Monday at 15:082 days Dobar je Jeretin, ali niko nije potcjenjen kao Vujo Subotic. Mislim da je 3x bio u dresu sa najdrazim grbom...
Monday at 15:172 days 27 minutes ago, Nikodije said:Može i to, obožavao sam Omara Kuka, pravi floor general. Jbt nekada smo uspevali ko zna odakle da iskopamo Skunija i Kuka, sada moraš da platiš milku i po za CMM. I nismo mi najluđi, Oli ga uzima za još veće pare. Neverovatno.Nije tu nista neverovatno, vec se vreme menja, liga i budzeti, mladi igraci svi zele u NBA koja ih sve pokupi... Vidis da se u EL jedni te isti igraci i treneri vuku od kluba do kluba....A i nasi apetiti u vezi EL su drugaciji....
Monday at 15:242 days 32 minutes ago, uini said:branka sovrlic nikada ali mira fuckin shkoric, da. otkachi-kachi.Da je Mira Škora bila neka riba ne bi Zoran Bašanović prešao na Draganu Mirković.
Monday at 15:342 days Možda će biti još ovakvih objava, nije isključeno da dovedemo dva centra, samo je Izundu siguran.
Monday at 16:002 days Ništa za sada.Nadam se da nećemo nikog nametati treneru.Verovatno je ovaj tekst o Barni pokušaj da se uvali pre trenera.
Monday at 16:012 days 1 hour ago, uini said:goran jeretin i zlatko bolid su dva najglorifikovanija igraca zvezde, bez da to mogu da podrze skilom i minulim radom.Au, ti si zaboravio da nam je Bolić jedno vreme bio najbolji igrač i to ne mislim na ironičan način, bio je odličan.Ako se dobro sećam, bilo je to oko onih sezona kada smo se borili za opstanak, gore dole koja.
Monday at 16:112 days Vidim na logu da nam nosioci ginu ko kod Termopila. Plašim se da uzrok nije da su namerno u off-seasonu popili parne kartone.
Monday at 16:132 days 9 minutes ago, Mil@n said:Au, ti si zaboravio da nam je Bolić jedno vreme bio najbolji igrač i to ne mislim na ironičan način, bio je odličan.Ako se dobro sećam, bilo je to oko onih sezona kada smo se borili za opstanak, gore dole koja.Bio je najbolji 96/97 kad smo se borili za opstanak, jedan od najboljih 97/98 kad smo uzeli titulu, odličan 98/99 koja je završena bez plejofa zbog bombardovanja.Ne sećam se kakav je bio 99/00.*sad videh da je bio 02/03 kod Zmaga. Uopšte ga se nesrećama iz te sezone.Bolić je čuven i po onoj utakmici kada je Ilić dao 70+ poena Vojvodini. Kao klinac od 18 godina bio najbolji strelac Vojvodine. Edited Monday at 16:212 days by sigurnost
Monday at 16:142 days 1 hour ago, sasha said:Vidim mocart kaže da je savršen trenutak da nam Barna dođePitanje, kada smo zadnji put doveli igrača iz ABA lige koji je potom pokazao kvalitet ili izrastao u EL igrača?
Monday at 16:262 days 10 minutes ago, assignment said:Pitanje, kada smo zadnji put doveli igrača iz ABA lige koji je potom pokazao kvalitet ili izrastao u EL igrača?Da dovedemo Danila Nikolića, samo da ne igra protiv nas.
Monday at 19:342 days Rakoc, Bolic, Popovic, Topic, Jestratijevic/Jovo98/99 evroliga, jedno 5-6 tekmi smo izgubili u zadnjim napadimaMnogo sam volo taj timBio je i Divac ono malo, Ljuba Vidacic, Pavicevic stare kajle, Radmanovic i Tica bili klinci, ne mogu da se setim da li su te sezone bili tu i Boskovic i Topalovic, Kuzmanovic i Bencic nisuMesam te 3 sezone od 1997-2000, tj. ne secam se tacnih rostera bas. Bio je i Lukovski u jednoj od sezona.Posle smo bili katastrofa kad je Vujanic davao po 30 a ostali svi zajedno jedva 40 Edited Monday at 19:342 days by Ratamahatta
Monday at 20:092 days 32 minutes ago, Ratamahatta said:Rakoc, Bolic, Popovic, Topic, Jestratijevic/Jovo98/99 evroliga, jedno 5-6 tekmi smo izgubili u zadnjim napadimaMnogo sam volo taj timBio je i Divac ono malo, Ljuba Vidacic, Pavicevic stare kajle, Radmanovic i Tica bili klinci, ne mogu da se setim da li su te sezone bili tu i Boskovic i Topalovic, Kuzmanovic i Bencic nisuMesam te 3 sezone od 1997-2000, tj. ne secam se tacnih rostera bas. Bio je i Lukovski u jednoj od sezona.Posle smo bili katastrofa kad je Vujanic davao po 30 a ostali svi zajedno jedva 40Nisu bili, bili su još Peković i Milutin Aleksić.Rezultati iz EL ...