi se, 8 godina u Beogradu