May 28May 28 2 minutes ago, uini said:nekada davno je imao solidnu rolu u nba, pogotovo u thinderima, onda je doziveo neku grdnu povredu, zaboravio sam sta.bio je ubedljivo najgori suter u to vreme u nba i jedan od boljih defanzivacau evropi je drasticno poboljsao sut, verovatno pomaze i nivo protivnikadobar igrac.^zaboravite ovo, mislio sam na robersona koji je igrao za asvel :/
May 28May 28 Odvratno je ovo prozivanje Chime. Od do Mice. Kad igra dobro onda se cuti, kad odigra lose, odmah je jutjuber, glupira se..
May 28May 28 E vala stvarno svi ti podkasti jezivo smaraju i ta grupa ex igrača, kvazi novinara i smatrača večito nezadovoljna i frustrirana. Ja ovde kad pišem pa vodim računa da ne pljujem olako igrače, a njih zaboleOd svega toga gledam samo shortsove Bugara, oni su duhoviti i nisu toksični i zlonamerni
May 28May 28 29 minutes ago, Milošica said:Baš me čudi zašto Drobnjak toliko ne voli Miška, a možda i Mića.verovatno smatraju da dilovanje talentovanih igraca pripada partizanu, po starom zavetu.
May 28May 28 1 minute ago, Milošica said:Jebote kako daviš, jebe mi se za Partizan i Zvezdu u tom kontekstu.sta povezuje micu berica i drobnjaka u nevoljenju miska? verovatno to sto su cuveni podcasteri, my bad. Edited May 28May 28 by uini
May 28May 28 Pa kad javnost vapi za smatranjima i smatracima. A voditelji nisu kapaciteta da moderisu to u ispravnom smeru, stavise odgovara im da VDjurovic i slicni podizu gledanost svojim ekstremnim stavovima.
May 28May 28 2 minutes ago, uini said:sta povezuje micu berica i drobnjaka u nevoljenju miska? verovatno to sto su cuveni podcasteri, my bad.Jezivo koliko uprošćeno gledaš na stvari. Mića je prznica i ne znam koliko gleda duboko, ali Drobnjak verovatno ima dobre razloge.Eto i Edin je na "platnom spisku"? Vučkov masterplan da pljuje po Anđusu i Ostoji da se Vlasi ne dosete. Edited May 28May 28 by Milošica
May 28May 28 pa bas su 🇧🇬u poslednjem podkastu počeli sa šilbovanjem čime(ima deo neme pituj za čimu)
May 28May 28 11 minutes ago, Milošica said:Eto i Edin je na "platnom spisku"? Vučkov masterplan da pljuje po Anđusu i Ostoji da se Vlasi ne dosete.zasto mora vucic da placa, mogu i alimpije, obrad. zeljko samo kad se razgali u kafani, to se ne racuna
May 28May 28 9 minutes ago, uini said:sta povezuje micu berica i drobnjaka u nevoljenju miska? verovatno to sto su cuveni podcasteri, my bad.Ovo da je izjava uperena ka Mici Bericu je moja interpretacija na osnovu onoga sto je napisao (bivsi veliki kosarkas iz rivalskog kluba). Kuzma je jos gori u napadanju Monekea ali i vecine drugih klasnih stranih igraca u Zvezdi, za njega znamo da sigurno to ne radi iz navijackih motiva, bar ne na relaciji Zvezda - Partizan.Da ucestvujem u nekom podkastu ustrucavao bih se da negativno komentarisem bilo kojeg igraca Partizana jer mrzim Partizan zbog svega sto predstavlja u srpskom sportu taman koliko i svi partizanovci odreda koji se pojavljuju na drustvenim mrezama mrze Zvezdu. Jednostavno ne bih mogao da budem siguran u sopstvenu objektivnost a i kad bih mogao brzo bi me od toga oducili komentari retarda sa druge strane jer bi mi isli na kurac pa bih podivljao. Gledao sam Berica u obe emisije u kojima komentarise Evroligu, tuzno je sa koliko slabo prikrivene mrznje govori o Zvezdi, pogotovo otkako je Partizan usrao svoju sezonu. Uvije on to u zezanje, trudi se da kad moze pohvali ali, jebi ga, vidis mu na celu koliko iz njega isijava mrznja. Ceo taj koncept da se prave podkasti od jednog zvezdasa i jednog partizanovca zarad neke ravnoteze samo pravi medvedju uslugu tim likovima koji u momentima kad moraju da glume neku objektivnost izgledaju kao da su upravo pojeli kilo musmula. Beric je tu bezveze upao kao tema, svi su oni isti sa obe strane brda. A nije cak toliko ni do njih, takva je atmosfera da ako i pokusas da budes objektivan najebes i od jednih i od drugih.