Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

19 minutes ago, Michael Krueger said:

Jedini smislen izbor, ako je tačno. Nadam se da će doneti modernu košarku i uspeti da napravi neki sistem (popularna reč ovih dana). Istrpeo bih i lošiji skor, samo da vidim obrise takve košarke kod Zvezde. Imam i dalje tikove od divlje košarke Obradovića, daleko mu lepa kuća...

Nadam se da će se roster praviti po trenerovim željama, a ne po principu kupuj ko je dostupan...

Sve kako si naveo. Mnogo srece i neka nam je dobrodosao.

Sto se tice sastavljanja rostera, nece ni njemu biti lako, jer ce i za njega ovo biti stepenik vise. EL utakmice je vodio samo u Baskoniji u jednoj sezoni. Uz iskustvo koje ima, ipak postoje razlike u odnosu na takmicenja koja su igrale njegove dosadasnje ekipe. Drugo, jeste lepo imati veci budzet, ali se onda susreces i sa igracima vise klase, drugacijim karakterima, a on takav budzet sigurno nikada nije imao.

• Replies 18.4k
  • Views 821k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Navaru je pomoćnik u Unikahi Andrija Gavrilović, cenim da će nastaviti saradnju.

to je taj bivši koji se vraća? proročanstvo se ispunjava

Jbte kako smo ga bese zvali? Nema trika da se setim.

Andrija Gavrilović je odličan asistent.

Očito nije za glavnog trenera ali zna košarku.

Inače, Španci su baš zagospodarili strukom i u fudbalu i u košarci.

2 hours ago, Segundo said:

Čola? Jova

2 hours ago, Segundo said:

Jašar

Seo na doručak, astal pored mene dvojica cigana bistre aktuelni trenutak kkcz. Očekuju da Ibon bude Zvezdin Pedro Martinez.

Sportklub
No image preview

Ko je i kako igra Ibon Navaro: SK predstavlja budućeg tre...

Dok se čeka promocija Ibona Navara na Malom Kalemegdanu, Sport klub vam donosi priču o tome ko je budući trener Crvene zvezde i kako su igrali njegovi timovi. O tome kako je izgledao trenerski put 50-

Nadao sam se da će više analizirati stil igre pre svega Unikahe, a manje prepričavati Navarovu karijeru, ali je OK tekst.

Ovo dole je ključ, i nadam se da će uprava najzad dati šansu treneru da radi i ako rezultati na početku izostanu.

Uprava je dovela sebe u situaciju da mora da istraje u ideji koju je izabrala. U suprotnom, biće ovo još jedan scenario u kojem će se neki novi trener tražiti već u novembru, a nestrpljivi navijači čekati famoznu „sledeću sezonu“.

ja se nadam da ibon nije tip trenera koji fura svoj omiljeni stil igre, već je onaj, za mene ispravan, koji, ima fundamente u pristupu sezoni ili utakmici a stil igre i taktiku prilagođava rosteru & protivniku.

ono što je važno, kurjak je pisao onomad da ibon ne jebe projekte u kojima nema garancije za dugoročni biznis, tako da se nadam da će ga uprava podržati na temu u infrastrukturi i u izjavama ka javnosti

2 minutes ago, uini said:

ono što je važno, kurjak je pisao onomad da ibon ne jebe projekte u kojima nema garancije za dugoročni biznis, tako da se nadam da će ga uprava podržati na temu u infrastrukturi i u izjavama ka javnosti

Ili će samo da ga slažu. Ono kao da da imaš podršku i onda pošalju sms da nema podršku.

Ništa ja ne verujem upravi jer se vodi populizmom. Ceh plati trener što je ok, ali oni se uvek izvuku što nije ok.

Tako da se ja pre svega nadam da će nam igra izgledati dovoljno smisleno i da će se videti trenerski pečat čak i ako rezultati ne budu najbolji odmah, što bi pak dovelo do manjeg pritiska sa tribine i manje šanse da uprava opet, populistički, smeni trenera nedovršenog posla.

Ako sad, pred sezonu dovedemo Ibona ili nekog drugog, to je konačno jedan korak u pravom smeru. Ali ipak samo jedan.

Košarkaški klub Crvena zvezda nudi produžetak saradnje Ajzei Kenanu, prenosi portal Direktno.rs.

Razlog za to je legitiman, jer na tržištu nema igrača, ali ono što ispred ponude stavlja upitnik je konkurencija, godine i stanje u kojem je nakon propuštene sezone.

Kenan još nije odgovorio na ponudu, koja mu je jasno predočena uz smanjenje plate i uloge.

Teo brate mili, wtf?

Pa lakše bih Nedovića svario.

5 minutes ago, FPLS said:

Teo brate mili, wtf?

Pa lakše bih Nedovića svario.

Ne treba ni jedan ni drugi, ali ako nekog ostavljaju verovatno jeste bolje Nedović, jer je Kenan daleko slabiji na prodoru, mnogo je više šuter od Nedovića. Ali kažem, da je pameti, ne treba nam ni jedan ni drugi.

A i gotovi su oni. Po 35, 36 godina. Još Kenan izašao iz teške povrede.

12 minutes ago, uini said:

ja se nadam da ibon nije tip trenera koji fura svoj omiljeni stil igre, već je onaj, za mene ispravan, koji, ima fundamente u pristupu sezoni ili utakmici a stil igre i taktiku prilagođava rosteru & protivniku.

Ja sam za to da ima svoj stil igre i da to bude temelj, ali naravno da se treba i prilagodjavati protivniku, a ne slepo gurati samo opciju a.

Mislim, nisam za to da se iskljucivo gleda nacin igre protivnika, vec "šaraj, brate, malo", daj da postoji nas stil, nesto prepoznatljivo po cemu ce i protivnik morati da menja svoju koncepciju, ali ako ne ide, da postoji i b i c opcija.