October 14, 2025Oct 14 2 minutes ago, Nikodije said:Zvezda prekida seriju Žalgirisa, nagrada za svaku trojku Miler Mekintajera – samo u Meridianu!Bilo je protiv Zalgirisa u doba Radonje neko humanitarno vece mislim za neku decu. Svaka trica je trebala da donese 3k dinara valjda. Pucali smo 0-19 i Bobi je sam igrao protiv one 2 suklencine Javtokasa i Jankunasa i celu tekmu nas drzao, i na kraju smo izduvali nekih 65-63. Igrao im je tad onaj Anderson sto je posle presao u Darusafaku, on nas je ubioSecam se da je u zadnjem napadu Vilijams drkao loptu i pucao trojku za pobedu i naravno promasio, kao i jos dosta puta te sezone Edited October 14, 2025Oct 14 by Ratamahatta
October 14, 2025Oct 14 7 minutes ago, Nikodije said:nece dati salo da izgubimo na njegovom debijunajmanje racunam na saleta u ovoj tekmi a najvise na iskustvo, talenat i dobar vajb iz prethodne tekme.
October 14, 2025Oct 14 1 minute ago, Ratamahatta said:Bilo je protiv Zalgirisa u doba Radonje neko humanitarno vece mislim za neku decu. Svaka trica je trebala da donese 3k dinara valjda. Pucali smo 0-19 i Bobi je sam igrao protiv one 2 suklencine Javtokasa i Jankunasa i celu tekmu nas drzao, i na kraju smo izduvali nekih 65-63. Igrao im je tad onaj Anderson sto je posle presao u Darusafaku, on nas je ubioSecam se da je u zadnjem napadu Vilijams drkao loptu i pucao trojku za pobedu i naravno promasio, kao i jos dosta puta te sezonesto bi onomad reko ajs nigrutin, to je bilo juce, danas je drugacije, kao pravi bachje, izlazim iz dachije.
October 14, 2025Oct 14 10 minutes ago, hrkljush boys_2 said:Jos kad bi neke dobre duse proslikedile par linkica za vecerasnju tekmu...obicno ovde gledam kada nisam pri tvuhttps://namesorrel.com/
October 14, 2025Oct 14 Skraćena rotacija je problem na duže staze ali utakmica ili dve može to da se skupi igra fanatično i dobije .Ko zna možda se opusti i ruka ,možda se pogodi i neki sut više za tri .Imamo bar 10 igrača u rotaciji i ako smo bas oslabljeni nismo bez šanse .Samo da Čima ne udje u problem sa prekršajima .Prva utakmica novog trenera ,dobra atmosfera i idemo do pobede . Mora konačno i malo sreće posle svih ovih nesrećnih povreda .
October 14, 2025Oct 14 46 minutes ago, elementary said:novog trenera ,dobra atmosfera i idemo do pobede .Dobra atmosfera - peva se Rusiji. Kapiram da to rade namerno da nerviraju protivnika ali ovo je ne znam više koji stadijum mentalne bolesti "crveno-belih navijača".Usraću se u ove stope.
October 14, 2025Oct 14 Ja sam se nadao da navijači mogu da suzbiju svoju retardiranost ali zato tu je klub da se ne omane, sa sve Litvancem u timu. Nevidjeni moroni