May 26May 26 @Valk Ja sam samo pitao da me informise covek jer ja nisam imao saznanja.Moglo je da se zavrsi u dva upisa ali je lik upao u defanzivu. Inace o tim pouzdanjim saznanjima Zdravko Mamic je imao odlicnu repliku.
May 26May 26 Popular Post Just now, JPM said:@ValkJa sam samo pitao da me informise covek jer ja nisam imao saznanja.Moglo je da se zavrsi u dva upisa ali je lik upao u defanzivu.Inace o tim pouzdanjim saznanjima Zdravko Mamic je imao odlicnu repliku.Brt ajde ne davi više majke ti
May 26May 26 5 minutes ago, JPM said:@ValkJa sam samo pitao da me informise covek jer ja nisam imao saznanja.Moglo je da se zavrsi u dva upisa ali je lik upao u defanzivu.Inace o tim pouzdanjim saznanjima Zdravko Mamic je imao odlicnu repliku.Makar neko
May 26May 26 Ma volim i ja Jabarija ko majka ludo dete, do poslednjeg dana sam se nadao "evo samo sto nije proradio", pa tako s jedne strane opet ocekujem drugu mlados' u drugom mandatu, a sa druge me ziv stra izede da ne sjebe opet sam sebi palac tako sto nabije loptu o parket u driblingu
May 26May 26 7 minutes ago, Lord Stef said:Ma volim i ja Jabarija ko majka ludo dete, do poslednjeg dana sam se nadao "evo samo sto nije proradio", pa tako s jedne strane opet ocekujem drugu mlados' u drugom mandatu, a sa druge me ziv stra izede da ne sjebe opet sam sebi palac tako sto nabije loptu o parket u driblinguUpravo dao 17 u pobedi protiv Unikahe, 7/11 iz igre.
May 26May 26 Vaša je sreća što ste sa Obradovićem potrošili većinu legendi koje imate na raspolaganju. Nama u svakoj krizi iskaču legende sa solidnim sivijem i unose dodatnu konfuziju u ionako stresne situacije.U tom smislu, lepo je što Tea usvajate ka legendu i lepo je što se on tako oseća, ali to je zapravo igrač koji vam je vodio navijanje sa Miličićem na jednoj utakmici, jednu sezonu odigrao pošteno, a jednu vas realno opljačkao(za razliku od Rakoča koji je Zvezdino dete, nosi DNK Gorana Rakočevića i sedam sezona sa Zvezdom)A ja nezavisno od tih patetičnih priča podržavam eksperiment sa Teom jer je svež, inteligentan, jer je guru ove igre, jer još uvek ima linkove ka Grčkoj i - naročito - VTB. Malo li je to na početku karijere? U perspektivi može biti stub vašeg kluba, možda kao direktor, a možda i kao trener, što da ne?
May 26May 26 2 hours ago, Nikodije said:Brt ajde ne davi više majke tiSad će on da te pita na osnovu čega si zaključio da on nekoga davi i da objaviš javno od koga si to čuo.
May 26May 26 Ako ste stvarno doveli Spanulisa i sledeća sezona će biti instant-kesica™ kao što je i ova bila sa paljenjem u avgustu i raspadom u novembru.
May 26May 26 Paljenje u avgustu i raspad u novembru je moguć sa bilo kojim trenerom, mislim da je Partizan to pokazao ove sezone i to sa najboljim trenerom u Evropi svih vremena, tako da...ne znam kog bismo to mogli da dovedemo a da bude garant neraspada.
May 27May 27 Popular Post glede Rakoca, pre par godina je okacio reklamu u kojoj je glumio sa Milojevicem, ja prokomentarisao da je bolja reklama za Atlas pivo i on me blokirao