October 17, 2025Oct 17 21 minutes ago, ducca said:Ova Rada kao gavran, mikrofon uzima isključivo da se posere po nekome/nečemu, bez razlike da li je kzn Zvezde ili Partizana. Neverovatan lik.Dobra pressa Obradovića, lepo obrazloženi svi odgovori.20 minutes ago, elementary said:Bas lepa konferencija Obradovića,prijatno sam iznenadjen .Bolje deluje nego pre .Odlicno je zvucao. Zna on dobro da ce ova ekipa imati velike energetske oscilacije i da ce nam biti potrebno mnogo vise rutine kad budemo igrali u gostima, narocito u pozorisnim halama. Takodje zna da ovakvi skraceni rosteri obicno jako dobro izgledaju na kratke staze jer igraci provode dosta vremena na terenu i lakse nadju formu kroz igre ali na duze staze su nam neophodni novi igraci i oni koji izlaze iz povreda jer je sezona duga a neki igraci imaju preveliku minutazu. Zato je dobro sto spusta loptu i sto mu je fokus pre svega na kompletiranju tima i postepenom rastu. Za nas kao navijace izmedju F4 i sledece sezone skoro da nema nikakvog raspona i veoma cesto zavisi od utakmice do utakmice, to ludjenje ce se tesko promeniti.
October 17, 2025Oct 17 Prebiram šta da gledam pred spavanje, rekoh zaslužio je Kuzma da mu se da šansa i naletim na najjači thumbnail ikad.
October 17, 2025Oct 17 Jago vragolan i moj DedaAj sto je Deda i sto je ovakav wtf kos, ali ovo je slomilo tekmu realno Edited October 17, 2025Oct 17 by Ratamahatta
October 17, 2025Oct 17 Pre nekoliko dana (10-15) napisah da ovo ni na sta ne lici i da je vreme za promene, kao i to da ne mogu da se povezem sa ovom ekipom.Dobio sam gomilu negativnih reakcija, iako je svakom ko ima oci bilo jasno da sferopulos nema kontrolu nad timom, a ja mislim i da je jedva prosecan trener, cija su 2, potpuno razlicita tima, delovala isto pogubljeno na terenu.Fener je dobijen na cistu zelju i njihovu ocajnu formu, protiv zalgirisa su se vec nazirale ideje kako i sta i u odbrani i u napadu, a real smo veceras dekomponovali na sastavne delove, ponistavajuci sve njihove prednosti korak po korak.Ono sto me je posebno odusevilo je reakcija tima na sudijske kriterijume.Protiv zalgirisa, gde sudije tradiocinalno dopustaju tucu smo odgovorili jos jacom tucom, a protiv reala, gde su svirali u pocetku svaki kontakt smo odgovorili disanjem za vrat, ulaskom u dres i fizikalnoscu. Na kraju su sudije odustale i pustile jaku odbranu, gde smo i samleli real.Hvala zadru gde cuo i ne cuo, on je bio taj ekser koji je oterao druga sfera i njegovo drugarsko rukovodjenje timom "svi po malo"Veceras su pojedini igraci odigrali 30+ minuta u drugoj utakmici u 4 dana, i to obe izrazito fizicki zahtevne, ne videh da su nekog iznosili sa terena na nosilima.Ovo je ono sto zapravo zelim da gledam, borbu i neodustajanje, sa osmisljenim akcijama, prodorima i igrom u reketu, sa agresivnom odbranom, a ne besomucno pripaljivanje trojki iz svih pozicija.PsSa ovakvom ekipom oko sebe, i cmm ce biti sve bolji i bolji, sto se vec vidi iz meca u mec.
October 17, 2025Oct 17 14 minutes ago, Ratamahatta said:Jago vragolan i moj DedaAj sto je Deda i sto je ovakav wtf kos, ali ovo je slomilo tekmu realnoObojica su bili kriminalni, ova cirkuska trojka Davidovca je jedino dobro sto smo dobili od njih veceras. Jeste bio vazan kos jer smo mislim dva napada pre toga prosuli ali nismo mi nista prelamali, onog trenutka kad smo otisli na dvocifrenu razliku izgledalo je kao da nas nece spustiti ispod 10 da igramo do prekosutra. Igrali smo fenomenalno i jos bolje korigovali tokom utakmice ali ne treba zaboraviti da smo imali dan odmora vise i da nismo putovali, za razliku od Reala.
October 17, 2025Oct 17 8 minutes ago, Drako said:Pre nekoliko dana (10-15) napisah da ovo ni na sta ne lici i da je vreme za promene, kao i to da ne mogu da se povezem sa ovom ekipom.Dobio sam gomilu negativnih reakcija, iako je svakom ko ima oci bilo jasno da sferopulos nema kontrolu nad timom, a ja mislim i da je jedva prosecan trener, cija su 2, potpuno razlicita tima, delovala isto pogubljeno na terenu.jebote ne prestaješ da kukaš, dobio si negativne reakcije jer si se posrao po ovom timu zato što ima mnogo stranaca. i sad posle ovakve njihove 2 utakmice dolaziš da kažeš šta, da si bio u pravu? umesto da se praviš mrtav dok se ne zaboravi Edited October 17, 2025Oct 17 by levi
October 17, 2025Oct 17 22 minutes ago, Ratamahatta said:Jago vragolan i moj DedaAj sto je Deda i sto je ovakav wtf kos, ali ovo je slomilo tekmu realnoSad baš vratio drugo poluvreme da gledam i isto sam pomislio. Posle toga se Maledon zaleće u tranziciji i promašuje, prave bzv faul za bacanja i tu se pravi ključna prednost. Može da se gasi :)
October 17, 2025Oct 17 1 minute ago, ducca said:Dobrić spreman za Baskoniju, kazao novinarima u mix zoni.Iskreno, on i Plavsic neka pocnu da se vracaju kroz ABA ligu.
October 17, 2025Oct 17 Daj šta daš je trenutno. Imaju u ponedeljak i ABA da osete malo loptu. Plavšić teško da će do minuta u EL svakako.
October 17, 2025Oct 17 14 minutes ago, levi said:jebote ne prestaješ da kukaš, dobio si negativne reakcije jer si se posrao po ovom timu zato što ima mnogo stranaca. i sad posle ovakve njihove 2 utakmice dolaziš da kažeš šta, da si bio u pravu? umesto da se praviš mrtav dok se ne zaboraviNisam se ja posrao po timu vec rekao ono sto mislim, i sto ce se tesko promeniti, da ne mogu emotivno da se povezem sa timom u kome su skoro svi stranci. Ko moze, od volje mu, mene ne dotice.E sad, sta ja to tacno kukam?Konkretno, sta je u mom upisu kukanje, to sto sam napomenuo da sam dobio gomilu negativnih reakcija za ono sto svako ko nije slep vidi. Sferopulos je jedva prosecan trener, koga su iz jednog kluba motkama najurili, a drugi je polako gurao u rezultatski bezdan, i jos se hvalio ulaskom u 10, koji mu je, uzgred, obezbedio bivsi trener kluba.Cemu onda ove tvoje kvalifikacije kako "sam se posrao po timu" i "kukam".I, da mi dame oproste, koji si ti kurac da mi odredjujes sta ce meni da se svidja, sta cu da mislim i sta cu da pisem.Mozda si levi, ali politicki komesar mozes da budes samo tvojim istomisljenicima, od mene odjebi.
October 17, 2025Oct 17 Vidim poznat mi onaj s kosicom kod Skariola u stručnom štabu, kad ono Ivanović Jr.Kad je prešao, @Borca nisi javio taj transfer.