May 26May 26 1 minute ago, sigurnost said:Teško ga je gledati.Klasičan Srbin uhleba. Bez integriteta, bez kičme. Lepo je to Meša Selimović opisao. Ja sam razvio detekciju takvih likova i ovako, u privatnom životu. I skoro nikad nisam omanuo.
May 26May 26 Kaže jedan od borg naloga da Kenan ostaje i sledeće sezone ali vrv za dosta manje novaca.
May 26May 26 4 hours ago, kralj said:Mislite malo i na sebe, uini će nas žive sahraniti pre prvog podbacivanja dođe li Spanulis.4 hours ago, Nikodije said:Sahraniće nas svakakoobrad je prvi trener zvezde čiju sam smenu žarko želeo (žž) i to tek iz drugog puta, iako su se i prvog videli obrisi.hoću da kažem, neću da mitingujem unapred ko god da dođe, samo mi bili daje neki semi-obrad vajb i po znanju i po karakteru, mislim svako ljucko biće je jedinstveno al you catch my drift.sad je prilika da zakucamo vladavinu kokoškov-teokratija, što bi rekli rage against the maschine, what better place than here, what better time than now.možda neće uspeti ali će definitivno to biti iskorak u razmišljanju zvezdine organizacije.
May 26May 26 Onaj mali privileged kid turned influencer Little Wolf se oprostio od Kodija na IG tako da je to to.Realno, i žao mi a i nije jer se nadam da će dobiti šansu kakvu zaslužuje u velikom klubu.
May 26May 26 Pa i kod nas je imao šansu kakvu zaslužujr u velikom klubu. Možda i previše šansi jer je igrao 30+ minuta. Mislim da će u Oliju imati primereniju šansu.
May 26May 26 1 minute ago, Nikodije said:Pa i kod nas je imao šansu kakvu zaslužujr u velikom klubu. Možda i previše šansi jer je igrao 30+ minuta. Mislim da će u Oliju imati primereniju šansu.Oli je navodno i zavrsio Montera iz Valensije....
May 26May 26 osim ako nam walkupa ne daju na pozajmicu da razvijamo njegove siledžijske instinkte : i
May 26May 26 4 minutes ago, Nikodije said:Ostaje valjda i Vokap, Kodi će morati da grinduje za svaki minutApsolutno, Kodiju je ovo prvi "pravi" veliki tim, a veliki timovi su mahom odlicno popunjeni na svakoj poziciji. Kod nas je "morao" da cepa tu minutazu hteo ne hteo, jer nismo imali drugog pleja da kvalitetno deli minute. Ako ne zna da deli, imace problem...Iako je Kodi vukao odlicno ovu drugu sezonu, nesto mi nije posebno krivo... Mozda mi bude ako dovedemo neke dunstere na poziciji 1
May 26May 26 A šta tačno zameramo Dozetu? Nije se nešto eksponirao, deluje ok lik. Iskreno pitam. Edited May 26May 26 by Svarog
May 26May 26 Just now, Svarog said:A šta tačno zameramo Dozetu? Nije se nešto eksponata, deluje ok lik. Iskreno pitam."Nije se eksponirao" nije nužno dobro jer čovek treba da se eksponira na svom radnom mestu a ne da sedi i prima platu. On nikakve reference nije imao da bi preuzeo to mesto.
May 26May 26 Kodi je najbolje igrao kad je je cepao maksimalnu minutažu i kad je sve na 1 zavisilo od njega. Svaki put kad bi se ekipa kompletirala i kad je trebalo da deli minutau on se raspadao
May 26May 26 9 minutes ago, Nikodije said:"Nije se eksponirao" nije nužno dobro jer čovek treba da se eksponira na svom radnom mestu a ne da sedi i prima platu. On nikakve reference nije imao da bi preuzeo to mesto.Nemam pojma ni šta je trebalo da radi na tom mestu niti da li je to radio iole dobro. A vidim da postoji gotovo uniforman stav da treba da se pakuje. Zato pitam.
May 26May 26 12 minutes ago, levi said:Kodi je najbolje igrao kad je je cepao maksimalnu minutažu i kad je sve na 1 zavisilo od njega. Svaki put kad bi se ekipa kompletirala i kad je trebalo da deli minutau on se raspadaoJbg, onda nije za timski sport....