Friday at 20:385 days 5 minutes ago, Fanta said:Moze neko da mi objasni tu fiksaciju trenera Zvezde da stavljaju Dobrica da brani u zadnjem napadu ball handlere?Sta ocekuju da ce odbraniti?Evo sad opet brani i lagano ispada iz voza.ugasio sam tekmu davno pre kraja tj u trecoj cetvrtini ali mislim da je to tema dostojna da precednik napise svoj magistarski, kad polozi za princa trenerasecam se da sam se hvatao za glavu jos kada je radonjic stavio dobrica da cuva luku doncica u poslednjem napadu i te tendencije ne prestaju.hajde kapiram da ga nikada nisi video kako igra, pa ovako na oko ima i gabarite i brzinu i zelju ali ne znam koliko od tada ima, valjda blizu 10 godina
Friday at 20:405 days Nikad necu razumeti opcinjenost XY trenera Dobricevim odbrambenim sposobnostima. Valjda cene to sto se mucenik stvarno trudi, ali je retko grozan 1 na 1 defanzivac.Da smo dobili ovo i osvojili, kontam da bi ostavili Tomica i 80% ekipe. Ovde mora lopata da radi i da se pocisti sve sto se pocistiti moze. Nije greota da se napravi reset jer fakticki ni nema sta da se resetuje. Ekipa je totalno zapustena, cist haos, stihija i improvizacija na oba kraja parketa, bez ikakvog plana, sistema, identiteta i automatizama. Neozbiljna, nekompatibilna banda koju treba sto temeljnije rasformirati.
Friday at 20:435 days 2 minutes ago, harper lee said:Neverovatno. Inace cela kosarkaska javnost u Srbiji, osim onih koji actually gledaju Zvezdu, smatra Dobricem dobrim defanzivcem na lopti iz nekog razloga neobjasnjivog svemiru. Lik je ispao na pokusaju kradje na pola terena i ostao iza ledja igracu s loptom u situaciji kad je bilo jasno da Henlan ne moze nista osim da se zaleti i ide na prodor. Sto neko rece tokom utakmice, kadet u telu tridesetogodisnjeg coveka.Svi su u hali znali da ce ovaj pokusati prodor i to mu branis. Ali ne ja cu da odigram na pokusaj kradje a ako ispadnem....Jos u reketu imas undersize peticu koja nije po vokaciji to pa nemas nekog ko ti cuva ledja u tom slucaju.Opet se pokazala IQ ove ekipe.Da se ja pitam nikada ne bi stavio Dobrica da brani iako drugi nisu bas najbolji defanzivci...Vec bi pokusao da trpujem pa neka sutaju za 3 pa ako pogode svaka cast al ne bih dozvolio da mi se proseta do kosa.
Friday at 20:435 days 1 minute ago, FPLS said:Nikad necu razumeti opcinjenost XY trenera Dobricevim odbrambenim sposobnostima. Valjda cene to sto se mucenik stvarno trudi, ali je retko grozan 1 na 1 defanzivac.Da smo dobili ovo i osvojili, kontam da bi ostavili Tomica i 80% ekipe. Ovde mora lopata da radi i da se pocisti sve sto se pocistiti moze. Nije greota da se napravi reset jer fakticki ni nema sta da se resetuje. Ekipa je totalno zapustena, cist haos, stihija i improvizacija na oba kraja parketa, bez ikakvog plana, sistema, identiteta i automatizama. Neozbiljna, nekompatibilna banda koju treba sto temeljnije rasformirati.Nece ni Tomic (hoce sa klupe ali ne i iz kluba) ni 80% ekipe nigde, samo nam treba dobar trener i pojacanja na par pozicija. Ova utakmica nije nikakav reper, ne izgledamo mi od juce kao raspustena banda.
Friday at 20:435 days 4 minutes ago, uini said:secam se da sam se hvatao za glavu jos kada je radonjic stavio dobrica da cuva luku doncicaKako se Alimpijevic drugacije zove.Hocu da kazem da je Alimpije bio tada trener. Msm da je to ona sezona kada je bio Doncic MVP pa ona trojka preko njega za pobedu?!Ako mislis na tu situaciju. Edited Friday at 20:445 days by Fanta
Friday at 20:495 days Just now, Fanta said:Svi su u hali znali da ce ovaj pokusati prodor i to mu branis. Ali ne ja cu da odigram na pokusaj kradje a ako ispadnem....Jos u reketu imas undersize peticu koja nije po vokaciji to pa nemas nekog ko ti cuva ledja u tom slucaju.Opet se pokazala IQ ove ekipe.Da se ja pitam nikada ne bi stavio Dobrica da brani iako drugi nisu bas najbolji defanzivci...Vec bi pokusao da trpujem pa neka sutaju za 3 pa ako pogode svaka cast al ne bih dozvolio da mi se proseta do kosa.Ma, trebalo je samo da se zalepi za njega, isprati ga telom u reket da ga pogura na stranu i natera ga na neki hail-Mary sut iz kontakta sa strane, ostatak odbrane je bio dobro postavljen i Odzelej je cekao Henlana unutra. Ali Dobric je glup igrac, uvek je bio glup igrac i uvek ce biti glup igrac. Hajde da je bio blizu da ukrade loptu, on je napao dribling na dva metra od sebe u potpuno random kretnji i ostavio Henlana u srcu reketa samog kao duh jer je izgubio ravnotezu i nije mogao da stigne. Apsolutno nerealna odluka, nedostojna cak i juniorskog igraca. Edited Friday at 20:505 days by harper lee
Friday at 20:505 days 6 minutes ago, Fanta said:Kako se Alimpijevic drugacije zove.Hocu da kazem da je Alimpije bio tada trener. Msm da je to ona sezona kada je bio Doncic MVP pa ona trojka preko njega za pobedu?!Ako mislis na tu situaciju.aha, sry, dejo je dolazio par puta, pa sam bio ubedjen da je on
Friday at 20:525 days 37 minutes ago, sigurnost said:Inače bi te pare završile u narodnim kuhinjama.Nije bitno gde bi završile, bitno je da je ovosezonski budžet za trećinu veći od prošlogodišnjeg, a rezultat je identičan.
Friday at 20:575 days 6 minutes ago, harper lee said:Ma, trebalo je samo da se zalepi za njega, isprati ga telom u reket da ga pogura na stranu i natera ga na neki hail-Mary sut iz kontakta sa strane, ostatak odbrane je bio dobro postavljen i Odzelej je cekao Henlana unutra. Ali Dobric je glup igrac, uvek je bio glup igrac i uvek ce biti glup igrac. Hajde da je bio blizu da ukrade loptu, on je napao dribling na dva metra od sebe u potpuno random kretnji i ostavio Henlana u srcu reketa samog kao duh jer je izgubio ravnotezu i nije mogao da stigne. Apsolutno nerealna odluka, nedostojna cak i juniorskog igraca.To je kad ja detetu kazem nemoj to uraditi(pustiti ga na ulaz) a on kaze okej pa uradi. :S Jbg, Neko bi rekao kos dostojan ove sezone.
Friday at 20:575 days 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Nije bitno gde bi završile, bitno je da je ovosezonski budžet za trećinu veći od prošlogodišnjeg, a rezultat je identičan.Nije samo nas budzet za trecinu veci, nebitno je. I sa za trecinu manjim budzetom smo morali da dobijemo Spartak ili Zlatibor u Cajetini, da li je budzet 15 ili 20 miliona ne menja nista na stvari kad je domaca kosarka u pitanju.
Friday at 21:045 days 1 minute ago, Fanta said:To je kad ja detetu kazem nemoj to uraditi(pustiti ga na ulaz) a on kaze okej pa uradi. :SJbg, Neko bi rekao kos dostojan ove sezone.Niko ne mora iskusnom igracu i reprezentativcu sa dugogodisnjim evroligaskim stazem da kaze - krupniji si, visi, jaci, eksplozivniji, imas veci odraz, sve sto treba da uradis je da ne ispadnes u trku i da budes ispred fizicki inferiornijeg igraca u trenutku kad mora da zavrsi akciju jer sam te takvog i stavio da cuvas bas tog igraca. A sta on uradi? Ispadne na sumanuti pokusaj sece na pola terena, izgubi korak i ostane iza brzeg igraca od sebe. To moze da uradi samo neko ko ceo zivot igra istu kosarku i nista nije naucio iz svog tog igranja. Dobric da igra 100 godina kosarku igrace je kao kad je imao 21-22 godine, to je prosto tako i svi znamo da je tako jer gledamo godinama iste stvari od njega.
Friday at 21:175 days Tužna sezona, sa mnogo nadanja, sa mnogo propuštenih šansi i sa mnogo grešaka pre svega u pogledu stručnog štaba ali i samog rostera.O treneru je bio mnogo reči, on je bivši. O igračima se može reći da nisu pobednici ni pojedinačno ni kao tim. Štaviše, kada god je bilo važno ili donekle važno pobediti, ovaj tim je razočarao.Šteta jer su mi skoro svi veoma simpatični i nadao sam se iskreno da neće biti ovako bedan kraj sezone. Ono što ostaje je taj kup i gorak ukus da se već dve godine propuštaju ozbiljne šanse za zapažen rezultat u Evroligi.Ako su promene u igračkom kadru koje slede zaista kozmetičke trener će imati pune ruke posla da od grupe talentovanih pojedinaca napravi kompaktnu celinu koja će da grize. Težak je put koji treba preći.
Friday at 21:555 days 4 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Nadrealno. Odavno je neko opisao Dobricevu odbranu na igracu s loptom kao matador odbranu. Edited Friday at 21:555 days by harper lee
Friday at 22:075 days Dobrić u odbrani podseća na Jovana Bulja, čuvenog beogradskog saobraćajca Edited Friday at 22:085 days by Nikodije