Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ne znam, meni su oni svi isti

Javtokas, Jantunas, Jasaitis, Jokubaitis

Valjevo, Kraljevo, Mladenovac, Arandjelovac

Nisam stigo da gledam tekmu, pricao sam i za Armani da nije nista spec, a i za Fener sto sam gledao prethodnih nedelja. Samo sto nisam bas znao da li cemo ih mi ovakvi sakati maznuti. Nebo se povredio naravno opet i narednih nekoliko tekmi nema nista odnji. I prosle sezone smo na pocetku karali Sarasa tamo, pa su nam posle ovde stavili do znanja da nismo mi bas za top 6

Zalgiris mislim da ce nas resiti skolski i frustrirajuce, necemo ni primetiti da nam pesak curi kroz sake, kao Armani samo s manje poena. A onda ce poceti da padaju u formi bas posle te tekme rolleyes

Edited by Ratamahatta

• Replies 18.4k
  • Views 822.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Šokovi.

Zakleo bih se da ćeš da ispališ neku akciju sa početka treće četvrtine iz 2013.

Žalgiris mora da padne posle 3:0

Biće ono Al' sam se napal'la, baš sam se napal'la

A Saletu O baš neće biti lako. Sinoć ga je Jakovljević prozivao da voli Zvezdu do poslednjeg eura. Otprilike, Čovićeva bagra čeka ga na zicer.

Motiejunas arrived at the club in a turbulent moment, not even playing a single game for coach Ioannis Sfairopoulos who brought him in. And the veteran center spoke very realistically after a win.

“In these type of situations, usually two things happen. Either you get united or you get separated. I am happy that we united,” he said before also adding:

“We beat Fenerbahce on the road, that’s an amazing achievement. But at the same time, this effort we showed today has to be a bottom line how we have to play. There are gonna be some games where we gonna make shots, miss shots, but if we are gonna show the effort we showed today, I am pretty sure we are gonna win more than we are gonna lose.”

4 hours ago, kralj said:

Slažem se za Horton-Takera da će biti opasan. Kod njega je primetno sve što fali našem Džordanu, košarkaškom Žan Filipu Krasou. Kod našeg kukavnog Džordana nije tema adaptacija, jednostavno nije na kompetativnom nivou za ovu ligu. Čudi me da nije birao Kinu.

imam utisak da nisi dovoljno gledao THTa a tek ovo za nworu, kako te cudi sto nije odabrao kinu je bas onako, bezveze.

ne znam ni gde da krenem sa ovim & na koji nacin da pridjem tvrdnjama, posto ima jedno tri problematicna aspekta;

nworina jedina ozbiljna greska sinoc je sto je stao sa driblingom na prelasku polovine, gde mu je plej uvaljao loptu, umesto da je prevede preko pola al okej.

THT je fizicki spektakularan cak i za nba ali kada je takva situacija a neko sa 25 god ispadne iz nba, treba covek da se zapita sta sve tu predstavlja problem.

nedostaje njemu i skilla i bball iq-a a i svesti koliko mu nedostaje skila, pa posledicno i odgovornosti.

cesto ce on izlaziti iz svojih cipela i pokusavati nesto sto ne bi trebalo a procenti na nivou karijere ti mogu reci sta je sve to.

Slažem se za Horton-Takera. Meni je hajp oko njega uvek bio neosnovan, slažem se i da je neretko (pa možda i konstantno) i sam jahao na tom talasu a da nema dasku.

Ovde međutim sve staje u razliku u pristupu. HT gine na terenu, srlja, pravi korake, maši 5 bacanja, gubi lopte ali i krade ih, lupa rampe i na svakoj je liniji dodavanja. Ima sasvim lepe šanse da se prilagodi i zapravo napreduje kod Šarasa do nivoa da se kao bolji igrač vrati u USA i napokon odigra u skladu sa očekivanjima.

Nwora igra ovo rekreativno. Napravio je gomilu grešaka koje nisu plod gluposti ili deficita skila, nego su posledica njegovog superkul pristupa ne tako retkim za NBA neostvarenosti. Kakva crna jedna greška, kada mu je došla ona lopta na sekund do kraja tačno sam video da mu je Hol otima kad je uhvati onako sa ispruženim rukama. HT bi to zgrabio i razgrnuo sve oko sebe. Meni mnogo ne smeta, ja gotovim nakurčene rutinere i po cenu rezultata.

Daj kralju, posle 20 godina imamo lika koji moze da izmisli poene.

Bice ti zao kad sam dobije Zalgirisa fantom

Jel moguće da niko nije uočio detalj koji može da bude season changer? Na poslednjem tajmu coach TT objašnjava, a Kalenac sa 5 ličnih stoji iza klupe i hladi peškirom saigrače, revnosno kao kubanski rezident turiste na plaži. Posle one depre u koju je upao, iz za sada nepoznatih razloga, meni ovo vraća veru u bolje sutra.

Sa bekom pogađačem ne sme da se promaši, zajedno sa pripremama imamo najgore procente za 3 u istoriji evropskih takmičenja. Katai je dao više golova u jsl samo ove sezone nego ceo kk trojki. A i kad se desi čudo pa ubacimo 10, jedan protivnički igrač dá 9.

Poješću krunu ako i Žalgiris dobijemo. Mnogo dobro igraju, a mislim i da nam kao mečap ne leže.

19 minutes ago, kralj said:

Poješću krunu ako i Žalgiris dobijemo. Mnogo dobro igraju, a mislim i da nam kao mečap ne leže.

gledam sad roster, trebalo bi da imamo dobar matchup svugde osim na prangijato-plejevima ali moze tu CMM malo da zasmeta.

Pa tu su najjači, a i Mozes bi mogao haos da nam napravi.

Žalgiris nam redovno uzima meru čak i kad smo u boljoj formi, bolji na tabeli, kad nemaju šanse za plejof, dodati po nahodjenju… Sad imaju i bolji roster, u naletu forme, baš loš momenat za ovaj meč. Dodatno samo mogu da se nadam zbog Mottyja da tribina ne napravi neku rusko-ljubavnu koreografiju, izgledao je baš dobro juče ne samo kroz učinak nego i na terenu - bodrenje saigrača, saveti, bacanje na kolena za loptu, vidi se da je došao motivisan a ne po kazni, ako bude neko sranje u utorak mogu da vidim promenu njegovog voljnog momenta. Ovo nije naivan trenutak i klub bi morao da popriča sa gradjevinarima, vrv i neko iznad kluba, i predupredi bilo kakvu svinjariju. A i politički momenat je takav da ta ideja o bratstvu valjda odlazi na smetlište, mada ne bih se i kladio da maloumnost mase dobacuje tako taleko.

17 minutes ago, ducca said:

A i politički momenat je takav da ta ideja o bratstvu valjda odlazi na smetlište,

Nema ništa od toga.

Nama bi bilo bolje da sve igramo u gostima.

1 hour ago, kralj said:

Oni vama dođu otprilike kao vi Feneru. A na ruku vam ide što bi malo suviše bilo da startuju sa 4-0

Cima Moneke 199cm. unsure

A leti kao Aron Gordon