Monday at 14:142 days Just now, sasha said:Vidim mocart kaže da je savršen trenutak da nam Barna dođenemoj se uznemirivati, lateralan potez kao trejd dva pika i 4x igraca u nba
Monday at 14:142 days Skuni Pen, Goran Jeretin... gotivniji (a ni bolji) plejmejkerski tandem nikad nismo imali, ni sa 20 puta većim budžetom nego tada
Monday at 14:172 days Just now, Nikodije said:Skuni Pen, Goran Jeretin... gotivniji (a ni bolji) plejmejkerski tandem nikad nismo imali, ni sa 20 puta većim budžetom nego tadagoran jeretin i zlatko bolid su dva najglorifikovanija igraca zvezde, bez da to mogu da podrze skilom i minulim radom.
Monday at 14:182 days dobric i davidovac se danas hejtuju za to sto je njima glorifikacija, da premostim Edited Monday at 14:182 days by uini
Monday at 14:182 days 1 minute ago, uini said:goran jeretin i zlatko bolid su dva najglorifikovanija igraca zvezde, bez da to mogu da podrze skilom i minulim radom.Uh, ne bih nikako stavio Jeretina i Bolića u istu rečenicu
Monday at 14:212 days 2 minutes ago, Nikodije said:Uh, ne bih nikako stavio Jeretina i Bolića u istu rečenicune bih ni ja davidovca i dobrica ali to je realnost
Monday at 14:342 days 19 minutes ago, Nikodije said:Skuni Pen, Goran Jeretin... gotivniji (a ni bolji) plejmejkerski tandem nikad nismo imali, ni sa 20 puta većim budžetom nego tadaMarcus Williams & Stefan Jovic?
Monday at 14:362 days 1 minute ago, assignment said:Marcus Williams & Stefan Jovic?Oni drže jako drugo mesto
Monday at 14:442 days To ti je do godina. U tom uzrastu je i Galeb dobra čokolada, a Branka Sovrlić riba i po.
Monday at 14:472 days 2 minutes ago, Milošica said:Meni je bilo pregotivno kad su nam igrali Omar Kuk i Stiven Marković.Može i to, obožavao sam Omara Kuka, pravi floor general. Jbt nekada smo uspevali ko zna odakle da iskopamo Skunija i Kuka, sada moraš da platiš milku i po za CMM. I nismo mi najluđi, Oli ga uzima za još veće pare. Neverovatno.
Monday at 14:492 days 4 hours ago, Nikodije said:Zanimljiva priča nevezano od toga da li će Navaro preuzeti kkcz ili ne. Govorio je dosta o svojim principima pravljenja tima, timske hemije™ i zahtevima koje ima, a posebno zanimljiva mi je bila priča o igraču kojeg je doveo u Unikahu, koji je prethodno igrao u Nemačkoj i Francuskoj. Kad se raspitivao o njemu dobio je informacije da je igrač tih i povučen, ali kada je došao u Malagu počeo je da se ponaša skroz drugačije i odjednom nije više bio introvertan. To je bilo zato što je igrač rodom iz San Dijega pa se u Malagi osećao kao kod kuće i tu se opustio.Takođe, s vremena na vreme kad primeti da je ekipa smorena™ voli da ih odvede na neku drugu aktivnost koja nije trening, a nekad pomoćnicima prepusti da vode trening kako bi se igrači odmorili od njegovog glasa.odgledao sam 41mins od 51mins, teokratije, kupuj.
Monday at 14:502 days 5 minutes ago, kralj said:To ti je do godina. U tom uzrastu je i Galeb dobra čokolada, a Branka Sovrlić riba i po.branka sovrlic nikada ali mira fuckin shkoric, da. otkachi-kachi.
Monday at 15:052 days 51 minutes ago, sasha said:Vidim mocart kaže da je savršen trenutak da nam Barna dođeCekaj da se prvo oporavimo od cigli Djurisica