Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

23 minutes ago, kralj said:

Da, verovatno je CMM rešio posle preuzimanja, al da se ne zajebavamo, Čima je ovo rešio pa pet praznih mesta.

23 minutes ago, harper lee said:

Ne dade Moneke Mekintajeru i Nwori da useru utakmicu...

• Replies 18.4k
  • Views 822.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

21 minutes ago, harper lee said:

Ovaj momak veceras nije uradio nista specijalno, niti je mogao za tako kratko vreme da uradi bilo sta specijalno, samo je izvodio logicne petorke i vodio utakmicu bez izmisljanja tople vode.

Ali Toma je upravo i rekao u prvoj izjavi da je ovo Sferova ekipa i da on samo fizički nije danas prisutan, u tom smislu.

Dakle čestit i skroman skroz i ne pokušava da bude odmah kalif umesto kalifa, lojalna i kulturna izjava.

Ja bih ostavila status quo VD Tomu par kola pa ako ide to je to, ako ne ide dovodi novog prvog trenera.

Slušam Motija kako daje izjavu i sve mi nedostaje Sfero sa onim njegovim caciki Z dok izgovara Zvezda.

• Author
Just now, kralj said:

Slušam Motija kako daje izjavu i sve mi nedostaje Sfero sa onim njegovim caciki Z dok izgovara Zvezda.

meni nedostaje radonja i njegovo odmicanje od mikrofona D

Just now, Valk said:

Ali Toma je upravo i rekao u prvoj izjavi da je ovo Sferova ekipa i da on samo fizički nije danas prisutan, u tom smislu.

Dakle čestit i skroman skroz i ne pokušava da bude odmah kalif umesto kalifa, lojalna i kulturna izjava.

Ja bih ostavila status quo VD Tomu par kola pa ako ide to je to, ako ne ide dovodi novog prvog trenera.

Covek nije ni pomocni trener vec asistent, on je valjda zaduzen u strucnom stabu za skauting. Verovatno da je trenutno pogodovalo ekipi upravo to sto su na klupi imali nekoga ko je maksimalno uprostio stvari ali da se ne zajebavamo, treba nam ozbiljan trener na klupi. Ipak je ovo evroligaski tim. Kao sto rekoh, ja bih dao Paskvalu koliko trazi kad vec hoce da dodje i ne bih se dalje bavio tim pitanjem.

Skauting?

Spolstra jebote.

Doći će neko garantovano, baš bi bilo neozbiljno da odustanu od trenera zbog jedne tekme.

4 minutes ago, harper lee said:

Covek nije ni pomocni trener vec asistent, on je valjda zaduzen u strucnom stabu za skauting. Verovatno da je trenutno pogodovalo ekipi upravo to sto su na klupi imali nekoga ko je maksimalno uprostio stvari ali da se ne zajebavamo, treba nam ozbiljan trener na klupi. Ipak je ovo evroligaski tim. Kao sto rekoh, ja bih dao Paskvalu koliko trazi kad vec hoce da dodje i ne bih se dalje bavio tim pitanjem.

Kažu da Šavi traži 3.600.000 fiksno za tri godine. Salo duplo manje.

Djurovic 😂

Just now, Nikodije said:

Kažu da Šavi traži 3.600.000 fiksno za tri godine. Salo duplo manje.

Pa, to sam i napisao. 1.2 miliona puta tri i eto ti tih 3.6 miliona. Paskval ne radi na kratke staze, pogledaj mu karijeru i koliko je klubova do sada promenio. Mislim da smo, s obzirom na trogodisnji ugovor sa Evroligom, u dobrom momentu da s njim napravimo trogodisnji projekat a verovatno misli i on cim je trazio ugovor na tri godine. Tako bismo se resili i tviter-navijaca koji bi menjali trenera posle svake druge utakmice. Naravno da uvek postoji opasnost s takvim ugovorima da trener zabaguje a ti ostanes sa visemilionskom obavezom ali Paskval za sada nicim nije pokazao da ne zasluzuje da trazi takav ugovor a nama je kao 'lebac potreban neki kontinuitet na klupi jer polako ali sigurno postajemo instant klub.

Paskval ili Obradovic, ne bih razmisljao ni sekund bez obzira na razliku u ceni.

@harper lee

Imao je i Janis trogodisnji ugovor pa to nista ne znaci...

Cima potvedio da Sasa dolazi

Dolazi Saša Obradović, pa će neke stvari sa njim morati da reši.

"Očigledno, vreme koje smo proveli zajedno u Monaku nije bilo kako sam ja želeo da bude. Moramo da vodimo razgovor i da bude malo drugačije sada nego što je tada bilo. Video sam protiv Fenerbahčea da Šaras ima drugačiji odnos s Hejsom Dejvisom i Kalatesom i da je bolje. To ćemo promeniti. Pričaću sa njim u nedelju, napravićemo da to bude bolje. On hoće da Zvezda bude dobra i ja hoću da Zvezda bude dobra i to je to".

IMG_20251010_231357.jpg

9 minutes ago, MiddleClass said:

@harper lee

Imao je i Janis trogodisnji ugovor pa to nista ne znaci...

Cima potvedio da Sasa dolazi

Dolazi Saša Obradović, pa će neke stvari sa njim morati da reši.

"Očigledno, vreme koje smo proveli zajedno u Monaku nije bilo kako sam ja želeo da bude. Moramo da vodimo razgovor i da bude malo drugačije sada nego što je tada bilo. Video sam protiv Fenerbahčea da Šaras ima drugačiji odnos s Hejsom Dejvisom i Kalatesom i da je bolje. To ćemo promeniti. Pričaću sa njim u nedelju, napravićemo da to bude bolje. On hoće da Zvezda bude dobra i ja hoću da Zvezda bude dobra i to je to".

juce me je neko uveravao da je sve kul medju njima ali po ovoj izjavi ne bih rek'o

3 minutes ago, uini said:

juce me je neko uveravao da je sve kul medju njima ali po ovoj izjavi ne bih rek'o

Valjda jednom dobrom tucom u nedelju to rjese fantom

ne treba nam vise ranjenih, nek bude zimi-zami-zum

Pa može Sale i ranjen voditi tekmu covid19

Edited by ducca