Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

2 hours ago, harper lee said:

Bagzi je cao, sto znaci da su pregovori sa Teom uznapredovali i idu u dobrom pravcu.D

Ne izazivaj me, Karingtone 😍

Btw, primetno je bilo tihovanje po mrežama igrača ovih par dana dok se nije obelodanila sudbina Saše O. Izgleda im Tomić naredio da se prave mrtvi dok klub ne reši talačku krizu. Sad evo ih opet, uobičajeni storiji na IG, business as usual, trenira se itd. Ah, well...

• Replies 18.4k
  • Views 821.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Možda su Bagzi i Dozet nebitni ali svakako treba da odu jer su simbol svega lošeg u šta se klub pretvorio za vreme Čovića- sigurna kuća za rođake i poltrone. Prava srpska državna firma.

Može Teo&Bili, neka grmi. Moja dva omiljena igrača. Barem će znati da izaberu plejmejkera.

Edited by Nikodije

Podržao bih i Kokoškova i Spanulisa, na prvu. Nisu impresivni ni jedan ni drugi po rezultatima, ali nismo ni mi kao klub, plus Spanulis u ovo malo vremena koliko je trener je sve samo ne loš.

Dakle prilika odlična da se nekome konačno da pravo puno poverenje pa šta bude.

Što se tiče Bagzija i Dozeta, da...čiste uhlebe. Samo toga ima odavno i biće ga uvek. Jedino što su ova dvojica vidljivi. Ko zna koliko ima tih takvih koji rade na nekim izmišljenim radnim mestima a koje ne vidimo.

Mislite malo i na sebe, uini će nas žive sahraniti pre prvog podbacivanja dođe li Spanulis.

Sahraniće nas svakako

Nije kao da imamo 50 opcija, iskreno.

Ono što malo stvara sumnju je što je u ovom trenutku mooožda ipak potrebniji neko sa dosta većim iskustvom da se hendluje ova ekipa kad će već kozmetičke promene samo biti.

Ali nisam pametan da odlučim da li je u ovom momentu bolje dovesti (primera radi) Mesinu ili Lasa ili jednog od gore pomenutog dvojca. Ova druga dvojica su gladni dokazivanja, iako Kokoškov nije mlad i neiskusan, ali nije imao sjajne rezultate u Evropi, u najmanju ruku.

Kakvi crni Mesina i Laso. Pre će biti Šakota i Lale Lučić.

Nemoj ove mlade, znaju i da se ritaju kad krene sezona ćebovanja tamo oko Mitrovdana.

Poceko ili Aca trica bi uneli novu energiju. Taman sa tribina da se ori Aco Srbine

I ništa sem energije.

19 hours ago, Ratamahatta said:

Sta bih ja dao da kad porastem budem Nesa Ilic

Ceo zivot je tu, stalno nesto kao, a zapravo nista

Zvezda, repstacija, i kad gostuju kod Ivana Ivanovica on opet i tamo

Pogledam neke random nostalgija slike, opet on, ali s mestimicno kose

Pogledas slike rusenja berlinskog zida - Nesa Ilic razdvaja pandura i svabova nemoj brt koj ti kurac

Pričao je neko u podkastu (možda Novica, to sam poslednje gledao) kako Šone nosi onu bluetooth bubicu za telefon stalno na ta putovanja i reprezentativna okupljanja i da se konstantno pravi da je na vezi sa nekim kako ga ne bi smarale raznorazne Tegeltije i Šarenci. Čovek je obrnuo igricu i pre nego smo se mi rodili.

18 minutes ago, goofs said:

Pričao je neko u podkastu (možda Novica, to sam poslednje gledao) kako Šone nosi onu bluetooth bubicu za telefon stalno na ta putovanja i reprezentativna okupljanja i da se konstantno pravi da je na vezi sa nekim kako ga ne bi smarale raznorazne Tegeltije i Šarenci. Čovek je obrnuo igricu i pre nego smo se mi rodili.

20 hours ago, Segundo said:

Ee ima i ono da uvek kada se izlazi iz busa ili prolazi kroz neki hodnik, stavlja telefon (ili sto su neki pricali ranije, kao bubicu) i šatro razgovara. Obratio sam paznju od kada sam prvi put cuo za to i apsolutno svaki put to radi 😂 ne zanima ga da prica sa novinarima ni 2 reci.

😄

Savan.

Nešto me žulja u nekim uglovima kod tog čoveka, ne umem da definišem šta, ali za priče poput Nešinog hands-freea fura perfect delivery.

1 hour ago, JPM said:

Nije kao da imamo 50 opcija, iskreno.

Ono što malo stvara sumnju je što je u ovom trenutku mooožda ipak potrebniji neko sa dosta većim iskustvom da se hendluje ova ekipa kad će već kozmetičke promene samo biti.

Ali nisam pametan da odlučim da li je u ovom momentu bolje dovesti (primera radi) Mesinu ili Lasa ili jednog od gore pomenutog dvojca. Ova druga dvojica su gladni dokazivanja, iako Kokoškov nije mlad i neiskusan, ali nije imao sjajne rezultate u Evropi, u najmanju ruku.

vlade

4afTby6.gif

Lepo je to Pantiću, samo ne treba ići u krajnos'

Meni je Nebojša Ilić, pre SNS epizode, bio najdraži lik u KKCZ svih vremena. Možda rang Ive Petovića, ali tad sam još tinejdžer bio.

Ona sns kampanja sa Grbovićem za neke gradske izbore mi ga je baš ogadila.

Teško ga je gledati.

Jeste klub sns projekat, ali Ilić je bio poslednji od koga sam to očekivao.