Yesterday at 16:461 day 1 hour ago, Moća said:Dobro je, nisu Radonja i Kokoškov.Da je bilo ko od bivših mogli bi lepo odmah da se oprostimo od sezone.
Yesterday at 16:571 day 1 hour ago, kurjak said:Ovo bi bio pun pogodak. Najbolja od pomenutih opcija.
Yesterday at 17:041 day 9 minutes ago, Gutterball said:Jel gledao neko njegove ekipe, zna li se šta da očekujemo?Nesto brza kosarka, sa dosta rotacija (covek obicno drzi igrace max 20 mpg)Bivsi kosarkasi obicno imaju samo komplimente za njega.Sto se mene tice solidan izbor ako ce mu se dati vremena jer dokazano moze da napravi sistem.Jedino sto nemamo mi sluha za ovakve projekte, ovde se sve trazi instant mislim na vecinu. Edited yesterday at 17:091 day by jaffar
Yesterday at 17:171 day 1 hour ago, ubibobi said:Od kad ste nas prozvali da smo KK Kamerun samo nas kopirate, prvo doveli nigerijsku repku a sad i španjolca za trenera Nisi pratio dobro, kad su u pitanju treneri iz Spanije (i dodatno oni bez kose) tu je onda Partizan ipak iskopirao Zvezdu, ovaj ispod je direktno pomogao u osvajanju trofeja kada je (ako se dobro secam) na klupi menjao iskljucenog Duska Ivanovica u polufinalu Kupa 2023-ce i uspeo da prodje u finale.
Yesterday at 18:191 day 2 hours ago, Valk said:Navarro + Teo, deluje da ćemo biti na naslovnicama.Flop brothers
Yesterday at 18:571 day Jedini smislen izbor, ako je tačno. Nadam se da će doneti modernu košarku i uspeti da napravi neki sistem (popularna reč ovih dana). Istrpeo bih i lošiji skor, samo da vidim obrise takve košarke kod Zvezde. Imam i dalje tikove od divlje košarke Obradovića, daleko mu lepa kuća...Nadam se da će se roster praviti po trenerovim željama, a ne po principu kupuj ko je dostupan... Edited yesterday at 18:581 day by Michael Krueger