Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

i kako znamo da ce biti preskup sa 35 godina i izlaskom iz acl povrede

• Replies 18.4k
  • Views 821.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 minute ago, harper lee said:

A sad ti meni "sta je tebi kriv", ja cu da ponovim ovaj post i tako.

Neću to da napišem, jasno si dokazao da nemaš nikakvu argumentaciju za to.

Ko ti je rekao da je arogantan i te sve epitete što si naveo i na osnovu kojih situacija?

Ništa lično, ali ovakve ocene o nekome sam često čitao i svode se na neki lični stav bez osnove.

3 minutes ago, uini said:

a kako to tacno pravi problem zvezdi, da nisu mozda njene pare

Koj će nam kurac?

Just now, JPM said:

Neću to da napišem, jasno si dokazao da nemaš nikakvu argumentaciju za to.

Ko ti je rekao da je arogantan i te sve epitete što si naveo i na osnovu kojih situacija?

Ništa lično, ali ovakve ocene o nekome sam često čitao i svode se na neki lični stav bez osnove.

Je l' ti dovoljno ime i adresa ili hoces mozda i JMBG?lolol

I mogao bi da naucis sta je argumentacija i kada se koristi. Za moju zelju da Rakocevic ne bude deo Zvezde nije mi potrebna argumentacija, dovoljno je, na primer, da mi se ne dopadne njegova frizura. Argumentacija je potrebna nekome ko nesto dokazuje, ja ne dokazujem nista. Ljudima koji su mi rekli kakav je covek verujem i to je to. Sto se mene tice, ti mozes da mislis da je Buda licno. Napisao si "hajde Gurovic ali zasto Rakocevic". Zasto "hajde Gurovic"? Ko je tebi rekao da je Gurovic los covek?

8 minutes ago, uini said:

i kako znamo da ce biti preskup sa 35 godina i izlaskom iz acl povrede

Bice tesno na trzistu ove godine, rekao bih da su se pregovori s novim igracima pretvorili u licitaciju i da ce klubovi sedeti na igracima koji su im dostupni za svaki slucaj.

Nek zadrže ceo ovaj tim, uz dva nova pleja + Đurišić umesto Kartera. Eventualno centar ako Bolomboj ode.

Je l' ti dovoljno ime i adresa ili hoces mozda i JMBG?lolol

I mogao bi da naucis sta je argumentacija i kada se koristi. Za moju zelju da Rakocevic ne bude deo Zvezde nije mi potrebna argumentacija, dovoljno je, na primer, da mi se ne dopadne njegova frizura. Argumentacija je potrebna nekome ko nesto dokazuje, ja ne dokazujem nista. Ljudima koji su mi rekli kakav je covek verujem i to je to. Sto se mene tice, ti mozes da mislis da je Buda licno. Napisao si "hajde Gurovic ali zasto Rakocevic". Zasto "hajde Gurovic"? Ko je tebi rekao da je Gurovic los covek?

Dakle nemaš nikakvu argumentaciju nego si samo došao da se iskenjaš po čoveku. I da udaraš podsmeh na pitanje zbog čega kenjaš po čoveku bez osnove.

Za Gurovića sam pretpostavio jer je imao nekoliko skandala javno dostupnih.

Za Rakočevića nisam lično ništa loše čuo.

I umesto da odgovoriš ti menjaš teze i naravno šalješ beskorisne poruke pasivne agresije.

Šta je problem da kažeš "ovaj mi je rekao da je Rakočević loš čovek zbog ovoga ili onoga..."?

29 minutes ago, JPM said:

Neće biti prva ni druga opcija. Bice preskupa treca.

Poceli smo da budemo prihvatni centar i za strance.

Koliko je to u € ili $ ? Koja je granica , ponovo u € ili $ nebitno, koja odredjuje gde je granica izmedju preskupog i prihvatljivog?

16 minutes ago, harper lee said:

Druze, opet ces da se uvredis ali moram da te pitam da li umes da citas. Nemam nikakav licni odnos sa Igorom Rakocevicem i nije meni licno kriv ni za sta, prosto ne zelim da ljudi kao sto su on i Gurovic budu u klubu za koji navijam. Objasnio sam zasto. Naravno, uvek postoji sansa da me je jedno dvadesetak ljudi slagalo da je ovakav kakvim sam ga opisao ali male su sanse.

Ne kazem da nisi u pravu, ali sam ja imao totalno suprotno misljenje o Rakocevicu, ali totalno nebitno za ovu raspravu( moje misljenje o nekom koga nisam upoznao )

Rakac bi mogao da bude odličan individualni trener. Neverovatno je koliko je elemenata igre unapredio tokom karijere. Samo, takvi workaholici uglavnom funkcionišu jedino sa ljudima sličnog mentalnog sklopa. Mirza Teletović se, recimo, kune u njega. Pretpostavljam i Duško. Sa Atamanom sa druge strane ne čudi da je bio u permanentnom konfliktu.

1 minute ago, John Dies at the End said:

Koliko je to u € ili $ ? Koja je granica , ponovo u € ili $ nebitno, koja odredjuje gde je granica izmedju preskupog i prihvatljivog?

Ne kazem da nisi u pravu, ali sam ja imao totalno suprotno misljenje o Rakocevicu, ali totalno nebitno za ovu raspravu( moje misljenje o nekom koga nisam upoznao )

Nema neke posebne granice ali treći bek u rotaciji koji nije ni 2/1 ni svingmen zaista skoro pa uopste nije potreban u rotaciji. Uloga ce biti minorna ako uopste postoji. Tu ulogu sasvim korektno sledece sezone moze da popuni Dobrić ili baš Ðurišić, ali to zavisi od toga ko će sve doći.

Ja se više plašim da li će Ðurišić moći da bude na nivou Evrolige sa lošim šutem.

U tome je i poenta, ovaj tvoj drugi pasus. Nije ga ni on upoznao. Ne zna čoveka a ima potrebu da piše o njemu loše. Ne kapiram zašto.

2 minutes ago, JPM said:

Dakle nemaš nikakvu argumentaciju nego si samo došao da se iskenjaš po čoveku. I da udaraš podsmeh na pitanje zbog čega kenjaš po čoveku bez osnove.

Za Gurovića sam pretpostavio jer je imao nekoliko skandala javno dostupnih.

Za Rakočevića nisam lično ništa loše čuo.

I umesto da odgovoriš ti menjaš teze i naravno šalješ beskorisne poruke pasivne agresije.

Šta je problem da kažeš "ovaj mi je rekao da je Rakočević loš čovek zbog ovoga ili onoga..."?

Gurovic ima jedan porodicni skandal na osnovu kojeg si zakljucio da je los covek, taman koliko i Rakocevic koji je zbog detinjaste svadje sa Jaricem razjebao reprezentaciju 2005. godine. Mi o tim ljudima znamo onoliko koliko procitamo u stampi i cujemo od drugih ljudi, kakva te argumentacija spopala. Nemam argumentaciju niti mi je potrebna, kao sto je ti nemas za Gurovica.

9 minutes ago, Nikodije said:

Nek zadrže ceo ovaj tim, uz dva nova pleja + Đurišić umesto Kartera. Eventualno centar ako Bolomboj ode.

Odakle ti ideja da Karter ide?

Just now, harper lee said:

Odakle ti ideja da Karter ide?

Moja ideja kako bi se otvorilo mesto za Đurišića. Ne znam kako klub razmišlja.

Maxbetsport pise da smo zavrsili Spanulisa. Jos neki "opskurni" portali, ali bliski vlasti i SNS generalno pisu slicno, i da je ugovor na 2 godine.

Gurovic ima jedan porodicni skandal na osnovu kojeg si zakljucio da je los covek, taman koliko i Rakocevic koji je zbog detinjaste svadje sa Jaricem razjebao reprezentaciju 2005. godine. Mi o tim ljudima znamo onoliko koliko procitamo u stampi i cujemo od drugih ljudi, kakva te argumentacija spopala. Nemam argumentaciju niti mi je potrebna, kao sto je ti nemas za Gurovica.

Opet zamena teza. Napisao sam da mi je jasno za Gurovica u smislu zasto bi ti imao lose misljenje o njemu, a za Rakocevica ne znam.

Ja nemam nikakvo misljenje ni o jednom ni o drugom.

Hteo sam da se informisem preko tebe o tome ali ocito ni ti ne znas nista na tu temu. Toeto.

23 minutes ago, uini said:

a kako to tacno pravi problem zvezdi, da nisu mozda njene pare

Ovo je toliko tačno. Kao kad Grobari pišu "ne vredi Bruks 2.5 miliona". A šta je uopšte referenca da li vredi ili ne...

Ako ćemo da se pozivamo na stanje u zemlji i morališemo, realno bi u vrh glave EC trebalo da igraju. S obzirom da smo ipak odlučili da navijamo i za ove višemilionske projekte, kao da je bitno jel 2 ili 2.5 miliona.

Nekom Rođu iz Valensije možda jeste bitno, ali to je normalno.

Edited by Milošica