Yesterday at 11:151 day 8 minutes ago, sasha said:Velika šteta ako ode, takvih retko ima, ne može čovek da ga ne voliKomentar na koji bih dao i thumbs up i thumbs down u isto vreme.Šteta ako ode? U kom smislu? I bolji igrači su dolazili i odlazili. Jedno je prajm Bolomboy. Njegov odnos prema igri je nešto što smo zapamtili i zbog čega ga volimo. Ali da li on to sada može?Izundu je produžen a on može komotno biti drugi centar evroligaša. Dakle nama treba startni centar plus jedan koji može i ne mora biti Bolomboy.Da se retko nalaze, i to je nesigurna izjava. Možda mi ne umemo da ih nađemo. Dečko je svakako profesionalac za respekt, ali klub mora uvek da razmišlja racionalno šta dobija za koje pare.Ovo treće da ne može čovek da ga ne voli je 101% tačno. Obožavam ga. Usput sam zavoleo i Šemija ove godine. Zapravo nema nikog ko mi je antipatičan iz ove grupe igrača, ali rezultata nije bilo i normalno je da se posvetimo nekom rebildingu.
Yesterday at 11:191 day 3 minutes ago, JPM said:Šteta ako ode? U kom smislu?čo'ek je bukvalno u skraćenom onelineru napisao u kom smislu je šteta ako ode. Edited yesterday at 11:201 day by uini
Yesterday at 11:211 day Just now, uini said:čo'ek je bukvalno u skraćenom onelineru napisao u kom smislu je šteta ako ode.A ja sam mu odgovorio da je to iz perspektive kluba besmislica. Klub treba da se bavi rezultatima a navijači emocijama. Edited yesterday at 11:211 day by JPM
Yesterday at 11:211 day 4 minutes ago, JPM said:ali klub mora uvek da razmišlja racionalno šta dobija za koje pare.Ja navijački a klub neka razmišlja racionalno. Inače stoji što si napisao
Yesterday at 11:231 day Just now, sasha said:Ja navijački a klub neka razmišlja racionalno. Inače stoji što si napisaoDa, to sam i napisao. Ali u klubu sede ljudi koji su pozvani na odgovornost, a nama to niko ne traži. Naći ćemo mi nekog novog koga ćemo da obožavamo, ne sumnjam ni najmanje.
Yesterday at 11:251 day 2 minutes ago, JPM said:A ja sam mu odgovorio da je to iz perspektive kluba besmislica. Klub treba da se bavi rezultatima a navijači emocijama.ja nisam njegov upis o bolomboju shvatio kao, što je panja od čoveka, već da je takav profil izuzetno važan i vredan za tim. a sezone su varljive, jedna bude bolja, druga lošija, zavisi odpuno faktora. ali po kurjakovom upisu, izgleda kao da se ni njemu ne ostaje
Yesterday at 11:271 day 1 minute ago, JPM said:Da, to sam i napisao. Ali u klubu sede ljudi koji su pozvani na odgovornost, a nama to niko ne traži. Naći ćemo mi nekog novog koga ćemo da obožavamo, ne sumnjam ni najmanje.Radi Teo punom parom, bez brige.
Yesterday at 11:271 day Bolomboy i kao čovek i kao igrač deluje kao neko ko je poželjan u svakom rosteru.Sećam se u nekoj emisiji je pričao kako su ga kao Rukija u NBA slali po hranu i kako je on to prihvatao sa šalom i u dobrom duhu. Dakle, on nije osoba koja će praviti probleme među igračima.Samo je pitanje za klub da li on za pare koje traži može da isporuči što se od njega očekuje.Pošto konkretnu brojku nemamo, ne možemo ni da polemišemo.
Yesterday at 11:451 day Verujem da je najveći problem klubu da odreši kesu što je postao sklon povredama, čovek nema baš ni malo sreće, povređuje se na neverovatne načine. Da uhvati sezonu bez povrede sa pravim trenerom može on mnogo da isporuči i dalje.Ostao ili otišao srećno mu bilo.Bolje da ostane Edited yesterday at 11:461 day by sasha
Yesterday at 11:591 day Ja sam se nadala da će ostati zbog odlaska small-ball obožavaoca igre bekova.Plus Teo, plus nedovoljno dobar za prvog centra Rivero, minus Moty i Plavšara... Još kao, kontam ostao bi još jednu sezonu da nadoknadi propušteno iz ove. Nisam mislila da će se na njemu štedeti. Razumem bojazan od povreda ali one mogu da se dogode svakom igraču iz čista mira.Samo bi Kabengele mogao da nam ga zameni po simpy. Edited yesterday at 12:001 day by Valk
Yesterday at 12:311 day Bolomboj nije imao povredu koja bi ga za navjek usporila. Momak nije igrao dugo, atrofiralo se, ta neka mikrokoščica koja će se zvati po njemu nema šanse da ostavi neke trajne posledice na motoriku. Ako je to zaraslo kako valja, Boki je no brainer.Napiće ga Miša i navesti na bludni autogram sve i da ga je Saša nešto mnogo žestio. Meni su Boki i Batler must, a ne deluje da je ijedan izvestan.
Yesterday at 13:551 day Sad cuo isecak iz Plavsiceve izjave od sinoc, on valjda ima neke konkretne info... Kaze da je Navarro ideja, ocigledno je kontaktiran i ceka se rasplet. Ako ne dodje do dogovora, onda mozda dodje do zaokreta I trener bude neko ko je vec radio u Zvezdi.