Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ovo sa bolestima i povredama u Zvezdi polako poprima oblik magijskih rituala ili misterija. Nerealne stvari.

• Replies 18.4k
  • Views 822.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Ja ne verujem .

Trebamo traziti odlaganje realno.

Fali nam Graham,Karter,Kenan,Bolomboj,Rivero ,Plavsic,Dobric …

Puka sreća sto smo doveli malo više igrača ali ovo je neverovatno.Mehanicke povrede,bolesti ,ma beži u qrac.

Edited by elementary

Ne bre embolija gospode.

Moja zena je pre 2 godine jedva izvukla zivu glavu i izgubila je jednu trecinu levog plucnog krila.

Mlad, sportista, utreniran... krvni ugrusak.

Da li je ovo moguce...

Imamo licencu na tri godine. Ove godine dakle ne trebamo da očekujemo bas ništa .

Ne možemo mi da dovedemo toliko igrača koliko se povrede i razbole .Ovo je neverovatno .

sezona nije cestitio ni pocela, a sedmorica igraca su u autu, od cega cetvorica dugorocno. tako ne moze da se igra, sve i da svi zdravi budu na maksimumu. ovu sezonu treba odigrati posteno koliko se moze, bez pritiska i prevelikih ocekivanja. i svim momcima pozeleti da budu spremni makar za sledecu.

24 minutes ago, Nikodije said:

sezona nije cestitio ni pocela, a sedmorica igraca su u autu, od cega cetvorica dugorocno. tako ne moze da se igra, sve i da svi zdravi budu na maksimumu. ovu sezonu treba odigrati posteno koliko se moze, bez pritiska i prevelikih ocekivanja. i svim momcima pozeleti da budu spremni makar za sledecu.

Kad bi ovo nekako moglo u Zvezdi onda bi to za sobom moralo "povuci" i minutazu npr Miljenovica i Radosica kao standardnih clanova rotacije pa da se vidi "od cega su" i moze li se nesto dobiti od njih na najvisem nivou za naredne sezone.

1 minute ago, Borca said:

Kad bi ovo nekako moglo u Zvezdi onda bi to za sobom moralo "povuci" i minutazu npr Miljenovica i Radosica kao standardnih clanova rotacije pa da se vidi "od cega su" i moze li se nesto dobiti od njih na najvisem nivou za naredne sezone.

ma ne moze, uci ce se u panicne doselekcije i celu sezonu cemo provesti u uigravanjima, a povredjeni ce se vracati jedan po jedan, pa i njih treba uklapati. nece biti lako sasi, valjda ce biti strpljenja i razumevanja da se izgura ova sezona nekako, kako god. ova kolicina malera za manje od mesec dana nije mi poznata u sportu.

Znaci i Karter duze out?

3 minutes ago, MiddleClass said:

Znaci i Karter duze out?

Ako je tacno da je plucna embolija u pitanju. Mada jedini izvor za sada koji to tvrdi je sa onog grobarskog foruma, tako da treba sacekati s oprastanjem od Kartera. Krenuo je po Beogradu opet neki virus u poslednje vreme, hajde da se nadamo da je to u pitanju.

4 minutes ago, MiddleClass said:

Znaci i Karter duze out?

Pa ako je plućna embolija, to mora da odleži dok se ne razbije ugrušak.

Definitivno jedan od rizika post-covida, mogu da se kladim.

morace miljenovic da lock-downuje franciska, dok ga yago grize za shorts

Jel ima neke nade da se iko uskoro vraća? Dobrić, Graham?

mozda je najpametnije da uzmemo najbolje delove od tih sedam igraca i sestavimo jednog opasnog i jednog okejish i vozi

Mozzart pominje 3 meseca do prvog treninga ohmy

Steta, bas simpa decko i dobar igrac, zelim mu dug i zdrav zivot i da se sto prije vrati svojoj kosarci.