October 12, 2025Oct 12 taj Velicka je valjda neki kamenjar za njihove standarde,sećam se komentara da je svaka njegova trojka bonus za ekipu, nešto kao CMMznači uklopio bi se u sistem. još ako ima neku hroničnu povredu
October 12, 2025Oct 12 Just now, MiddleClass said:Naravno da jurimo Palmera iz Galate umjesto Flina iz Bahcesekira...ne znam nista o coveku, mislim da ga nisam jednom gledao. jel mozes u par lajni sta mu je forte
October 12, 2025Oct 12 Bilo bi malo previše dva Litavca za ultra kop guslare. Pre će dozvoliti pedera u ekipi
October 12, 2025Oct 12 Flin je mamojeb, a Palmer nije ni blizu toliko dobar Edited October 12, 2025Oct 12 by MiddleClass
October 12, 2025Oct 12 "Problem" sa Flinom je taj sto Bahcesehir ima dosta novca (jak upravni odbor) i informacije su da mu je plata 1 mil dolara sto ce reci da je i pre pocetka sezone planiran za nekoga ko treba da im donese uspeh ove godine, a gledajuci kako je krenuo "lici" da su pogodili sa izborom. Prenosi se isto da nema izlaznu klauzulu sto je vise nego logicno s obzirom na ovo sto sam napisao u prvoj recenici i da oni (opet logicno) ne zele da ga prodaju posto im je najvazniji igrac, a novac im nije problem.Takodje verujem da bi pristali na neku "suludu" cifru za obestecenje na kraju (npr neki sedmocifren iznos u dolarima) ali se postavlja pitanje koliko bi te kostao igrac na kraju ako uzmemo u obzir neko veliko obestecenje uz informaciju da i tamo ima sedmocifrenu platu i da kod tebe mora dobiti svakako vise od toga.
October 12, 2025Oct 12 Palmer je OK igrač, odličan i kao sekundarni organizator, imao je dobre procente za tri prošle sezone ... gledao sam ga više puta.edit ...Galbijati izbacio Hauarda iz rotacije, eto prilike Edited October 12, 2025Oct 12 by kurjak
October 12, 2025Oct 12 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:iskreno se nadam da si u pravuNe znam da li sam ili nisam ali to je napisano jos pre nego sto su Karterove analize zavrsene. Nije nemoguce, ta prica o emboliji se kasnije pojavila i na nekim drugim mestima.
October 12, 2025Oct 12 25 minutes ago, uini said:ne znam nista o coveku, mislim da ga nisam jednom gledao. jel mozes u par lajni sta mu je forteGledao sam ga jednom u turskom prvenstvu (mislim da je to taj) i izgledao je veoma dobro ali mi je delovao kao igrac koji ce sve zivce da pojede i nama i Obradovicu. Na toj utakmici je dosta toga ubacio spolja, samo mu je selekcija suta bila dosta upitna. Izgleda kao poor man's Durant, cak i lici pomalo na njega, visok bek sa visokim izbacajem koji se zbog toga tesko brani kad krene da pogadja ali sa vrlo malo savesti. Sad, to je jedna utakmica na kojoj je pogadjao i nista ne mora da znaci, mozda je osetio da je vruc pa je pripaljivao cim stigne. Edited October 12, 2025Oct 12 by harper lee