Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Dobar je Jeretin, ali niko nije potcjenjen kao Vujo Subotic. Mislim da je 3x bio u dresu sa najdrazim grbom...

• Replies 18.4k
  • Views 821k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

27 minutes ago, Nikodije said:

Može i to, obožavao sam Omara Kuka, pravi floor general. Jbt nekada smo uspevali ko zna odakle da iskopamo Skunija i Kuka, sada moraš da platiš milku i po za CMM. I nismo mi najluđi, Oli ga uzima za još veće pare. Neverovatno.

Nije tu nista neverovatno, vec se vreme menja, liga i budzeti, mladi igraci svi zele u NBA koja ih sve pokupi... Vidis da se u EL jedni te isti igraci i treneri vuku od kluba do kluba....

A i nasi apetiti u vezi EL su drugaciji....

32 minutes ago, uini said:

branka sovrlic nikada ali mira fuckin shkoric, da. otkachi-kachi.

Da je Mira Škora bila neka riba ne bi Zoran Bašanović prešao na Draganu Mirković.

Mozda se ukenjao jer Mira voli da vitla vatrenim oruzijem

Možda će biti još ovakvih objava, nije isključeno da dovedemo dva centra, samo je Izundu siguran.

Jel potpis'o neki trener?

Ništa za sada.

Nadam se da nećemo nikog nametati treneru.

Verovatno je ovaj tekst o Barni pokušaj da se uvali pre trenera.

1 hour ago, uini said:

goran jeretin i zlatko bolid su dva najglorifikovanija igraca zvezde, bez da to mogu da podrze skilom i minulim radom.

Au, ti si zaboravio da nam je Bolić jedno vreme bio najbolji igrač i to ne mislim na ironičan način, bio je odličan.

Ako se dobro sećam, bilo je to oko onih sezona kada smo se borili za opstanak, gore dole koja.

Vidim na logu da nam nosioci ginu ko kod Termopila. Plašim se da uzrok nije da su namerno u off-seasonu popili parne kartone.

9 minutes ago, Mil@n said:

Au, ti si zaboravio da nam je Bolić jedno vreme bio najbolji igrač i to ne mislim na ironičan način, bio je odličan.

Ako se dobro sećam, bilo je to oko onih sezona kada smo se borili za opstanak, gore dole koja.

Bio je najbolji 96/97 kad smo se borili za opstanak, jedan od najboljih 97/98 kad smo uzeli titulu, odličan 98/99 koja je završena bez plejofa zbog bombardovanja.

Ne sećam se kakav je bio 99/00.

*sad videh da je bio 02/03 kod Zmaga. Uopšte ga se nesrećama iz te sezone.

Bolić je čuven i po onoj utakmici kada je Ilić dao 70+ poena Vojvodini. Kao klinac od 18 godina bio najbolji strelac Vojvodine.

Edited by sigurnost

1 hour ago, sasha said:

Vidim mocart kaže da je savršen trenutak da nam Barna dođe

Pitanje, kada smo zadnji put doveli igrača iz ABA lige koji je potom pokazao kvalitet ili izrastao u EL igrača?

10 minutes ago, assignment said:

Pitanje, kada smo zadnji put doveli igrača iz ABA lige koji je potom pokazao kvalitet ili izrastao u EL igrača?

Da dovedemo Danila Nikolića, samo da ne igra protiv nas.

Cujes Drazen Bolic... jedan je Vojkan Bencic!

Rakoc, Bolic, Popovic, Topic, Jestratijevic/Jovo

98/99 evroliga, jedno 5-6 tekmi smo izgubili u zadnjim napadima

Mnogo sam volo taj tim

Bio je i Divac ono malo, Ljuba Vidacic, Pavicevic stare kajle, Radmanovic i Tica bili klinci, ne mogu da se setim da li su te sezone bili tu i Boskovic i Topalovic, Kuzmanovic i Bencic nisu

Mesam te 3 sezone od 1997-2000, tj. ne secam se tacnih rostera bas. Bio je i Lukovski u jednoj od sezona.

Posle smo bili katastrofa kad je Vujanic davao po 30 a ostali svi zajedno jedva 40

Edited by Ratamahatta

32 minutes ago, Ratamahatta said:

Rakoc, Bolic, Popovic, Topic, Jestratijevic/Jovo

98/99 evroliga, jedno 5-6 tekmi smo izgubili u zadnjim napadima

Mnogo sam volo taj tim

Bio je i Divac ono malo, Ljuba Vidacic, Pavicevic stare kajle, Radmanovic i Tica bili klinci, ne mogu da se setim da li su te sezone bili tu i Boskovic i Topalovic, Kuzmanovic i Bencic nisu

Mesam te 3 sezone od 1997-2000, tj. ne secam se tacnih rostera bas. Bio je i Lukovski u jednoj od sezona.

Posle smo bili katastrofa kad je Vujanic davao po 30 a ostali svi zajedno jedva 40

Nisu bili, bili su još Peković i Milutin Aleksić.

Rezultati iz EL ...

CZ-98.jpg