May 24May 24 2 hours ago, harper lee said:Druze, no hard feelings ali sam si rekao da je tvoje znanje o kosarci u najmanju ruku sumnjivo.Sve kul rođeni, ali navijaš za klub u kom su radno mesto prvog trenera dužili Milivoje Lazić i Vlada Jovanović...Toma je bar iskusan pomoćni, vaš Mirko OcokoljićAliDa, možda bi drim tim bio Spanulis glavni, Teo pomoćni trener; verujem da bi bar Olimpija Čoponidu bila oduševljena
May 24May 24 ЦЗБГ порталЈедно велико ништа - ЦЗБГ порталДанас је озваничено оно што се већ неко време очекивало. Саша Обрадовић више није тренер Црвене звезде. Вест која је стигла као формално саопштење само је закључила процес који је трајао недељама, проAu, ala neko cita moje postove na forumu.
May 24May 24 Mozda Teo zameni Nesu Ilica kao Tim menadzer ili sta je vec Nesa bio. A ovaj ode na direktorsko mesto uz Tomica.
May 24May 24 20 minutes ago, harper lee said:Au, ala neko cita moje postove na forumu.Dačin portal, pisao nekad na B92, ako pamtiš.
May 24May 24 Ja nisam za Spanulisa, ako može Kokoškov... Vidim po anketama da iznesu 40-50% glasa za Radonjića 😂
May 24May 24 Just now, kurjak said:Dačin portal, pisao nekad na B92, ako pamtiš. Ma, znam Dachu, zajebavam se. Dachman ne samo da pise i ovde, on je jedan od najvecih heroja ovih protesta.
May 24May 24 1 minute ago, assignment said:Ja nisam za Spanulisa, ako može Kokoškov... Vidim po anketama da iznesu 40-50% glasa za Radonjića 😂Taman je toliki procenat kosarkaskih navijaca Zvezde koji nemaju mozga. Edited May 24May 24 by harper lee
May 24May 24 8 minutes ago, harper lee said:Ma, znam Dachu, zajebavam se. Dachman ne samo da pise i ovde, on je jedan od najvecih heroja ovih protesta.nije taj dacha nego dacha od bosne Edited May 24May 24 by levi
May 24May 24 1 minute ago, levi said:nije taj dacha nego dacha od bosneZar? Ja sam mislio da je to isti covek.
May 24May 24 saša obradović, čovek od koga može mnogo da se naučidobar tekst pisan iz ugla odnosa sa javnošću, mene po toj rigidnosti podseća na duška ivanovića
May 24May 24 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:saša obradović, čovek od koga može mnogo da se naučidobar tekst pisan iz ugla odnosa sa javnošću, mene po toj rigidnosti podseća na duška ivanovićaDodjes mi gajbu piva sto si me naterao da procitam ovo grobarsko smece od teksta.
May 24May 24 nije smeće, ima neku okvirnu poentu iako je naravnonesnosan taj derviški majndsetpretpostavljam da ima sličan tekst i o željkovoj komunikaciji : / Edited May 24May 24 by uini
May 24May 24 može vinjakkonsultovao sam vrhunskog pr-a koji je odobrio publikovanje na forumuima na yt neko njegovo predavanje na trenerskoj klinici, on čovek prosto ima problem u komunikaciji pred ljudima, bilo oni novinari, bilo igrači, bilo stručna publika