October 12, 2025Oct 12 3 hours ago, harper lee said:Ako je tacno da je plucna embolija u pitanju. Mada jedini izvor za sada koji to tvrdi je sa onog grobarskog foruma, tako da treba sacekati s oprastanjem od Kartera. Krenuo je po Beogradu opet neki virus u poslednje vreme, hajde da se nadamo da je to u pitanju.brt mili pa klub je objavio https://x.com/kkcrvenazvezda/status/1977346351722532883?s=46&t=k2ew4WjQCJgSCF_T-uS80w
October 12, 2025Oct 12 Just now, kud u maglu Simoviću said:brt mili pa klub je objaviohttps://x.com/kkcrvenazvezda/status/1977346351722532883?s=46&t=k2ew4WjQCJgSCF_T-uS80wResporatorna komplikacija je cudan nacin da se napise plucna embolija. Malo se slova ne slazu.
October 12, 2025Oct 12 13 minutes ago, assignment said:U petak je normalno igrao, u nedelju je u bolnici, nadrealno 😮💨Nista cudno. Ako je ugrusak a ovaj skoro prelezao covid, sve se uklapa.
October 12, 2025Oct 12 5 hours ago, Drako said:Ne bre embolija .Moja zena je pre 2 godine jedva izvukla zivu glavu i izgubila je jednu trecinu levog plucnog krila.Mlad, sportista, utreniran... krvni ugrusak.Da li je ovo moguce...Nema pravila, Serena Vilijams je takođe imala i uspešno prebrodila u toku aktivne karijereOstaje da se nadamo da ipak nije to u pitanju dok ne stigne zanična potvrda
October 12, 2025Oct 12 A jesu jurili beka skoro već mesec dana bezuspešno, sad će morati da se ubrzaju i mole boga da bar Dobric skorije zaigra ako nista drugo. Nadrealno
October 12, 2025Oct 12 I to mi je haos nista se ne zna ni za Dobrica ni za Grejema koliko ce pauzirati.
October 12, 2025Oct 12 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:crta vam se ifčeNemamo srece, ode u Makabi
October 12, 2025Oct 12 jel ima neki Litvanac, kad nas je već krenulo? oni su svi dobri šuteri nabijem ih na kurac, neka Moćeunas predloži nekoga po svom izboru
October 12, 2025Oct 12 2 minutes ago, levi said:jel ima neki Litvanac, kad nas je već krenulo? oni su svi dobri šuteri nabijem ih na kurac, neka Moćeunas predloži nekoga po svom izboruIma onaj plej Velička koji je bio solidan na EP.
October 12, 2025Oct 12 23 minutes ago, Milošica said:Ima onaj plej Velička koji je bio solidan na EP.e jeste sad, da bi mogao zeljko da pobedi.ne znam sta je sa keon johnson baticom o kojem se nesto pisalo kao da nas interesuje ali vajber mi javlja da opet bruklin hoce da isece isaiah whiteheada, belu glavu, to je skoro kao bela griva. ako mu damo jedan set stanova u bgdu na vodi, kafic i restorancic, mislim da bi mozda dosao.