Sunday at 20:213 days 15 minutes ago, Vasilij Zajcev said:jedan od najvećih flopera koje ova igra pamti. I dolazi da trenira flop city.Možda vratiti Jaku Blažiča i Branka Lazića, neće moći Moneke, Kalina i Dobrić sami da iznesu tu trenersku filozofiju.jel ste i vas dvojica poštovaoci bumer humora kao i ja? ti si ga kao otac to naučio
Sunday at 20:543 days 4 hours ago, Milošica said:Bio je sjajan košarkaš, meni čak i bolji od Spanulisa.Kao trener na EL nivou - videćemo.41 minutes ago, Vasilij Zajcev said:jedan od najvećih flopera koje ova igra pamti. I dolazi da trenira flop city.Možda vratiti Jaku Blažiča i Branka Lazića, neće moći Moneke, Kalina i Dobrić sami da iznesu tu trenersku filozofiju.
Monday at 10:162 days Popular Post Zanimljiva priča nevezano od toga da li će Navaro preuzeti kkcz ili ne. Govorio je dosta o svojim principima pravljenja tima, timske hemije™ i zahtevima koje ima, a posebno zanimljiva mi je bila priča o igraču kojeg je doveo u Unikahu, koji je prethodno igrao u Nemačkoj i Francuskoj. Kad se raspitivao o njemu dobio je informacije da je igrač tih i povučen, ali kada je došao u Malagu počeo je da se ponaša skroz drugačije i odjednom nije više bio introvertan. To je bilo zato što je igrač rodom iz San Dijega pa se u Malagi osećao kao kod kuće i tu se opustio.Takođe, s vremena na vreme kad primeti da je ekipa smorena™ voli da ih odvede na neku drugu aktivnost koja nije trening, a nekad pomoćnicima prepusti da vode trening kako bi se igrači odmorili od njegovog glasa. Edited Monday at 10:192 days by Nikodije
Monday at 12:242 days 2 hours ago, Nikodije said:Takođe, s vremena na vreme kad primeti da je ekipa smorena™ voli da ih odvede na neku drugu aktivnost koja nije treningKod druga Drcele se znalo, dobijes 200 evra, 2 flase vina 4 kila pecenja, poveo si sekretaricu, urokas je narokas je i ti si zadovoljan
Monday at 12:342 days 18 minutes ago, MiddleClass said:Brzo li ste od Kokoskova odustali. E moj ppp Kako smo to od Kokoskova "odustali"? Po cemu sudis?
Monday at 12:432 days Meni žao Kokoškova da dođe u ovaj pakao, deluje kao fin čovek. A Španac će se već snaći nekako
Monday at 12:462 days 29 minutes ago, MiddleClass said:Brzo li ste od Kokoskova odustali. E moj ppp ja nisam u fazonu there can be only onekurjak je pisao onomad da je ibon kvalitetan trener, kurjak znae