May 25May 25 Pa sigurno. Niste mi ič pokvarili idealnu sliku lenštine koja sve radi na talenat i šarm. Jeeeste, produžava pasoše, češlja biografije šofera pa tri kruga selekcije, a ovamo kad dođe novi trener razgovor o produžetku angažmana počinje sa: Ja bih sebi dao još jednu šansu.Drugom vi to.
May 25May 25 2 hours ago, JPM said:Šta radi onaj Bagzi?Generalni menadzer, nema nikakve veze sa sportskim delom. U normalnim klubovima to je visoka pozicija, u Zvezdu ga je Covic doveo da radi taj posao a da se ne pita ni za sta. Hipoteticki, on se bavi komunikacijom sa rukovodstvima takmicenja u kojima ucestvujemo i drugim generalnim menadzerima, medijskom strategijom i slicno.
May 25May 25 2 minutes ago, kralj said:Pa sigurno. Niste mi ič pokvarili idealnu sliku lenštine koja sve radi na talenat i šarm.Jeeeste, produžava pasoše, češlja biografije šofera pa tri kruga selekcije, a ovamo kad dođe novi trener razgovor o produžetku angažmana počinje sa: Ja bih sebi dao još jednu šansu.Drugom vi to. Pa ko ce da ga bolje pohvali, nego on sam. Covek najbolje sebe poznaje..
May 25May 25 13 hours ago, Valk said:To bog sveti više zna. Šta god da radi, deluje da je najjači posao na svetu.Sta bih ja dao da kad porastem budem Nesa IlicCeo zivot je tu, stalno nesto kao, a zapravo nistaZvezda, repstacija, i kad gostuju kod Ivana Ivanovica on opet i tamo Pogledam neke random nostalgija slike, opet on, ali s mestimicno kosePogledas slike rusenja berlinskog zida - Nesa Ilic razdvaja pandura i svabova nemoj brt koj ti kurac
May 25May 25 Jel moguće Rato da si propustio da obesiš ovaj legendarni radonjizam: Edited May 25May 25 by kralj
May 25May 25 1 minute ago, Ratamahatta said:Sta bih ja dao da kad porastem budem Nesa IlicCeo zivot je tu, stalno nesto kao, a zapravo nistaee ali ti nisi dao 70p na jednoj utakmici Yuba lige
May 25May 25 Nebojsha Ilic - Shone i Dragan Todoric - Tosha su dva kamena temeljca srpske kosarkaske organizacije, Twin Towers, Tine i Radojka, Abot i Kostelo, Paja i Jare, Selimova i Zelceski... Ko njih kritikuje i ne postuje ne zeli dobro srpskoj kosarci.
May 25May 25 Bio je Bagzi jedno vreme i sportski direktor Zvezde hahaOn je propali košarkaš koji je se druži s Raduljicom koga poznaje iz mlađih kategorija. Ima diplomu megatrenda i raduckao je po malim biznisima (kafići i teretane) koje otvaraju uspešni profesionalni sportisti. Usput završio i neki kurs Evrolige za marketing koje naziva masterom iako traje nekoliko meseci i tako je postao delegat Evrolige za marketing, kontrolisao da marketinške aktivnosti vezane za EC i EL utakmice klubova iz regiona budu u skladu sa pravilima Evrolige. Kapiram da je Čovićeva Zvezda to kršila i da ga je zato Čović zaposlio kao referenta za marketing. Očigledno mu je mnogo dobro lizao bulju jer kasnije postaje sportski direktor a zatim i generalni menadžer.
May 25May 25 Jel imamo mi nekog da napiše nešto o Karavesoviću i Ivči na našoj temi? O Geriju ne mora
May 25May 25 4 minutes ago, Heaviside said:Bio je Bagzi jedno vreme i sportski direktor Zvezde hahaOn je propali košarkaš koji je se druži s Raduljicom koga poznaje iz mlađih kategorija. Ima diplomu megatrenda i raduckao je po malim biznisima (kafići i teretane) koje otvaraju uspešni profesionalni sportisti. Usput završio i neki kurs Evrolige za marketing koje naziva masterom iako traje nekoliko meseci i tako je postao delegat Evrolige za marketing, kontrolisao da marketinške aktivnosti vezane za EC i EL utakmice klubova iz regiona budu u skladu sa pravilima Evrolige. Kapiram da je Čovićeva Zvezda to kršila i da ga je zato Čović zaposlio kao referenta za marketing. Očigledno mu je mnogo dobro lizao bulju jer kasnije postaje sportski direktor a zatim i generalni menadžer.Klasična ćacika. Umišljeni stručnjak sa jednomesečnom diplomom i kupljenim znanjem. Pretpostavio sam.
May 25May 25 12 minutes ago, harper lee said:Nebojsha Ilic - Shone i Dragan Todoric - Tosha su dva kamena temeljca srpske kosarkaske organizacije, Twin Towers, Tine i Radojka, Abot i Kostelo, Paja i Jare, Selimova i Zelceski... Ko njih kritikuje i ne postuje ne zeli dobro srpskoj kosarci.Meni je Šone više kao partner Muti. Energija tih likova je lekovita za sportske kolektive. Malo sitnih mangupluka, malo će da izvaćare kod trenera slobodno popodne za igrače, dovešće nekog šanera kad se gostuje u Milanu i pečeno jagnje u Laktašima. Ja se iskreno nadam da njima niko ne poverava da se brinu o smeštaju kod Šoneta, ili napadu na zonu kod Mute. Za ostalo neka ih.
May 25May 25 3 minutes ago, kralj said:malo će da izvaćare kod trenera slobodno popodne za igrače, ovde sam prestao da verujem u tvoj upis tj opis :/
May 25May 25 39 minutes ago, JPM said:Klasična ćacika. Umišljeni stručnjak sa jednomesečnom diplomom i kupljenim znanjem. Pretpostavio sam.Ma, covek je potpuno nebitan lik. Njega i Dozeta je Covic i doveo da kad god klubu nesto krene lose tviteraska armija krene da zakukava "a kad ce vise da odu Bagzi i Dozet" jer to sigurno ne bi mogao da radi sa nekim Igorom Rakocevicem umesto Dozetom a onda je racunao da ce mu oni drzati otvorena vrata u klubu dok on upropastava KSS i sad se ostrvio na njih kad su ga otkacili i postali lojalni novoj upravi. Umesto Bagzija ce doci neki Pera Peric sa clanskom kartom SNS-a, nece sigurno doci neko kosarkasko ime, to sto on radi ne rade bivsi kosarkasi i kosarkaski strucnjaci vec administrativci i drugi slicni prasinari. Ovaj ima bar neke veze sa menadzmentom Evrolige jer se muvao tamo tokom svoj "jednomesecnog kursa" i upoznao slicne sa istog kursa koji su sada u drugim evroligaskim klubovima. Cak je i radio za Evroligu neko vreme, nesto u vezi sa marketingom. Pominjanje njega u kontekstu uprave je kao da teramo Tozu Mijailovica jer je FK u sranju a da Terzica niko ne pominje.To ne znaci da ne treba da odu i on i Dozet ali dok ce umesto Dozeta doci neki Teodosic ako se dogovore umesto Bagzija nece doci niko bolji, da se ne nadate bezveze.
May 25May 25 Napisah iznad da je radio dugo kao delegat EL za marketing i verovatno je i imalo smisla da ga zaposle da se bavi time u Zvezdi, što mu i jeste bio prva pozicija u klubu. Generalni menadžer je verovatno već malo previše, a o tome da ga je Čović, proveći sebi alibi, postavio za sportskog direktora ne treba ni trošiti reči.Bagzi defitivno nije uzrok najvećih boljki KKCZ, a nije ni Dozet, pogotovo od kada je Tomić tu. Edited May 25May 25 by Heaviside
May 25May 25 1 hour ago, Segundo said:ne zanima ga da prica sa novinarima ni 2 reci.Nije lud valjda, pa da naleti neki grobar-novinar da ga pita koliko ima tačkica na vozačkoj.