October 11, 2025Oct 11 Da ime Tome Tomovića ostane upisano u knjige - legenda Crvene Zvezde i (verovatno) jedini neporaženi trener u istoriji
October 11, 2025Oct 11 5 hours ago, MiddleClass said:Dobre stvari su te da ne igramo aba i da je Zalgiris u utorak, a Real u petak.Ju, sad sam nešto gledao raspored. Prva utakmica van bg je u Subotici 2. novembra. Prva utakmica van Srbije je Dubai 11. novembra. Jedino gostovanje u EL u tom periodu je Makabiju u Pioniru :)
October 11, 2025Oct 11 13 minutes ago, goofs said:Da ime Tome Tomovića ostane upisano u knjige - legenda Crvene Zvezde i (verovatno) jedini neporaženi trener u istorijiNe bi me iznenadilo da dobije poziv iz neke EK/LŠ ekipe. Ali pametno bi bilo da ga vežu za klub. Doduše ne znam kako Obradović stoji da pomoćnicima tj da li vodi svog ili ne.
October 11, 2025Oct 11 Mislim da je neko pisao ranije, on čak nije bio ni prvi pomoćnik, nego (video) skaut-analitičar. Mislim, i Erik Spolstra je od toga počeo, pa ko zna.
October 11, 2025Oct 11 3 minutes ago, smooth.Op said:Ju, sad sam nešto gledao raspored.Prva utakmica van bg je u Subotici 2. novembra. Prva utakmica van Srbije je Dubai 11. novembra.Jedino gostovanje u EL u tom periodu je Makabiju u Pioniru :)Ova uzastopna domacinstva sada su neki izlazak u susret Zvezdi od strane Evrolige da bi se onda "nivelisala" serijom gostovanja u onom periodu pred kraj Decembra i u Januaru kada je Arena zauzeta zbog prvenstva u vaterpolu valjda (Partizan ima 2 "domacinstva" u tom periodu pa ce igrati van Beograda, pre neki dan rekose da Olimpijakos docekuju u Becu valjda).Verujem da su iz kluba trazili od Evrolige da taj period ako je moguce ne budu domacini uopste pa zbog toga je morala da bude neka duza serija domacih utakmica u Beogradu u prvom delu regularne sezone (posto u tom Januarskom periodu valjda vec krece drugi deo regularne sezone). Edited October 11, 2025Oct 11 by Borca
October 11, 2025Oct 11 17 minutes ago, smooth.Op said:Ju, sad sam nešto gledao raspored.Prva utakmica van bg je u Subotici 2. novembra. Prva utakmica van Srbije je Dubai 11. novembra.Jedino gostovanje u EL u tom periodu je Makabiju u Pioniru :)Raspored je top za ekipu koja nema 6 povreda u sastavu.
October 11, 2025Oct 11 2 hours ago, levi said:onda onaj iz Bašče Šehira?ne lupaj, evo ga ne može vola da ubode protiv moćnog Mersin Spora
October 11, 2025Oct 11 Ne znam ako je kačen već Plavšićev tekst o Montejunasu, ja sam ga možda preskočio, ima i snimak intervjua sa SK pre koju godinu. Lik je baš ozbiljna glava, pravi old school vet u ekipi koji niveliše ego nastupe pojedinaca, klinačke ispade i slično, na stranu već pominjana tema o posvećenosti i ličnom kondicionom treneru (koji je inače bio na klupi sa njim u Istanbulu). Biće da je i samo njegovi prisustvo u svlačionici malo zateglo tim tako da je sve što se desilo u Istanbulu bilo neka vrsta savršene oluje i skup više faktora, pa i njegovog dolaska.SportklubDonatas Motiejunas – niko ne radi kao onCrvena zvezda je pronašla novog centra. Šta će Litvanac Donatas Motiejunas doneti crveno-belima na poziciji "petice"? Piše Darko Plavšić.
October 11, 2025Oct 11 8 hours ago, goofs said:Da ime Tome Tomovića ostane upisano u knjige - legenda Crvene Zvezde i (verovatno) jedini neporaženi trener u istorijiMilenko Topić koji himnu nije pevao je isto neporažen, ima skor 10-0 dok je bio prvi trener.
October 12, 2025Oct 12 ..onda sale nekog nenadano zagrli a toma uleti maj geri, i onda 4-6 nedelja pauze
October 12, 2025Oct 12 1 minute ago, uini said:..onda sale nekog nenadano zagrli a toma uleti maj geri, i onda 4-6 nedelja pauzeTo je prvobitna procena medicinskog timatm - znaci minimum 6 meseci, ako ne i duze.
October 12, 2025Oct 12 17 hours ago, *edited by mod said:Ne bi me iznenadilo da dobije poziv iz neke EK/LŠ ekipe. Ali pametno bi bilo da ga vežu za klub. Doduše ne znam kako Obradović stoji da pomoćnicima tj da li vodi svog ili ne.U medjuvremenu je potvrdjeno da ostaje u strucnom stabu. Dobra stvar je sto Zvezda jos od Pesica, pa na dalje gaji princip da dosta pomocnog osoblja ostaje duzi vremenski period, ne menja se kompletna ekipa ljudi kada dodje novi trener. Dosta njih je godinama ostajalo u klubu.Sto se tice Obradovicevog asistenta, ako sam dobro ispratio, covek koji je duze radio sa njim kao prvi asistent je zavrsio u Partizanu nakon odlaska Karaicica, a Saletov novi pomocnik ce biti Milan Minic.