May 28May 28 7 minutes ago, uini said:zasto mora vucic da placa, mogu i alimpije, obrad. zeljko samo kad se razgali u kafani, to se ne racunaKakvi su ovo lomovi
May 28May 28 Kuzma je napadao Kvinsi Milera u sred kvinsimilerovanjaSrecom sad postoje podkasti za midlife crisis izlucevine koje covek po prirodi stvari ne mora da gleda/slusa, nisu namentuti kao Kuzmanovic u prenosima Edited May 28May 28 by Ratamahatta
May 28May 28 10 minutes ago, Ratamahatta said:Kuzma je napadao Kvinsi Milera u sred kvinsimilerovanjaSrecom sad postoje podkasti za midlife crisis izlucevine koje covek po prirodi stvari ne mora da gleda/slusa, nisu namentuti kao Kuzmanovic u prenosimaJel rekao da je Kvinsi divljak i da mu se ne sviđa to što se ne igra racionalno kao nekad u Profikoloru?
May 28May 28 Kad je zakucao ono za pobedu protiv Himkija kreno je da mu kenja sto se raduje i sporo vraca nazadI kad nije davao ekstra pas srpskim repstativcima Jovicu i Simonovicu nego pogadjao trojke preko rukeTacno mu se cula tuga u glasu kad je ovaj przio i 'sta sam reko' kad napravi neko sranjeI to samo jer je crnac koji krade minute Tejicu Edited May 28May 28 by Ratamahatta
May 28May 28 Iz istog razloga Beric pljuje Cimu, a ne recimo Dedu ili Dobrica. Jebeni smaraci i vajni strucnjaci
May 28May 28 25 minutes ago, Milošica said:Kakvi su ovo lomoviu 4x upisa nase diskusije, uspeo si 3x da me vredjas na nekoj licnoj osnovi.nije mi to danas najvaznije, pa me ne pogadja ali trebalo bi da razumes da to sto ja imam lose misljenje o nekoj javnoj licnosti ili institucije do koje ti je stalo, ne predstavlja signal da se dziberski dopisujes. ako ne umes da iskuliras, najbolje je da preskocis, posto ja npr vodim racuna da na osnovu tvojih stavova ne izvlacim zakljucke o tvojim unutrasnjim lomovima, nivoima davezi ili koliko pojednostavljeno ili mozda obojeno gledas na stvari. to je ogromna razlika i svoje nezadovoljstvo mojim stavovima, sigurno umes da izrazis drugacije, tj primerenije.
May 28May 28 9 minutes ago, MiddleClass said:Iz istog razloga Beric pljuje Cimu, a ne recimo Dedu ili Dobrica. Jebeni smaraci i vajni strucnjaciCisto da podsetim da narod razume - Kuzma je i te kako tercirao Plavsicu kad je Lorenco Braun krao minute Filipu Covicu
May 28May 28 Mnogo si uvredljiv, i što je mnogo gore - ovakvim konstrukcijama svojih postova navlačiš na ban, kao i prošli put.Mene možeš x puta da opsuješ i biće mi verovatno ok, mnogo mi je bitnije da na forumu ne prolaze ovakvi narativi i etiketiranja javnih ličnosti.
May 28May 28 jeste zbog mojih konstrukcija ce da te banujuja ne psujem ni IRL pa necu ni ovde a zahtevam od tebe nesto sto je mislim neki minimum postovanja. nema potrebe dalje da tupimo a jos manje da mene optuzujes za svoj stil komunikacije.
May 28May 28 Samo optužuj ljude za botovanje i navlači druge na ban, jer vidim da prolazi ovde. Edited May 28May 28 by Milošica
May 28May 28 1 minute ago, Milošica said: mnogo mi je bitnije da na forumu ne prolaze ovakvi narativi i etiketiranja javnih ličnosti.postujem, budi borac protiv toga samo gledaj da to sve formulises prikladnije i sve kul
May 28May 28 21 minutes ago, Milošica said:Mnogo si uvredljiv, i što je mnogo gore - ovakvim konstrukcijama svojih postova navlačiš na ban, kao i prošli put.Mene možeš x puta da opsuješ i biće mi verovatno ok, mnogo mi je bitnije da na forumu ne prolaze ovakvi narativi i etiketiranja javnih ličnosti.Ovo je realno za potpis, verovatno najludja izjava u istoriji foruma.
May 28May 28 Ako si čitao danas forum, jasno ti je na šta ciljam. Ne izvrći iz konteksta. Ciljam na konkrente osobe, ne generalno. Edited May 28May 28 by Milošica
May 28May 28 7 minutes ago, Milošica said:Ako si čitao danas forum, jasno ti je na šta ciljam. Ne izvrći iz konteksta. Ciljam na konkrente osobe, ne generalno.Druze, ja citam postove a ne misli.