Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Prosle godine smo u jednom trenutku imali 16-10, sad bismo mogli 6-2

Mislim da od eventualnih 6-2 nikada nismo imali bolji pocetak u EL, u obe nase dobre sezone smo imali tipa +4 ili +6 W/L, i to sredinom sezone, i oba puta na kraju ratio pao na +2

Steta sto sad uskoro nemamo Efes, izranjavani su i oni na sve strane

Edited by Ratamahatta

• Replies 18.4k
  • Views 821.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

To su i drugi mislili za nas, izranjavani, pa eto.. Zajebano to nekad bude. A i Efes nije baš da nam leži nešto

Duda je pričao po završetku karijere kako je želeo da trenira tim gde su svi igrači dvometraši, al nije imao prilike da to ostvari.

3 hours ago, Drako said:

Harpere, ne povezujem se sa igracima, jer ne navijam za igrace nego za klub. Ja sam obozavao Cirbesa, Kalinica obozavam i dan danas, pa nisam presao da navijam za Makabi i Fener kad su otisli. Jbg, ako navijam za igrace, ili po tome kako ko igra, onda bi svake sezone navijao za drugi klub. Prosle sezone sam gledao mnogo utakmica pariza, svidjalo mi se kako igraju, ali mi je bilo savrseno svejedno da li ce izgubiti ili pobediti.

Sto se tice tvrdnje da su retki ljudi koji razmisljaju kao ja, ne bih u to bio toliko siguran.

I da zavrsimo ovu besmislenu raspravu, sta vam svima tacno smeta sto eto ja, anonimni forumas, ne mogu emotivno da se povezem sa timom koji je sastavljen vecinski od stranaca. Emotivno, a emocije nisu plod kalkulacije, inace bih verovatno navijao za Real, Efes ili tako neki klub.

Jbg, posle se cudimo sto nam je kako nam je, cim neko drugacije misli, ili u ovom slucaju bukvalno oseca, daj da ga rastrgnemo.

Sto je najgore od svega, vi ste verovatno u pravu, sto zadnje 2 utakmice i dokazuju, jer srce i razum nisu isto, ali daj da mi draka izmazemo govnima, sta on koj kurac ima da "misli".

Ne smeta mi, druze, samo kazem da ne razumem. Evo i sam si u ovom i daljim postovima pomenuo Cirbesa i Kvinsija kao omiljene igrace, ne razumem u cemu je problem. To sto stranaca ima previse u ovom timu? Kad je previse a kad premalo? Koliki je to broj? Tri? Pet? Devet?

Meni se cini da se publika itekako povezala s ovim timom na poslednje dve utakmice i uopste nisam iznenadjen jer mi ekipa deluje kao laka za povezivanje, cesto komunicira sa publikom, hrani se podrskom i igra postenu kosarku. Svaka ekipa ima neki svoj identitet koji joj daju igraci, ti identiteti su najcesce veoma razliciti. Necu ni ja da predjem da navijam za nekog drugog kad Moneke ode ali to je sutra, danas igra za moj tim i danas cu s njim biti ili necu biti povezan u zavisnosti od toga kako se ponasa i kako igra. Poenta je u tome da to nema veze s tim sto je Amerikanac nigerijskog porekla a ne Srbin kao, na primer, Teodosic ili Branko Lazic.

3 minutes ago, kurjak said:

Duda je pričao po završetku karijere kako je želeo da trenira tim gde su svi igrači dvometraši, al nije imao prilike da to ostvari.

To je prof. Nikolića teorija da u idealnom timu igraju svi igrači od 2 metra..malo malo pa čujem taj mit.

Pa jbg nije isto ako gledamo 170 Amerikanaca u za NBA razvojnoj EL, ili nekad što smo imali neke Papalukase, Bodiroge, Kutlaje, Šiškauskase. Ne može se baš reći da je svejedno i podjednako evropsko i jedno i drugo, potpuno razumem ljude koji se sve teže povezuju sa košarkom koja se igra u Evropi.

S tim što je to lični doživljaj, a ne nešto što je "bolje" ili "gore".

Nešto najavljuje ... do sad je bio pouzdan.

3 hours ago, kralj said:

inače, ludi Luka najavljuje ludog Kilijana. On i Graham u isto vreme menjaju timsku krvnu sliku naglavačke.

France Idk GIF by Paris Saint-Germain

2 minutes ago, kurjak said:

Drago mi je sto je Sasa to pomenuo na konferenciji za stampu jer je ovo pomeranje kosarke prema visinskom uniformisanju petorke jos jedan dokaz koliki vizionar je bio Aleksandar Nikolic. On je jos krajem sedamdesetih pricao da bi hipoteticki idealna petorka bila sastavljena od pet igraca slicne visine koji svi mogu da igraju svih pet pozicija. Neko je to pricao u onom podkastu koji vode navijaci Denvera pokusavajuci da objasni Jokica, navodno se kod nas dosta kasnije nego u SAD krene sa pripremanjem igraca da igraju na svojoj poziciji u odnosu na gabarite i da mladi igraci veoma cesto do seniorskih godina uce elemente igre koji nisu ni karakteristicni ni potrebni za poziciju na kojoj ce provesti celu karijeru. Tipa da centar nauci da izlazi iz blokova i sutne ili postavlja napad, da bek uci centarske tehnike, igru ledjima u reketu i slicno. Nisam trenirao kosarku pa ne znam, potvrdice ili ce negirati ovi momci na forumu koji jesu.

Ne znam da li je to tacno ali jugoslovenska kosarka, koja je u najvecoj meri formirana od strane srpskih trenera, zaista je imala i ima nekarakteristicno veliki broj igraca koji su igrali atipicnu kosarku za svoje primarne pozicije, pocev od Kresimira Cosica, preko Varajica, Solmana, Dalipagica, Mihovila Nakica, Divca, Bodiroge, Kukoca, Paspalja, sada Jokica. Jokic je, naravno, ekstreman primer ali postoje klipovi Divca iz Lejkersa, na primer, koji po uhvacenom skoku krece u tranziciju, dribla ledjnom promenom i u reketu podvaljuje asistenciju ispod ruke.

12 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

ili nekad što smo imali neke Papalukase, Bodiroge, Kutlaje, Šiškauskase.

To si imao zato sto NBA timovima u tom trenutku evropski igraci nisu bili kvalitetom interesantni. Svu cetvoricu koju si pomenuo u tom trenutku si mogao da koristis kao deo rotacije a oni za rotaciju uglavnom uzimaju svoje igrace. Sada skupljaju sve sto talentom vredi a i danas svi klinci mastaju o NBA boli ih cose da se lomataju po evropi ako ne moraju.

King has fallen.

Pogađajte ko je na prvom mestu :)

2 hours ago, kralj said:

Zajebano se ovo skautira, moj bato!

Ono što mogu je da koriste prisustvo naših Jerotija i Viće na terenu. Sa skautingom ostalog mogu da idu u crkvu.

Šalu na stranu, juče je Maledon otvorio utakmicu kao nezdrav, da bi već u drugoj četvrtini počeo da gubi driblinge na devet metara od koša iako ga je preuzeo kekeljavi Deda.

Real mi se ni protiv Partizana nije svideo, ali imaju nenormalno potentan tim, ako ovi igrači kliknu, to će biti haos.

I jedno nepopularno mišljenje - potez utakmice je onaj coast-to-coast Okekea sa promenom kroz noge na centru i bacanje (a dobro sad) Jaga u treći red partera.

7 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Pogađajte ko je na prvom mestu :)

moze ovo kao no2, prvi su yago & deki di ali dedu ne vole jurolig hajlajci

uff ostalo mi je nesto sto sam hteo da citiram jutros, ne mogu da opravljam ss fontelea