May 26May 26 Just now, harper lee said:Sigurno je da postoji trenutak kad ces me dovoljno izvredjati da ti se nacestitam svih postojecih praznika ako budes dovoljno uporan, ali mi se stvarno ne ide u ban zbog jedne od brojnih budala koja se ovde dovukla sa VOX-a kad je tamo popushila duzi ban. Vi ste svi ionako samo prolazne pojave.Ma ti si neki opasan lik.Nisam banovan na voxu, lako se proveri. Načestitaš se ti mnogima ovde, nego te tolerišu.I naravno čim te neko pita da pojasniš stav ti svedeš na lični nivo i izigravaš nekog bitnog lika ovde.A rekoh ti već da ne treba da komuniciramo. Nisi se složio. Sad nećeš da odgovaraš na normalno pitanje. Treba mi dozvola da te nešto pitam? Svašta.Evo nudim ti opet da ne komuniciramo više.
May 26May 26 5 hours ago, uini said:meni kao zaista neupućenom u dešavanja je već sumnjivo to što se bagzi i dozet stavljaju u istu ravan, dozet je ipak kli košarkaškog pedigrea, koji je i u vreme karijere važio za kontekstualno pametnog likaDozeta sam pre jedno pet šest godina slušao na jućubu u nekoj emisiji gde je lupetao za sve pare gde se Luka i Kuzma & Anđus ne bi postideli ni slova.Moguće je da poznaje svakog igrača u EL i njegove osobine ali mu ne bih dao da bira ni sličice za album EL a kamoli igrače za klub.1 hour ago, JPM said:Neću to da napišem, jasno si dokazao da nemaš nikakvu argumentaciju za to.Ko ti je rekao da je arogantan i te sve epitete što si naveo i na osnovu kojih situacija?Ništa lično, ali ovakve ocene o nekome sam često čitao i svode se na neki lični stav bez osnove.Koj će nam kurac?O Rakoču sam čuo otprilike sve ono što je rekao Harper od bivšeg reprezentativc i igrča Partizana sa još više detalja i lascivnosti, što mi daje prilično snažnu ideju da su babske priče® u njegovom slučaju poprilično utemeljene.
May 26May 26 Just now, Dankan Ajdaho said:Dozeta sam pre jedno pet šest godina slušao na jućubu u nekoj emisiji gde je lupetao za sve pare gde se Luka i Kuzma & Anđus ne bi postideli ni slova.Moguće je da poznaje svakog igrača u EL i njegove osobine ali mu ne bih dao da bira ni sličice za album EL a kamoli igrače za klub.O Rakoču sam čuo otprilike sve ono što je rekao Harper od bivšeg reprezentativc i igrča Partizana sa još više detalja i lascivnosti, što mi daje prilično snažnu ideju da su babske priče® u njegovom slučaju poprilično utemeljene.Od kog?Javna je ličnost. Što je tajna?
May 26May 26 1 hour ago, kralj said:Svako ko se seća svič afere u epizodi Peškir od plažuAli Mišo, dado gu koš za pobedu ..A SVIČ?!Harper i JPM moraju i ovaj sveti dan da pokvare, e kakav smo narod, pu!
May 26May 26 Nemam nikakvu info u vezi sa Kenanom osim teksta da ce verovatno produziti ugovor. Dalje u tekstu ide da ce mu primanja biti znatno snizena.Svestan je verovatno i on da u tim godinama i ovom povredom nece imati ni interesovanja za njega, te mu se sigurno vise isplati da uzme 500,600,700k za godinu i bude neka treca opcija nego da ceka neki jaci ubod i bitniju ulogu.
May 26May 26 Just now, bradilko said:zar pod sferopolisom u evroligi niste bili losi a pod obradovicem odlicni?Mali je uzorak kad je Sferopulos u pitanju, samo dve utakmice. Problemi sa povredama su poceli jos u pripremnom periodu, palo je u vodu sve sto je spremano a ekipa je jos uvek bila nova i Grk se jednostavno nije snasao. Njemu je presudio Zadar a ne te dve utakmice u Evroligi. Jedini period kad smo stvarno dobro igrali je taj period od smene Sferopulosa do utakmice sa Olimpijakosom u Areni a na taj period Obradovic nije imao preveliki uticaj jer se nije bog zna sta novo moglo uraditi za tako kratko vreme zbog broja utakmica. Problem je poceo s onom reprezentativnom pauzom kad je Obradovic poceo da menja nacin igre i mi smo upali u krizu identiteta iz koje nismo izasli do kraja. Jesmo mi uhvatili neke velike pobede i u tom periodu ali smo i na tim utakmicama primali po 90+ poena i to uglavnom tako sto smo imali bar po jedan period u zavrsnicama kad smo pravili velike brejkove. Prakticno jedina utakmica koju smo dobro odigrali je Fener u Beogradu ali i to je ispalo varljivo jer je Fener bas posle te utakmice usao u seriju poraza i bilo je ocigledno da Sarunas "obara formu" jer su bili odmakli na tabeli (plus im se Meli povredio, a on im je veoma bitan). Sve ostalo je bilo toliki stres da smo strahovali cak i sa prednoscu dvocifrenom razlikom u poslednjih nekoliko minuta. Milano smo okrenuli neverovatnom serijom u poslednjoj cetvrtini, Virtus kuci, Monako i Baskoniju u gostima nismo izgubili samo zahvaljujuci akrobatskim kosevima Batlera u poslednjim sekundama utakmice. Dobili smo komforno Virtus u gostima koji se u medjuvremenu raspao a i tada smo primili 93 poena.
May 26May 26 Zato što je to izrečeno u privatnom razgovoru kod mog pokojnog burazera i zato što to što je neko javna ličnost ne znači da treba javno da se ofira. Edited May 26May 26 by Dankan Ajdaho
May 26May 26 3 minutes ago, Valk said:Ali Mišo, dado gu koš za pobedu ..A SVIČ?!Harper i JPM moraju i ovaj sveti dan da pokvare, e kakav smo narod, pu!Nece se ponoviti, ovaj sto ga je vaspitavao zamrzivac-sanducar je zavrsio na ignore listi.
May 26May 26 5 minutes ago, Valk said:Ali Mišo, dado gu koš za pobedu ..A SVIČ?!Harper i JPM moraju i ovaj sveti dan da pokvare, e kakav smo narod, pu!Šta sam ti konkretno pokvario i čime?Pitao sam što se sere po čoveku?
May 26May 26 5 minutes ago, Valk said:Ali Mišo, dado gu koš za pobedu ..A SVIČ?!Harper i JPM moraju i ovaj sveti dan da pokvare, e kakav smo narod, pu!Jesi videla novi shorts Bugara na temu Mišinog prevaspitavanja Monekea? Izneće mu kadu iz dnevne sobe i useliće mu na sprat dva saigrača.
May 26May 26 5 minutes ago, JPM said:Ali nije ni pristojno onda opanjkavati coveka, zar ne?Podupirem tezu da čovek zbog svojih karakternih osobina nije pravo rešenje za funkciju u klubu, nije opanjkavanje ako imaš pouzdano saznanje da je čovek konfliktna ličnost, bez obzira što si privatno došao do tih saznanja.Evo, JAVNO je poznato, obelodanio Najveći svih vremena, da je njegov sukob sa Jarićem razjebao reprezentaciju 2005. godine u Beogradu. To je JAVNO poznata činjenica. Je li ga i on opanjkavao?
May 26May 26 @JPM Sere jer je ovo forum i sere se po kome se hoće, ti kao da si upravo stigao iz Ekvilibrijuma.Decenijama se ovde o javnim ličnostima piše sve i svašta, sportistima, političarima, glumcima, kome hoćeš, i sad ti isteruješ neku pravdu što se Harperu ne sviđa Rakočević u smislu da bude neko i nešto u KKCZ. Eto ja ne podnosim Nešu Ilića pa me niko nije prozivao šta mu tačno zameram™ kad sam gunđala na njegovu omniprisutnost u klubu.Nisi mi ništa stvarno pokvario, to je samo figure of speech, a aludiram na povratak Teokratije u klub što bi po meni trebalo da nam bude glavna tema.JPM = Judas Priest Mejdeni, 🤔 Edited May 26May 26 by Valk
May 26May 26 4 minutes ago, Nikodije said:Jesi videla novi shorts Bugara na temu Mišinog prevaspitavanja Monekea? Izneće mu kadu iz dnevne sobe i useliće mu na sprat dva saigrača.Normalno da sam videla, trojicu saigrača Boce već smišlja šlihtanje. Šteta što nisu pokrili sa main theme iz Kuma.