Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

G3Iy_AKWAAAL9My?format=jpg&name=small

• Replies 18.4k
  • Views 822.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Koliko igrača uopšte može da se registruje za sezonu u Evroligi? Podatak koji ja imam jeste 20, a 16 istovremeno. Zvezda bi trebalo da je ispucala 19 mesta već.

Jeste 20, piše u ono bylaws dokumentu, s tim što nisam siguran da li se tu klinci računaju. ALBA je valjda jedne godine imala čitav buljuk podmladka tokom EL.

The maximum number of players that may be registered in a team

during the entire season will be 20, commencing one week before

the first Regular Season game, when the registration documents are

submitted. At no time may there be more than 16 players registered

simultaneously

Ne računaju se igrači mlađi od 22 godine.

A Kartera mozemo i da sklonimo sa spiska, nazalost.

Uspesan oporavak je sad najbitniji za njega... steta, dobar igrac.

Osim Minića, Obradović je doveo i novog koncidionog trenera. Dušan Marković, koji je već sarađivao sa Sašom u prvom mandatu na Malom Kalemegdanu, pridružio se ponovo crveno-belima i biće zadužen za kondicionu spremu ekipe.

Zvezda je dobila i čoveka koji će se prevashodno baviti pripremom utakmica. U pitanju je Boris Pete, koji je nedavno radio u stručnom štabu Aleksandra Džikića u reprezentaciji Gruzije. Novosadski strateg je još radio u Kazahstanu, Kini...

Ono sto je takodje opasno je cinjenica da ovi preostali zdravi igraci sad ima da igraju jos vise minuta i da budu pod jos vecim opterecenjem bar mesec dana dok ne pocnu jedan po jedan da se oporavljaju. Mali silver lining je ovaj raspored sto ostavlja vise prostora za oporavak i odmor nakon utakmica ali morace Drcela pod hitno da pojuri kako zna i ume jos nekog, ili da ukljucuje neke klince, jbm li ga.

2 hours ago, kurjak said:

Ne računaju se igrači mlađi od 22 godine.

Onda nema problema, imaju još 4 mesta

31 minutes ago, Lord Stef said:

Ono sto je takodje opasno je cinjenica da ovi preostali zdravi igraci sad ima da igraju jos vise minuta i da budu pod jos vecim opterecenjem bar mesec dana dok ne pocnu jedan po jedan da se oporavljaju. Mali silver lining je ovaj raspored sto ostavlja vise prostora za oporavak i odmor nakon utakmica ali morace Drcela pod hitno da pojuri kako zna i ume jos nekog, ili da ukljucuje neke klince, jbm li ga.

Trebalo bi do kraja nedelje da dodju dva beka. Nema sta oni da moraju ili ne moraju, vec danima jure kao pomahnitali. Zvali smo doslovno svaki klub za svakog igraca koji nam je vec neko vreme u skautingu a igra za neki drugi klub da se raspitamo o njihovom statusu. Trebalo bi da dovedemo i jos jednog centra ali tek je tu problem naci igraca, sto znate i vi, tu cemo i mi i vi verovatno cekati ove cut-ove u NBA. Ali to u ovom trenutku nije prioritet jer mozemo da se zakrpimo s ovim preostalim igracima na neko vreme, bekovi su nam apsolutni prioritet.

Centra centra ili neku opciju koja može i na 4 i na 5? Mislim da je ovo drugo svrsishodnije da se ne troši Moneke na small ball, a i generalno treba smanjiti Davidovcu minute na 4. Ne znam da li su računali letos da Ojeleye može pokrpiti neke minute na 4, ali od toga sva je prilika nema ništa. Kalina je tu, ali sa ovakvim Semijem i manjkom bekova on je zakucan na 3.

28 minutes ago, ducca said:

Centra centra ili neku opciju koja može i na 4 i na 5? Mislim da je ovo drugo svrsishodnije da se ne troši Moneke na small ball, a i generalno treba smanjiti Davidovcu minute na 4. Ne znam da li su računali letos da Ojeleye može pokrpiti neke minute na 4, ali od toga sva je prilika nema ništa. Kalina je tu, ali sa ovakvim Semijem i manjkom bekova on je zakucan na 3.

Nemam pojma.

9 hours ago, garmonbozia said:

baš bedak, deluje kao i dobar momak. Dobro pa su na vreme otkrili. Brz oporavak!

On je i tata dve ćerkice, a ja sam mislila da je mlađi nego što jeste. Valjda jer je babyface.

Stvarno gre'ota zbog njega, dobro je što je na vreme uhvaćeno i pretpostavljam da je na strogoj terapiji antikoagulansima.

10 hours ago, ducca said:

Centra centra ili neku opciju koja može i na 4 i na 5? Mislim da je ovo drugo svrsishodnije da se ne troši Moneke na small ball,

pa smallball moneke na centru je jedna od naših prednosti u određenom periodu tekme, pošto ne gubimo ništa u def skoku, čovek nam je ionako ubedljivo najbolji skakač a dobijamo u dinamici, bilo u tranziciji ili na pozicionom napadu. taman da imaš dva vrhunska centra, moraš da imaš minute sa monekeom na 5.

što se ojeleyea tiče, ako je igrao minute na PF u celticsima, vala može i u zvezdi.

Jel Sfero probao Monekea na 5 ili je to Pirlov specijal?

Baš mi krivo za Kartera, naročito što mi se nije svideo protiv Fenera i što bar nisam prećutao. Biću najveći huligan fanatik njegove igre kad se vrati.

Kad spominjete Odželeja, uhvatio sam neke momente protiv Fenera kad je igrao odličnu odbranu na bekovima. Može Sale njega da koristi kao Blosongejma u Monaku.