May 26May 26 1 hour ago, harper lee said:Sigurno je da uvek ima malo populizma u ideji da neko tako veliko i voljeno ime vezes za klub ali sve i da je populizam bolje on nego neki Rakocevic ili Gurovic.Za Gurovića mi je jasno ali šta ti kriv Rakočević.Čovek sluša Mejdene for krajst sejk...
May 26May 26 4 minutes ago, MiddleClass said:Kenan ostaje? Au bas je frka od Avela i ostalih Dubaia. Nadam se da cemo sto prije zavrsiti 2 pleja i centra da ne bi gledali Kenana i Rivera na poziciji Jaga i PlavsicaJbg, ne može samo žeton kod nas. Konkurencija da natera malo na smislenije trošenje tuđih novaca.Što će opet pokazati nesposobnost protažiranih sns kadrova na čelu blizanaca.
May 26May 26 nece canaan sa 35 godina i nakon onakve povrede da bude prva ili druga opcija, ne znam sta je tu pogresnoolimpijakos i real imaju po 16 igraca koji mogu da doprinesu,, svakako nije yago nego kosarkas Edited May 26May 26 by uini
May 26May 26 Just now, uini said:nece canaan sa,35 godina i nakon onakve povrede da bude prva ili druga opcija, ne znam sta je tu pogresnoplimpijakos i real imaju po 16 igraca koji mogu da doprinesu,, svskako nije yago nego kosarkasI zasto to ne bi pokrivao Nedovic umjesto Kenana?
May 26May 26 10 minutes ago, JPM said:Za Gurovića mi je jasno ali šta ti kriv Rakočević.Čovek sluša Mejdene for krajst sejk...Da, mnogo je vazno koju muziku slusa jer to nepogresivo pokazuje kakav je ko covek.
May 26May 26 5 minutes ago, MiddleClass said:I zasto to ne bi pokrivao Nedovic umjesto Kenana?Dobro bre Midle sto nas zajebavas.
May 26May 26 9 minutes ago, harper lee said:Da, mnogo je vazno koju muziku slusa jer to nepogresivo pokazuje kakav je ko covek.I dalje nema odgovora?Salim se za muziku. Sta je covek kriv?
May 26May 26 13 minutes ago, uini said:nece canaan sa 35 godina i nakon onakve povrede da bude prva ili druga opcija, ne znam sta je tu pogresnoolimpijakos i real imaju po 16 igraca koji mogu da doprinesu,, svakako nije yago nego kosarkasNeće biti prva ni druga opcija. Bice preskupa treca.Poceli smo da budemo prihvatni centar i za strance.
May 26May 26 4 minutes ago, JPM said:I dalje nema odgovora?Salim se za muziku. Sta je covek kriv?Nije kriv ni za sta, samo je kao covek pokvaren, zlopamtilo, netolerantan, samoljubiv i tezak za saradnju pa stoga ne bih zeleo da ga gledam u Zvezdi. Pitaj njegove bivse saigrace u reprezentaciji sta misle o njemu, ako hoce da ti kazu.
May 26May 26 1 minute ago, harper lee said:Nije kriv ni za sta, samo je kao covek pokvaren, zlopamtilo, netolerantan, samoljubiv i tezak za saradnju pa stoga ne bih zeleo da ga gledam u Zvezdi. Pitaj njegove bivse saigrace u reprezentaciji sta misle o njemu, ako hoce da ti kazu.Pitao sam tebe, šta je tebi kriv?Nemam kontakte sa košarkašima pa bih bio zahvalan da čujem o kakvom se ponašanju radi.
May 26May 26 Just now, JPM said:Pitao sam tebe, šta je tebi kriv?Nemam kontakte sa košarkašima pa bih bio zahvalan da čujem o kakvom se ponašanju radi.Druze, opet ces da se uvredis ali moram da te pitam da li umes da citas. Nemam nikakav licni odnos sa Igorom Rakocevicem i nije meni licno kriv ni za sta, prosto ne zelim da ljudi kao sto su on i Gurovic budu u klubu za koji navijam. Objasnio sam zasto. Naravno, uvek postoji sansa da me je jedno dvadesetak ljudi slagalo da je ovakav kakvim sam ga opisao ali male su sanse.
May 26May 26 1 minute ago, harper lee said:Druze, opet ces da se uvredis ali moram da te pitam da li umes da citas. Nemam nikakav licni odnos sa Igorom Rakocevicem i nije meni licno kriv ni za sta, prosto ne zelim da ljudi kao sto su on i Gurovic budu u klubu za koji navijam. Objasnio sam zasto. Naravno, uvek postoji sansa da me je jedno dvadesetak ljudi slagalo da je ovakav kakvim sam ga opisao ali male su sanse.Ne menjaj teze. Ne ljutim se.Napiši mi što je Rakočević loš čovek.
May 26May 26 Nije iznenađenje to što je Kenan prva vest posle Mišinog povratka. Svako ko se seća svič afere u epizodi Peškir od plažu, znao je šta sleduje.
May 26May 26 1 minute ago, JPM said:Napiši mi što je Rakočević loš čovek.12 minutes ago, harper lee said:Nije kriv ni za sta, samo je kao covek pokvaren, zlopamtilo, netolerantan, samoljubiv i tezak za saradnju pa stoga ne bih zeleo da ga gledam u Zvezdi. Pitaj njegove bivse saigrace u reprezentaciji sta misle o njemu, ako hoce da ti kazu.A sad ti meni "sta je tebi kriv", ja cu da ponovim ovaj post i tako.
May 26May 26 17 minutes ago, JPM said:Neće biti prva ni druga opcija. Bice preskupa treca.Poceli smo da budemo prihvatni centar i za strance.a kako to tacno pravi problem zvezdi, da nisu mozda njene pare