October 10, 2025Oct 10 Rispekt za onaj small ball sa Monekeom na 5. Nije paničio, bio je non stop u utakmici, dobri tajmauti, mada smo imali par brainfartova odmah posle kad ga je Šaras blicovao presingom.Ne znam kakav je trener, ali ovo danas je bilo iznenađujuće dobro.Inače me čudi da se Kari ne pominje. Ja bih ga doveo da bude savetnik.
October 10, 2025Oct 10 2 minutes ago, kurjak said:Dobro veli Đura, lepo se ponašao i pre utakmice i engleski mu je odličan.
October 10, 2025Oct 10 l3 minutes ago, Nikodije said:Mnogo je simpa coach TT, al ne verujem da bi mogao da gura ovo na duže stazeZasto ?
October 10, 2025Oct 10 Ja bih pre ovog pomoćnika nego Obradovića koji mi je do zla boga antpatican . Radonja mi je tiha patnja a Obradovic nidze veze .Tomovic već bolji od Sfera,trazi na vreme to ,koliko toliko dobre rotacije .Devonte se možda brzo oporavi ali nije on još spreman na El intenzitet odbrana sto se videlo na pripremama ,treba mu još vremena i utakmica da se navikne . Edited October 10, 2025Oct 10 by elementary
October 10, 2025Oct 10 1 minute ago, Nikodije said:Mnogo je simpa coach TT, al ne verujem da bi mogao da gura ovo na duže stazeMožda čak ne ostane ni kao pomoćni, a podigao letvicu budućem treneru prilično visoko ... cenim da ovo nisu očekivali.
October 10, 2025Oct 10 10 minutes ago, Moća said:Sudije da mi se napuše s kurac!Poceli su da sude i terali odlicno do pred kraj a onda su popustili pod pritiskom navijaca i klupe Fenera i bas su ih iscascavali na kraju. Treba i njih razumeti, da su onom Horton-Takeru svirali svaki put korake kad ih je napravio ne bi zivi izasli iz Istanbula. Na kraju kad su mu dali onaj faul napravio je korake koji se sude i Lebronu. Ali, kako vesto krade onaj dupli Perez, nije cudo sto ga je Dule onomad isprozivao po imenu. Nista protiv pravila ali ne sudis kontakt pod jednim kosem, sudis pod drugim, pustas prednost kad odgovara domacinu, ne pustas kad odgovara gostu jer domacin juri penale u zavrsnici. Tako te sitne stvari za koje ne mozes da ih uhvatis jer su po pravilima a imaju veliki uticaj na tok utakmice. Na kraju su nas naterali da dobijemo utakmicu penalima ako mozemo, pokazalo se da mozemo.
October 10, 2025Oct 10 3 minutes ago, elementary said:Ja bih pre ovog pomoćnika nego Obradovića koji mi je do zla boga antpatican . Radonja mi je tiha patnja a Obradovic nidze veze .Tomovic već bolji od Sfera,trazi na vreme to ,koliko toliko dobre rotacije .Devonte se možda brzo oporavi ali nije on još spreman na El intenzitet odbrana sto se videlo na pripremama ,treba mu još vremena i utakmica da se navikne .Ako je tacno, a za coveka od kojeg sam cuo pouzdano znam da ima dobre informacije, Cavi Paskval nam je trazio 1.2 miliona po sezoni i ugovor na tri godine. Da je Drcela pametan, znamo da pare ima, lepo bi se zahvalio Obradovicu i platio vrhunskog trenera da za tri godine napravi klub sa identitetom. Paskval ne voli da menja klubove a boljeg trenera od njega tesko mozemo da nadjemo, 1.2 miliona za njega je realno no brainer.
October 10, 2025Oct 10 Odvratnu energiju na terenu generiše Šaras. Možda po ovim pravilima to bude učinkovito po rezultat ekipe, ali baš je teško gledati. Boldvin na terenu prati. Grozan lik.
October 10, 2025Oct 10 1 minute ago, kralj said:Odvratnu energiju na terenu generiše Šaras. Možda po ovim pravilima to bude učinkovito po rezultat ekipe, ali baš je teško gledati. Boldvin na terenu prati. Grozan lik.žOcOvO dete.
October 10, 2025Oct 10 14 minutes ago, kralj said:Rispekt za onaj small ball sa Monekeom na 5. Nije paničio, bio je non stop u utakmici, dobri tajmauti, mada smo imali par brainfartova odmah posle kad ga je Šaras blicovao presingom.Ne znam kakav je trener, ali ovo danas je bilo iznenađujuće dobro.Inače me čudi da se Kari ne pominje. Ja bih ga doveo da bude savetnik.Po meni je najbolji deo njegovog skautinga odbrana na Horton-Takeru kojeg su non-stop preuzimala tri igraca od kojih svaki ima fizikalije da ostane ispred njega. Dogurao je do solidnog ucinka ali je mnogo lopti potrosio i dosta toga je morao da daje sa bacanja. Da su mu svirali svaki treci put kad je pravio korake bio bi non-factor na utakmici.