October 10, 2025Oct 10 Neverovatno koliko bolje igramo u gostima .Bar veći deo utakmice .Poluvreme u Minhenu je isto bilo ok.Tako i prošle godine .Nista nama ne znaci domaci teren .
October 10, 2025Oct 10 3 minutes ago, Valk said:Malo kasnim za vama, pustila sam iz početka prenos. Koliko je kod vas na satu u rlt?Minut posle jasne tendencije Horton Takera da se igra u naletu.
October 10, 2025Oct 10 3 minutes ago, Nikodije said:Konačno čovek s bradom na našoj klupi i već se vidi boljitakZa tim Indijanaca taman fali kauboj na klupi.Ima noge ko Džon Vejn jbt.
October 10, 2025Oct 10 Dosta podseća na prošli duel ,tek nam proradio sut u drugom isto smo tada mogli do veče prednosti ranije .
October 10, 2025Oct 10 Just now, Valk said:Za tim Indijanaca taman fali kauboj na klupi.Ima noge ko Džon Vejn jbt.Meni je lep
October 10, 2025Oct 10 25 poena uz 0 trojki.Najmanje 4 otvorene.Brat Šaras će da se obesi o kvaku u toaletu.
October 10, 2025Oct 10 Just now, elementary said:Odzelej jbt oa daj to ,zicer .Takvih smo imali 5 u ovoj četvrtini, šteta....
October 10, 2025Oct 10 Već vidim kako Biberovic i ostali krecu da sipaju za 3 u seriji .Fino se šiba Izundu ,kao rezervni centar dobar .Bio bi red da dodjemo i do nekog poena. Edited October 10, 2025Oct 10 by elementary
October 10, 2025Oct 10 1 minute ago, Nikodije said:Meni je lepIma na IG slike sa kratkom kosom - bolje mu stoji.Pa nije svaki muškarac Maldini pa da može da se fura na čupavo.