Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

2 minutes ago, Nikodije said:

Zvezda prekida seriju Žalgirisa, nagrada za svaku trojku Miler Mekintajera – samo u Meridianu!

Bilo je protiv Zalgirisa u doba Radonje neko humanitarno vece mislim za neku decu. Svaka trica je trebala da donese 3k dinara valjda. Pucali smo 0-19 i Bobi je sam igrao protiv one 2 suklencine Javtokasa i Jankunasa i celu tekmu nas drzao, i na kraju smo izduvali nekih 65-63. Igrao im je tad onaj Anderson sto je posle presao u Darusafaku, on nas je ubio

Secam se da je u zadnjem napadu Vilijams drkao loptu i pucao trojku za pobedu i naravno promasio, kao i jos dosta puta te sezone

Edited by Ratamahatta

• Replies 18.4k
  • Views 822.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

7 minutes ago, Nikodije said:

nece dati salo da izgubimo na njegovom debiju

najmanje racunam na saleta u ovoj tekmi a najvise na iskustvo, talenat i dobar vajb iz prethodne tekme.

1 minute ago, Ratamahatta said:

Bilo je protiv Zalgirisa u doba Radonje neko humanitarno vece mislim za neku decu. Svaka trica je trebala da donese 3k dinara valjda. Pucali smo 0-19 i Bobi je sam igrao protiv one 2 suklencine Javtokasa i Jankunasa i celu tekmu nas drzao, i na kraju smo izduvali nekih 65-63. Igrao im je tad onaj Anderson sto je posle presao u Darusafaku, on nas je ubio

Secam se da je u zadnjem napadu Vilijams drkao loptu i pucao trojku za pobedu i naravno promasio, kao i jos dosta puta te sezone

sto bi onomad reko ajs nigrutin, to je bilo juce, danas je drugacije, kao pravi bachje, izlazim iz dachije.

Jos kad bi neke dobre duse proslikedile par linkica za vecerasnju tekmu...

10 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Jos kad bi neke dobre duse proslikedile par linkica za vecerasnju tekmu...

obicno ovde gledam kada nisam pri tvu

https://namesorrel.com/

Evo setile se i kladionice da smo bez pola tima...

pola tima nije briga na koju se obaziremo

-velja ilic 4

Skraćena rotacija je problem na duže staze ali utakmica ili dve može to da se skupi igra fanatično i dobije .

Ko zna možda se opusti i ruka ,možda se pogodi i neki sut više za tri .

Imamo bar 10 igrača u rotaciji i ako smo bas oslabljeni nismo bez šanse .Samo da Čima ne udje u problem sa prekršajima .Prva utakmica novog trenera ,dobra atmosfera i idemo do pobede . Mora konačno i malo sreće posle svih ovih nesrećnih povreda .

Dok smo ovako sakati lakse cemo igrati u gostima

Imam neki osecaj da će Odzelej da se pojavi u ubaci par trojki ,vreme je .

Kakva je ovo krindž tužbalica od pesme jbt

46 minutes ago, elementary said:

novog trenera ,dobra atmosfera i idemo do pobede .

Dobra atmosfera - peva se Rusiji. Kapiram da to rade namerno da nerviraju protivnika ali ovo je ne znam više koji stadijum mentalne bolesti "crveno-belih navijača".

Usraću se u ove stope.

Dobar uvod

Jebala ih rusija u dupe!

Ja sam se nadao da navijači mogu da suzbiju svoju retardiranost ali zato tu je klub da se ne omane, sa sve Litvancem u timu. Nevidjeni moroni puke