October 14, 2025Oct 14 1 hour ago, kralj said:Jel Sfero probao Monekea na 5 ili je to Pirlov specijal?Baš mi krivo za Kartera, naročito što mi se nije svideo protiv Fenera i što bar nisam prećutao. Biću najveći huligan fanatik njegove igre kad se vrati.igrali smo to u pripremnim
October 14, 2025Oct 14 Pogledah Motijev intervju, baš pametan čkode. Kao neki vrač, mudrac. Edited October 14, 2025Oct 14 by Nikodije
October 14, 2025Oct 14 3 hours ago, uini said:pa smallball moneke na centru je jedna od naših prednosti u određenom periodu tekme, pošto ne gubimo ništa u def skoku, čovek nam je ionako ubedljivo najbolji skakač a dobijamo u dinamici, bilo u tranziciji ili na pozicionom napadu. taman da imaš dva vrhunska centra, moraš da imaš minute sa monekeom na 5.što se ojeleyea tiče, ako je igrao minute na PF u celticsima, vala može i u zvezdi.Chima je već iskorišćen na max, treba misliti i na njegovo zdravlje i malo korigovati opterećenje, posebno u duplim kolima, nije održivo ovako na duži rok. Ok je neki put promešati karte ali mora biti još opcija na 4/small 5.
October 14, 2025Oct 14 1 hour ago, Nikodije said:Pogledah Motijev intervju, baš pametan čkode. Kao neki vrač, mudrac.Zbog Merkura u Devici.
October 14, 2025Oct 14 55 minutes ago, ducca said:Chima je već iskorišćen na max, treba misliti i na njegovo zdravlje i malo korigovati opterećenje, posebno u duplim kolima, nije održivo ovako na duži rok. Ok je neki put promešati karte ali mora biti još opcija na 4/small 5.pomislio sam da je igrao ove tri tekme po 33-35mins, kad on 25:14 u proseku, protiv fenera jedva do 27mins stig'o (nije, falilo mu par sekundi).stvarno nije neka drama za zdravog igrača u prajmu da igra ovoliko. u baskoniji je igrao malo preko 28mins
October 14, 2025Oct 14 Mi smo na kladionicama blagi favoriti samo ne znam kako.Nismo mogli za nas gora dva protivnika da imamo ove nedelje
October 14, 2025Oct 14 16 hours ago, harper lee said:Trebalo bi do kraja nedelje da dodju dva beka. Nema sta oni da moraju ili ne moraju, vec danima jure kao pomahnitali. Zvali smo doslovno svaki klub za svakog igraca koji nam je vec neko vreme u skautingu a igra za neki drugi klub da se raspitamo o njihovom statusu
October 14, 2025Oct 14 12 minutes ago, Ratamahatta said:Maodo Lo je preko, diskusije su suvisnePreživeli ste Melija pre neki dan. Izgleda da je kletva uklonjena. Možda je to kompenz za povrede :)
October 14, 2025Oct 14 Cenim dvica k'o kuca, bilo bi 50-50 da se nije desilo ovo s Karterom. Izrazitu prednost imaju na 1, 2 i 5, izdrzacemo prvih 20-25 minuta a onda smo najebali kad Kalenicu prestane dotok kiseonika u mozak i pocne da igra ono sto ne zna da igra Pasce ovi u formi uskoro, ali ne veceras. Imamo vece sanse da ih drknemo u drugom krugu kodnji nego sadMada, bila je slicna scena prosle godine protiv Olimpijakosa bez Bolomboja i bugarske primadone, ali smo napravili cudo sezone Edited October 14, 2025Oct 14 by Ratamahatta
October 14, 2025Oct 14 28 minutes ago, Ratamahatta said:Nista ne moze coveka da razveseli kao zdrav seoski humor.
October 14, 2025Oct 14 Zvezda prekida seriju Žalgirisa, nagrada za svaku trojku Miler Mekintajera – samo u Meridianu!