Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Napokon kraj ove noćne more od sezone.

• Replies 18.4k
  • Views 821.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Odbrana Dobrica lol

Naravno da im je stetocina ostavio previse sekundi za napad

Just now, Milosh76 said:

U poslednjoj sekundi isuse

U svakoj cetvrtini smo primili kos na kraju cetvrtine. Dobric i njegova alibi odbrana.

1 minute ago, harper lee said:

Kako god ovo da se zavrsi najvise volem kad igrac po kojem se najvise sere jer igra nesto sto nikad nije igrao i prirodno igra lose zabode ovakvu trojku i popisha se po kriticarima.

Klovn. U cirkus G lige pa nek tamo igra ono što je uvek igrao.

Au, kakav epski raspad od sezone.

Just now, Dankan Ajdaho said:

Ništa veći nego prošle.

Just now, Dankan Ajdaho said:

Nista novo. Copy paste sa proslom sezonom

Sad smo bili konkurentniji protiv Spartaka nego prošle.

Možda i bolje ovako nego neki kao uspeh na kraju

Ali da budemo iskreni, ovo zaista ne čudi, nemoguće je da se bilo šta što naprdnjačka pogana ruka dodirne ne pretvori u prah i pepeo.

Šta god su pogledali raspalo se.

2 minutes ago, sigurnost said:

Ništa veći nego prošle.

Pa jeste veći raspad jer je potpuno besmisleno utucano značajno više (naših) para.

Na kraju nas je kostala Obradoviceva selekcija stranih igraca kombinovana s Kalinicevim pomracenjem mozga protiv Zlatibora zbog kojeg nije igrao veceras. U ovom sastavu ne mozemo da odbranimo nista a i ono sto ne primimo ode u drugi napad za protivnika jer ne mozemo da obezbedimo defanzivni skok. Igraci koji su odigrali veceras su ubedljivo najgora defanzivna rotacija u ovom rosteru, opet smo dali 90 poena i izgubili utakmicu jer nama 90+ poena ne moze da ubaci verovatno jedino ekipa neke zenske gimnazije i to mladji razredi.

No, sezona je zavrsila onako kako je krenula jos negde od pocetka decembra a i ovu tanku sansu da je koliko-toliko spasimo osvajanjem ovog skrbavog trofeja smo prokockali. Kad ne igras kosarku ozbiljno onda ces primiti i akrobatske koseve, nagazices liniju na sutu za tri poena ili ces zakasniti delic sekunde da sutnes, svaka lopta ce se odbiti u ruke ekipi koja je vise zeli, Drobnjak, Henlan, Rebic, Gagic i drustvo ce se pretvoriti u showtime Lejkerse i tako. Ovaj poraz smo odavno zasluzili, jos pre nego sto je utakmica pocela, veceras nismo uradili nista da to promenimo i cestitke Spartaku na zasluzenom finalu.

8 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Pa jeste veći raspad jer je potpuno besmisleno utucano značajno više (naših) para.

Inače bi te pare završile u narodnim kuhinjama.

Prvo sto treba uraditi sad u medjusezoni, ako uopste zadrzimo Nworu, je da ga posaljemo na neki kurs za podizanje i odrzavanje koncentracije, ako tako nesto uopste postoji. Ne secam se da sam u zivotu video coveka koji se brze pogubi u odbrani sta god protivnicka ekipa da igra. Ne mislim da on nece da igra odbranu, individualnu odbranu cak ume da odigra dosta dobro, ali njegova pozicioniranja, pracenje igre i desavanja na parketu, gubljenja igraca kojeg cuva, greske u preuzimanju, odluke, to mislim da nisam video nikad. O cemu taj covek razmislja dok igra kosarku ne znam ali slutim da ima neke veze s tim da li je zaboravio da iskljuci peglu ili nije pre nego sto je krenuo na utakmicu. I obavezno kad primimo kos krene da se osvrce okolo, ceska se po glavi, nije mu jasno sta se desava, gde se nalazi, koje je doba dana. Potpuni spektakl.

Moze neko da mi objasni tu fiksaciju trenera Zvezde da stavljaju Dobrica da brani u zadnjem napadu ball handlere?

Sta ocekuju da ce odbraniti?Evo sad opet brani i lagano ispada iz voza.

3 minutes ago, Fanta said:

Moze neko da mi objasni tu fiksaciju trenera Zvezde da stavljaju Dobrica da brani u zadnjem napadu ball handlere?

Sta ocekuju da ce odbraniti?Evo sad opet brani i lagano ispada iz voza.

Neverovatno. Inace cela kosarkaska javnost u Srbiji, osim onih koji actually gledaju Zvezdu, smatra Dobricem dobrim defanzivcem na lopti iz nekog razloga neobjasnjivog svemiru. Lik je ispao na pokusaju kradje na pola terena i ostao iza ledja igracu s loptom u situaciji kad je bilo jasno da Henlan ne moze nista osim da se zaleti i ide na prodor. Sto neko rece tokom utakmice, kadet u telu tridesetogodisnjeg coveka.