October 13, 2025Oct 13 7 minutes ago, Segundo said:Dobro je, ima igraca za petorku. Makar za trening 5 na 0.Oporavice se neko za 3x3 trening - sto ste tako sumorni?
October 13, 2025Oct 13 15 hours ago, levi said:kaže tips sns lips da nisu one najgore prognozeKarter se posle utakmice sa Fenerbahčeom požalio na bolove u grudima i stomaku, kao i na otežano disanje. Brza reakcija medicinskog osoblja i stručnog štaba bila je ključna, a igrač je odmah prebačen u Klinički centar gde mu je dijagnostikovana tromboembolija pluća, i to na oba plućna krila, rečeno je novinarima danas tokom treninga crveno-belih u „Beogradskoj areni“.Iz kluba su uputili zahvalnost Kliničkom centru na brzoj i profesionalnoj intervenciji. Trenutno nema precizne prognoze kada bi Karter mogao da se vrati na parket, jer je pred njim dug period lečenja i potpunog oporavka.Plućna embolija je ozbiljno stanje koje zahteva strogo mirovanje i terapiju, a zdravstveno stanje američkog plejmejkera biće redovno praćeno.Nije dobro...
October 13, 2025Oct 13 2 minutes ago, pantelia said:Potvrdjena tromboembolija kod Kartera.to znaci 3+ metra dana jel
October 13, 2025Oct 13 zovi bruklin iz nju dzersija drchela, ima tamo bekova za izvoz, trump lupi one akcize od 120% i vozi
October 13, 2025Oct 13 Kakva sumorna vest. Bas pre 2 nedelje moj kolega oboleo od iste, i posle zavrsio u bolnici na aparatima za oksigen. Jedva pretekao, ali on se i ne bavi sportom.
October 13, 2025Oct 13 Bosh je završio karijeru zbog ovoga, mislim tako je počelo. Sad imamo skorije primere Vembajame i Lilarda, Lilard je čak imao neki neočekivano brz oporavak, ali nijedan nije imao tromb u plućima. Momku sve najbolje, prvo za zdravlje, a posle za nastavak karijere, ali što se tiče KKCZ ne treba ga čekati niti požurivati, bar bekova na tržištu ima još uvek.
October 13, 2025Oct 13 baš bedak, deluje kao i dobar momak. Dobro pa su na vreme otkrili. Brz oporavak!
October 13, 2025Oct 13 59 minutes ago, uini said:to znaci 3+ metra dana jelVise, ne pitaj kako sam to saznao.
October 13, 2025Oct 13 Mozes Rajt je propustio prošlu sezonu zbog istog problema, bitno je da momak bude dobro, za basket ima vremena.
October 13, 2025Oct 13 S obzirom na ove silne povrede i bolesti u klubu bi bili pametni da se oproste s velikim ambicijama ove sezone i da umesto ad hoc resenja ciljano kupuju igrace sa visokim plafonom iz NBA i Evrokupa na nesto duze ugovore a da se ova sezona iskoristi da se ti igraci privikavaju na nivo Evrolige i/ili evropsku kosarku generalno. Takodje, nema razloga da vec od sutra Arena ne bude prepuna na svakoj utakmici kako bi se pruzila nikad veca podrska novom treneru i ovim momcima koji su za sada preziveli ovaj cunami nesreca sto prelazi preko nas. Jednostavno, preko nekih stvari se ne moze, koliko god brzo dovodili zamene za povredjene igrace bice potrebno dosta vremena da se sve to poslozi a sezona ne ceka i dok se mi stabilizujemo ode voz. Nama je sedam igraca van stroja od kojih sest od pocetka sezone koja maltene nije ni pocela, projektovani prvi plej, prvi i drugi centar, prvi, drugi i treci bek i Plavsic, tesko da postoji tim u Evroligi koji bi uspeo da prebrodi takvu katastrofu a da se to ne odrazi na rezultate.Zato mislim da je u ovoj situaciji mnogo bolje da se kupuju igraci sa idejom da se postepeno uvode u tim i pocnu da igraju ono sto mogu tamo negde od januara-februara kako bi bili top sledece sezone nego da se krpimo instant igracima dok se povredjeni ne vrate. Ionako Partizan ove godine ide na all in, njima je doslo vreme da poguraju Obradovica ka Desetoj pre nego sto se penzionise i mislim da ce uraditi sve sto mogu da to i ostvare. Ovo bi trebalo da bude njihova sezona, mi treba da gadjamo sledecu.
October 13, 2025Oct 13 5 minutes ago, Nikodije said:Oštro oko za detalje. Zato je pravi čovek za skauting™Ovo deluje kao one App „igrajte šah sa Karlsenom“.Čit-četujte sa Pirlom o svemu što niste pitali terapeuta jer vas je sramota.