Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Luka i Kuzma na aparatima

• Replies 18.4k
  • Views 822.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Ali, kakva je glava Motijeunas, gledam ga i setim se kako je svojevremeno Duda Ivkovic krstio bracu Lavrinovic kao nevidjene vacarose. Koliko su ti Litvanci zahvalni igraci, znaju kosarku, znaju sve fore, potpuno su orijentisani ka timu, imaju pasji karakter i guraju da pobede cak i kad skoro da ne postoje sanse za to. Motijeunas je veceras bar 5-6 faulova izvukao kao mator, ponistio je i Birca i Melija kao taksenu marku.

Jesam li ja to upravo napisao da je Motijeunas izvlacio faulove kao mator?frust

Imaš izliv pobede u mozak, oprošteno ti je.

Horton Taker ,mislim se odakle mi poznat ,setim se iz Lejkersa ,ja rekoh on veteran a lik 2000.godiste valjda jbt .

1 minute ago, harper lee said:

Jesam li ja to upravo napisao da je Motijeunas izvlacio faulove kao mator?frust

Kad je Meli ispizdeo, koji je još namazaniji igrač ... nisi pogrešio. D

7 minutes ago, elementary said:

Horton Taker ,mislim se odakle mi poznat ,setim se iz Lejkersa ,ja rekoh on veteran a lik 2000.godiste valjda jbt .

Opasan igrac, bice zver kad se malo prilagodi na evropsku kosarku. Jak je kao bik, kad krene ka kosu kao kamion da se zaleteo.

5 minutes ago, pantelia said:

ne vidi se

Screenshot-2025-10-10-235900.jpg

26 minutes ago, elementary said:

Ja sam bio ubeđen da ima četri banke.

vi mislite na PJ Tuckera sleep liče

Mrzim Žalgiris, svaki put nas isprebijaju kao bully klinca na odmoru i izvaćare ko plavušu u diskoteci.

Motijeunas je sa Macvanom pre 15+ godina namestao mec na u18 EP kako bi izbacili Rubia i Spaniju pre finala koji su bili domacini i svi su ih videli kao prvake a Rubia za MVP-ija turnira. Od tada mi je Montejunas dosta drag igrac a u to vreme je bas vazio za velikog talenta i predvidjana mu je velika NBA karijera ali eto nije uspeo u potpunosti da iscedi svoj veliki talenat.

Slažem se da se nije do kraja ostvario potencijal, ali je i u nba važio za kreativnog i raznovrsnog napadača i školovanog centra. Za njegovu Nba karijeru pogubno je bilo što je izrazito slab skakač i nikakav rim protector.

Slažem se za Horton-Takera da će biti opasan. Kod njega je primetno sve što fali našem Džordanu, košarkaškom Žan Filipu Krasou. Kod našeg kukavnog Džordana nije tema adaptacija, jednostavno nije na kompetativnom nivou za ovu ligu. Čudi me da nije birao Kinu.

Mislim da će Šaras da posloži i ovaj ansambl. Doveo je ratnike koji su u totalnoj koleraciji sa njegovom košarkaškom filozofijom i karakterom. Ne treba zaboraviti da su i oni bili desetkovani na pleju. 3 glavan pleja im nisu igrala, samo je Boldvin ostao, a i njegov kombo izrazito teži realizaciji, a ne plejmejkingu.

Jel nas beše Moti razneo u nekoj utakmici za bronzu, pitanje je normalno za @Ratamahatta