May 27May 27 Nedu, kad je već na platnom spisku, postaviti na mesto Neše Baksuza, a njemu se zahvaliti i proslediti ga da vodi Arenu umesto Grbovića, ili gde god. 3 muve jednim udarcem
May 28May 28 Tipsara potvrdio Krisa Džonsa, to je toŠta znam, dobar igrač, mada nije top klasa. Videćemo koga će još tu dovesti.
May 28May 28 3 minutes ago, Nikodije said:Šta znam, dobar igrač, mada nije top klasaZasluzujemo bolje, mnogo smo velik klub
May 28May 28 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Ako je Teo aminovao, onda valja..Mora da aminuju Drčela, Bagzi, Dozet, Tomić, Teo i Bili. Šone Ilić ne mora.
May 28May 28 nikodije dosta toga zna, kris džons je vrj potpis, ima ona krilatica iz 60ih, nema stonsa, bez krisa džonsa.
May 28May 28 5 minutes ago, Nikodije said:Mora da aminuju Drčela, Bagzi, Dozet, Tomić, Teo i Bili. Šone Ilić ne mora.Ako se svi slazu, i Sone se slaze..
May 28May 28 30 minutes ago, Nikodije said:Tipsara potvrdio Krisa Džonsa, to je toŠta znam, dobar igrač, mada nije top klasa. Videćemo koga će još tu dovesti.Sai Gildzis-Aleksandar nam je zamalo promakao.
May 28May 28 58 minutes ago, Nikodije said:Tipsara potvrdio Krisa Džonsa, to je toŠta znam, dobar igrač, mada nije top klasa. Videćemo koga će još tu dovesti.Verovatno Robinsona iz Pariza ako se ne izjalovi.
May 28May 28 40 minutes ago, harper lee said:Verovatno Robinsona iz Pariza ako se ne izjalovi.Uz Džonsa i Robinsona dobro bi nam došao i trener Pariza.
May 28May 28 40 minutes ago, harper lee said:Verovatno Robinsona iz Pariza ako se ne izjalovi.To onaj sto se sa komsijama povezivao?
May 28May 28 17 minutes ago, MiddleClass said:To onaj sto se sa komsijama povezivao?Nemam pojma s kim se povezivao, svi igraci su povezivani sa svakim klubom tako da sam odavno izgubio racunicu. Ko je gledao Pariz i Evroligu zna o kojem igracu govorim.
May 28May 28 nekada davno je imao solidnu rolu u nba, pogotovo u thinderima, onda je doziveo neku grdnu povredu, zaboravio sam sta.bio je ubedljivo najgori suter u to vreme u nba i jedan od boljih defanzivacau evropi je drasticno poboljsao sut, verovatno pomaze i nivo protivnikadobar igrac.