Saturday at 23:404 days 2 hours ago, kurjak said:Prvo će Tea da objaveS tom vešću otvaramo nov topik.Ros stop!
Sunday at 05:413 days Pamet, mladost i lepota će spasiti svet a možda i nas.Doce puntos para Valkyra 🇧🇬da otvori novu sezonu
Sunday at 13:333 days Zahuktali se "insajderi" upravo posle ovog Twitt-a iz Spanije (Navarro odlazi iz Unikahe posle 4.5 godine, Crvena zvezda moguca destinacija). Edited Sunday at 13:353 days by Borca
Sunday at 14:063 days Skoro je bio neki intervju (mislim Osetkovski) u kojem je pričao da je taj Navaro najbolji čovek i trener kojeg je sreo u životu. Edited Sunday at 14:063 days by Nikodije
Sunday at 14:133 days Osvojio je Osetkovski u ljubičasto-zelenom dresu španski Superkup, dva Kupa Kralja, isto toliko FIBA Liga šampiona, kao i FIBA Internacionalni Kup. Ističe da je za njegov igrački razvoj važan period u kojem je radio sa trenerom Ibnonom Navarom."Igrati za Ibona bilo je pravo zadovoljstvo. On nije bio samo trener, već i čovek van košarke. Mogao si da pričaš sa njim o porodici, životi, generalno o bilo čemu. Naš odnos bio je prirodan, lak i prijatan i tako je postupao sa svim igračima".
Sunday at 14:513 days Da poentiram i zavrsim sa Batlerom. Ovo mu je EL statistika. Nedovic je imao bolju u prve dvije sezone u Zvezdi Za razliku od Kodija, Nvore i Monekea koji su opravdali svaki cent ulozen u njih sto je i golim okom i statitisticki bilo vidljivo (u top 5-6 su EL igraca u kategorijama mvp, asistencije, poeni, skokovi) Dzareda nema nigdje. Suvi prosjek od sezone, a morao je da trpa i ne vadi. Vidjecemo drugu sezonu kad ne bude Obrada da ga koci. Nadam se da se privikao na Evropu..
Sunday at 14:593 days Popular Post 7 minutes ago, MiddleClass said:i zavrsimMožemo li se nadati takvoj sreći?
Sunday at 15:283 days 54 minutes ago, goofs said:Osetkovski je drogoš, možda je mislio kako Navaro uvek ima štekIbon Komša Navaro
Sunday at 15:523 days 1 hour ago, goofs said:Osetkovski je drogoš, možda je mislio kako Navaro uvek ima štekGraduated in chemical sciences.https://en.wikipedia.org/wiki/Ibon_Navarro#Coaching_career Edited Sunday at 15:533 days by kurjak
Sunday at 16:153 days Obe ruke za Navara, odlican izbor. E sad, kako ce se snaci, koliku slobodu ce imati- ne znam. Moramo i mi biti strpljivi kao navijaci, ne ide vise ovako