October 17, 2025Oct 17 Da li će neko reći Vladeu da je taj plej doveden i da je povređen, ili niko nema srca?
October 17, 2025Oct 17 Ali AS koja uzima izjave od istih ljudi koji su dali izjave i za "razmenu" EL 😳
October 17, 2025Oct 17 13 minutes ago, ducca said:Da ostane za arhivu.Ali…treba i dalje još jedan plej Hvala za sliku, moralo je da se prebaci na prijatenje ali gledaću ja posle gosn Vladea, pa ne mogu da propustim.Svakako je veoma pohvalno kad jedan takav veteran hoće da se izvini i to na ovakav način.Falio dvojac iz lože i Petović na 1 lokaciji, bilo bi veče kompletno.
October 17, 2025Oct 17 Btw, nisam znao da tako dobro anticipira Čima. Svaka pomoć mu je na mestu, a pomogne 2x po napadu. Sve lik čita.Kako bre Bolomboj ne fali, nacrtan je za ovaj tim.Mnogo dobra tekma, mogao bih potkast da snimim, završio bih u 5 ujutru.
October 17, 2025Oct 17 1 minute ago, kralj said:Btw, nisam znao da tako dobro anticipira Čima. Svaka pomoć mu je na mestu, a pomogne 2x po napadu. Sve lik čita.Plus ima noge da jednog Kampaza koji je duplo manji isprati sa telom ispred u prodoru. Ludilo. Edited October 17, 2025Oct 17 by Mil@n
October 17, 2025Oct 17 20 hours ago, kralj said:Srećno V&H!Milojko Pantić bi dodao da lepši poklon od pobede Crvene zvezde nad Realom ne biste mogli da poželite.Bravo majstore, prizvao si. :) Malo sam omanuo za godine i duple trojke i koševe, ali bilo je blizu. Bravo Zvezdo!!
October 17, 2025Oct 17 Sviđa mi se Saša kako percipira ekipu. Jako dobro gostovanje u Rade&Rada šouu.Idem sad do Pete, neka dođu JZO.
October 17, 2025Oct 17 5 minutes ago, kralj said:Btw, nisam znao da tako dobro anticipira Čima. Svaka pomoć mu je na mestu, a pomogne 2x po napadu. Sve lik čita.Kako bre Bolomboj ne fali, nacrtan je za ovaj tim.Mnogo dobra tekma, mogao bih potkast da snimim, završio bih u 5 ujutru.Dobar Je Čima, ja sam bio malo skeptičan za njega, ali je zajeban i nepredvidljiv, nije loš defanzivac. On i Nvora su pravljeni negde za ovakvo loženje.Treba dovesti jednog beka, ali nikakvi midžeti Hauardi i slično, defanziva pre svega, ima ko da kreira.
October 17, 2025Oct 17 Ova Rada kao gavran, mikrofon uzima isključivo da se posere po nekome/nečemu, bez razlike da li je kzn Zvezde ili Partizana. Neverovatan lik.Dobra pressa Obradovića, lepo obrazloženi svi odgovori.
October 17, 2025Oct 17 Bas lepa konferencija Obradovića,prijatno sam iznenadjen .Bolje deluje nego pre .
October 17, 2025Oct 17 otkud Rada u Sportklubu, zar nije ona ćaci?inače Sale posle utakmice na brzinu prelistao forum, kaže presudila je Janisova selekcija Edited October 17, 2025Oct 17 by levi