May 24May 24 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ima na yt neko njegovo predavanje na trenerskoj klinici, on čovek prosto ima problem u komunikaciji pred ljudima, bilo oni novinari, bilo igrači, bilo stručna publikaOn ima problem sa misljenjem o samom sebi iz cega sve drugo polazi.
May 24May 24 3 hours ago, Milosh76 said:Mozda Teo zameni Nesu Ilica kao Tim menadzer ili sta je vec Nesa bio. A ovaj ode na direktorsko mesto uz Tomica.To bog sveti više zna. Šta god da radi, deluje da je najjači posao na svetu.
May 24May 24 1 minute ago, Valk said:To bog sveti više zna. Šta god da radi, deluje da je najjači posao na svetu.Cuo sam sa vise strana da Ilic zapravo jako dobro radi posao tim menadzera.
May 24May 24 4 minutes ago, Valk said:Je l' njegova dužnost bila da se obezbedi dovoljan broj dresova za tim na turneji?Ne znam. Mislim da to radi ekonom.
May 24May 24 Key ResponsibilitiesOperational Logistics: Coordinating travel arrangements, scheduling games and practices, and managing team equipment and uniforms. Svakako, ne sporim da možda i radi svoj posao inače okej, nemam pojma prosto. Meni deluje kao naš'o pa zaš'o blejač.
May 24May 24 29 minutes ago, Valk said:Key ResponsibilitiesOperational Logistics: Coordinating travel arrangements, scheduling games and practices, and managing team equipment and uniforms.Svakako, ne sporim da možda i radi svoj posao inače okej, nemam pojma prosto. Meni deluje kao naš'o pa zaš'o blejač.Ilic je epsko spadalo, samo kazem sta sam cuo. Nije on slucajno toliko dugo tim menadzer i u Zvezdi i u reprezentaciji.
May 25May 25 Ima vec dosta godina, pa ne mogu da se setim koja ekipa je bila u pitanju (mozda Buducnost), ali je bila prica da posto su usli u EL, svasta nesto se izmenilo po pitanju papirologije, organizacije putovanja, treninga, i svasta nesto. Iako su imali neke obuke od strane EL, kada je doslo vreme da se igra, nasli su se u potpunom haosu i sve se zavrsavalo u poslednji cas uz mnogo muka i propusta. E tu je pomenut Nesa Ilic kao potpuni kralj svega toga i kako ekipa Zvezde, a kasnije i reprezentacija Srbije, ne mora da brine o hiljadu stvari, jer ih ovaj zavrsava u hodu. Ono sto mi vidimo kao njegovu pojavu na samo utakmici je delic posla koji obavlja.
May 25May 25 32 minutes ago, Segundo said:Ima vec dosta godina, pa ne mogu da se setim koja ekipa je bila u pitanju (mozda Buducnost), ali je bila prica da posto su usli u EL, svasta nesto se izmenilo po pitanju papirologije, organizacije putovanja, treninga, i svasta nesto. Iako su imali neke obuke od strane EL, kada je doslo vreme da se igra, nasli su se u potpunom haosu i sve se zavrsavalo u poslednji cas uz mnogo muka i propusta. E tu je pomenut Nesa Ilic kao potpuni kralj svega toga i kako ekipa Zvezde, a kasnije i reprezentacija Srbije, ne mora da brine o hiljadu stvari, jer ih ovaj zavrsava u hodu. Ono sto mi vidimo kao njegovu pojavu na samo utakmici je delic posla koji obavlja.Ček, Neša se bavi papirologijom? Ja sam mislio da je on tu isključivo da gradi timski duh tako što gušterima sipa silikon na đonove i zna gde su najbolji ćevapi u Sarajevu.Baš bi mi pao u očima da koristi laptop.
May 25May 25 2 minutes ago, kralj said:Ček, Neša se bavi papirologijom?Ja sam mislio da je on tu isključivo da gradi timski duh tako što gušterima sipa silikon na đonove i zna gde su najbolji ćevapi u Sarajevu.Baš bi mi pao u očima da koristi laptop.Pa sad, nije samo stvar papirologije kao ono kancelarija, stancovanje. Ali svasta nesto u vezi sa organizacijom puta, pasosa, ambasada, prevoz, birokratija sa EL. Opet kazem, ima dosta godina kako sam slusao o tome, pa ovako kroz maglu pricam...
May 25May 25 Nešin posao je, između ostalog, da komunicira sa domaćinima kada gostujemo...Znači komunikacija sa osobljem hotela, sa rukovodstvom ekipe kojoj gostujemo, oko transporta do hotela, do aerodroma...Uglavnom tehničke stvari i veza između stručnog štaba, igrača i Uprave.
May 25May 25 1 hour ago, kralj said:Ubijaš me u pojam.Ee ima i ono da uvek kada se izlazi iz busa ili prolazi kroz neki hodnik, stavlja telefon (ili sto su neki pricali ranije, kao bubicu) i šatro razgovara. Obratio sam paznju od kada sam prvi put cuo za to i apsolutno svaki put to radi 😂 ne zanima ga da prica sa novinarima ni 2 reci.