Sunday at 16:193 days Bio je sjajan košarkaš, meni čak i bolji od Spanulisa.Kao trener na EL nivou - videćemo.
Sunday at 16:203 days 1 minute ago, Arthur Kirkland said:Obe ruke za Navara, odlican izbor. E sad, kako ce se snaci, koliku slobodu ce imati- ne znam. Moramo i mi biti strpljivi kao navijaci, ne ide vise ovako
Sunday at 16:443 days ok, razmišlja se u dobrom pravcu,mada Navaro pretpostavljam čeka rasplet u Baskoniji i možda Barci, jel Barca dovela trenera? Edited Sunday at 16:453 days by levi
Sunday at 17:013 days 1 hour ago, kurjak said:https://en.wikipedia.org/wiki/Ibon_Navarro#Coaching_careerGraduated in chemical sciences.Znaci "I am not in danger, Skyler. I am the danger."
Sunday at 18:093 days Taman da ustanovi sezonske procese u Zvezdinoj hemiji i šta se tačno dogodi.Cenim da mu je ovo naučna radoznalost.
Sunday at 18:173 days Ranije su naši išli da treniraju Špance a sad obrnuto... U svakom slučaju, ako se obistini, odlično rešenje. Trener koji pravi sistem gde god da radi. Sfero je krenuo u solidnom pravcu, ali se raspao nažalost, ali za klasu bolji trener od prevare koja nas je uništila.Mora malo i strpljenja, ali razmišlja se u dobrom pravcu... Nadam se da nije patka, pa da dođe Kokoškov na kraju... Ono kako je repka izgledala sa njim protiv Italije onomad je bilo jezivo... Mislim da bi prošao kao Saša...Navijam za Navara... Edited Sunday at 18:173 days by Michael Krueger
Sunday at 18:233 days 12 minutes ago, Valk said:Taman da ustanovi sezonske procese u Zvezdinoj hemiji i šta se tačno dogodi.Cenim da mu je ovo naučna radoznalost.Spremaj uvod za novu temu kad nam ozvanice trenera
Sunday at 18:393 days 14 minutes ago, Milosh76 said:Spremaj uvod za novu temu kad nam ozvanice trenera TeaFtfy
Sunday at 20:053 days 3 hours ago, Milošica said:Bio je jedan od najvećih flopera koje ova igra pamti. I dolazi da trenira flop city.Možda vratiti Jaku Blažiča i Branka Lazića, neće moći Moneke, Kalina i Dobrić sami da iznesu tu trenersku filozofiju.