Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

cccc, a vlade vam oci izbi na Areni.....

D

• Replies 18.4k
  • Views 821.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

17 hours ago, JPM said:

Neću to da napišem, jasno si dokazao da nemaš nikakvu argumentaciju za to.

Ko ti je rekao da je arogantan i te sve epitete što si naveo i na osnovu kojih situacija?

Ništa lično, ali ovakve ocene o nekome sam često čitao i svode se na neki lični stav bez osnove.

Jel mozda pamtis EP u Srbiji, Odnosi Rakocevica sa Jaricem npr? Imas Internet pa trazi ako te zanima.

Meni je Rakoc, iako slusa Mejdene, nekoliko puta u nekim podkastima isao na zivce jer fura tu pricu "domaca baza, domaca baza", a kada bi ga covek pitao koja baza, kojeg kvaliteta? Slegao bi ramenima ili pustio pricu kako moramo dati sansu i razvijati mlade igrace. Ali to u danasnje vreme ne moze da se radi u prvom timu, ta vremena zu prosla... Dovoljno da mislim da ne treba da se pita ista o klubu. A mnogi od njih koji tako pricaju su novac zaradili u inostranim klubovima, tako sto su bili stranci....

I na kraju, dmeokratija, sloboda mislenja, niko tebi ne duguje odgovor, zasto ili kao misli to sto misli...

2 minutes ago, assignment said:

I na kraju, dmeokratija, sloboda mislenja, niko tebi ne duguje odgovor, zasto ili kao misli to sto misli...

Nađi mi gde sam ja napisao da mi on duguje odgovor. Ja sam ga najnormalnije pitao koja su mu saznanja konkretno, čisto da bih se informisao.

Onda je on udario u ko si ti, tamo sa voxa, da mene pitaš nešto...takve nebuloze. Potpuno bez ikakvog povoda.

Naravno da svako može da ima mišljenje o nekome i da ne mora da se pravda. Ja sam samo bio znatiželjan da mi čovek napiše razlog. Nije napisao, upao u neku defanzivu. Jebem li ga zašto.

Nije više ni bitno.

Što se tiče domaće baze. To može da se shvati i kao puko lupetanje ali i ne mora. Naime, tačko je da nema kvaliteta, ali nema kvaliteta između ostalog jer je stručni rad sa mladima takođe loš. Dakle, to ti je sve jedna spirala posrtanja. Ne možeš očekivati da neko bez šanse samo ispliva. Moraš mladom igraču da daš priliku, da vidiš ako ima dobru radnu naviku, da ga poguraš. Ne može bez toga, jebiga.

I to se naravno ne odnosi samo na Zvezdu, niti samo košarku. Ceo nam je sport u tom nekom fazonu patkometrije da se nešto nadigravamo sa velikim igračima, a ne znamo dupe da obrišemo. Čak i ovi manji klubovi, vidim, gomila stranaca. Da makar ima neka hijerarhija da ti manji klubovi žive od prodaje igrača večim...jok.

Dakle, ta priča ima dve strane. Kad čovek gleda sa strane, sigurno će pomisliti "Šta ovaj Rakočević lupeta?" ali problem je kompleksniji.

Edited by JPM

16 hours ago, bradilko said:

zar pod sasom obrarovicem niste jedno vreme bili kaznena ekspedicija u evroligi?

kod grka je sve delovalo lose.

kako su se vracali povredjeni igraci poceo je kod vas pad u igri. verovatno je bilo kracenje minuta pojedinim igracima koji su odigrali odlicno i tu se obradovic nije snasao. ovaj mora da odigra svoje minute i slicno. moguce da je bilo i menadzerakih pritisaka.

i dalje ne razumem kad koneke kaze izgubili smo kontakt sa trenerom. jebeno ko te pita? tvoje je da radis ono sto ti kaze trener. ili dobric koji ne zna zasto je izasao iz igre a njegovo smatranje je da je bas dobro igrao. pa ko te sta pita? i pre je jos manje igrao. ako ti ne odgovara idi iz kluba ili se nametni stabilnom igrom.

najveca greska obradovica je montejunas. on je morao da igra vise na ustrb onog centra ( rivero) koji je bio povredjen ili kasnije dosao i koji je klasicna vezara.

Naprotiv, meni je Sfero >>> Sale

Sale je pravio mnogo gresaka, od kojih si neke sam naveo. Kako su Sferopolusa svi kritikovali kako nema mesta za Dobrica, na bukvalno svakoj PK ili Podkastu, sada kada je Sale trener niko zivi to ne spominja. Kroz Zvezdu,(a i kroz medije) se vuce neki wannabe patriotizam koji strasno smara...

13 minutes ago, JPM said:

Nađi mi gde sam ja napisao da mi on duguje odgovor.

igore, dobro došao na forum. ja sam leroy smith, the man who motivated michael jordan.

9 minutes ago, uini said:

igore, dobro došao na forum. ja sam leroy smith, the man who motivated michael jordan.

Jel voliš moju reklamu ili ću te blokišem :P Jer takav sam ja, baksuz, evo pitaj recimo.... evo sad ću se setim, samo da se setim sačekaj malo, ali možeš da pitaš kog hoćeš...

17 minutes ago, JPM said:

Nađi mi gde sam ja napisao da mi on duguje odgovor. Ja sam ga najnormalnije pitao koja su mu saznanja konkretno, čisto da bih se informisao.

Što se tiče domaće baze. To može da se shvati i kao puko lupetanje ali i ne mora. Naime, tačko je da nema kvaliteta, ali nema kvaliteta između ostalog jer je stručni rad sa mladima takođe loš. Dakle, to ti je sve jedna spirala posrtanja. Ne možeš očekivati da neko bez šanse samo ispliva. Moraš mladom igraču da daš priliku, da vidiš ako ima dobru radnu naviku, da ga poguraš. Ne može bez toga, jebiga.

I to se naravno ne odnosi samo na Zvezdu, niti samo košarku. Ceo nam je sport u tom nekom fazonu patkometrije da se nešto nadigravamo sa velikim igračima, a ne znamo dupe da obrišemo. Čak i ovi manji klubovi, vidim, gomila stranaca. Da makar ima neka hijerarhija da ti manji klubovi žive od prodaje igrača večim...jok.

Dakle, ta priča ima dve strane. Kad čovek gleda sa strane, sigurno će pomisliti "Šta ovaj Rakočević lupeta?" ali problem je kompleksniji.

To radi Mega kao menadzerski klub, i cak kada se nekom da sansa i pokaze talenat, ode sa 17/18 godina za NBA ili na koledz.

Ti ocigledno volis da cipidlacis (demonstrativno si promenio avatar) nisi napisao da ti duguje, ali covek ti odgovori, zasto, ti ga pitas od koga (sto vec nije za javnost), ali eto ti jadan nemas pojma, naivan, pa bi samo da se informises, pa onda diskreditujes njegove izvore a nemas pojma ko su... Ne znam tacno zasto ali me podsetilo na razgovore ili ispitivanja, koje sam imao sa vodjama severa pre 25 godina....

Edited by assignment

Just now, JPM said:

Jel voliš moju reklamu ili ću te blokišem :P

zavisi, jel' voliš ti moj serijal get ur basketball on?

moraću da stavim i potpis u profil, da me ljudi razumeju: behind every great achievement is dreamer and behind every dreamer is me, telling that dreamer to get a job.

imaš li posao igore?

Edited by uini

1 minute ago, assignment said:

Ne znam tacno zasto ali me podsetilo na razgovore ili ispitivanja, koje sam imao sa vodjama severa pre 25 godina....

Kao nadređeni im? nobles

@assignment

Ma jok, loše si razumeo. Avatar je sprdnja, ništa više. Niti sam imao nameru da bilo koga ispitujem niti to uopšte mogu da uradim. Kako bih to izveo.

Smešno mi je bilo kad neko o nekome priča loše na jednom forumu, a ne može da kaže odakle je to čuo, kao da je to ne znam ni ja kakva tajna, ili kao što kažeš, istraga.

Tako da, bataljujemo tu temu, hvala bogu čovek me je stavio na ignor listu i nije ni korektno da o tome previše diskutujem.

3 minutes ago, assignment said:

Ne znam tacno zasto ali me podsetilo na razgovore ili ispitivanja, koje sam imao vodjama severa pre 25 godina....

Jasno, ali nije ništa slično ) prosto znatiželja.

5 minutes ago, uini said:

imaš li posao igore?

Trenutno botujem po podkastima i raznim malim tv stanicama za domaću osnovu u cilju iritiranje građanstva sa parapsihopatologije. Nije loša kinta.

Ti?

6 minutes ago, Milošica said:

Kao nadređeni im? nobles

More oni mene postrojavali i ispitovali lolol

19 minutes ago, uini said:

Gosn Leroje - sta mislite o igri Ristica onomad u Reprezentaciji? D

2 minutes ago, kronostime said:

Gosn Leroje - sta mislite o igri Ristica onomad u Reprezentaciji? D

legenda koja živi, bez njega srbija ne bi išla na prvenstvo da slavi neuspehe jokiča.

Edited by uini

Just now, uini said:

legenda koja živi, bez njega srbija ne bi išla na prvenstvo da slavi neuspehe jokiča.

7wtrn6e.gif

D